7

Програмист

преди 2 години

Аха, хитреците дето се криеха че са болни. "да не ги затворят" изреваха на умрело. Ами да, да си плащат тестовете сега, щото са много умни. А ако нямат пари за тест марш в неплатен отпуск.

6

Анонимен

преди 2 години

О, боже, не е ясно защо изобщо се даде статут на Сертификата.Това е дискриминация, Това е решено в закона за защита от дискриминация.Какво повече има да се увърта.Фашизъм. Знам, че думите ми са хвърлени на вятъра. Всичко е решено не от нас, не от кацаров, той и всички са просто изпълнители.Само слепите още не са го прозряли.Гредате, но не виждате.Слушате, но не чувате.Докато не ни превърнат от хора в инвентар, няма да спрат.Ако са те?Е, това вече е интресната част.

5

марионетки

преди 2 години

България за пореден път доказа, че е марионетна държавица. Дойде преди няколко дни охраненият холандец и нашите клекнаха, та чак полегнаха. Съдбата на 80% от народа няма никакво значение пред "общото" европейско офшорно благо.

4

Анонимен

преди 2 години

това си е дискриминация на база здравен статус и си е баш незаконно. не знам какви глупости говори тая...

3

ненормалници

преди 2 години

Днес 17:00 пред МЗП. Имаш крака ? Имаш ръце ? И да нямаш, пак идвай ! Преди да ни превърнат в Австралия, трябва да се действа !

2

Анонимен

преди 2 години

Въпросният сертификат нарушава и два члена от Конституцията- чл.16 и чл.48.

1

Маркс

преди 2 години

Тия нескопосници направо ни върнаха в 19. век.