47

Анонимен

преди 2 години

тестовете не са безплатни това поставя неравностойно положение различни групи хора.

46

Анонимен

преди 2 години

Да се бяха ваксинирали. Имаха много месеци да го направят.

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48 - Така е! Но не означава, че не трябва и не може да изразим НЕсъгласието си е това!

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 36 - Последният абзац е: "Заповедта подлежи на обжалване в едномесечен срок от публикуването й на интернет страницата на Министерството на здравеопазването пред съответния административен съд по реда на Административнопроцесуалния кодекс" ))))

43

Анонимен

преди 2 години

Аз мисля, че работата е ясна! Трябва най-малкото да пишем до омбудсмана, да се отправи запитване до Конституционния Съд, който да разтълкува член 29, алинея (2), която гласи, че никой не може да бъде подлаган на медицински опити без неговото писмено съгласие! Ако не са опити тогава защо се иска това съгласие? Опитайте да се ваксинирате, но без да подпишете нищо - няма да ви ваксинират, хващам се на бас!А ако се ваксинирам например против грип няма да ми искат да подпиша нищо - защо?!

42

Анонимен

преди 2 години

В цял свят се въведе зелен сертификат. защо си мислехте, че ние тук ще останем с по-различни мерки...И на мен не ми се искаше да се ваксинирам все още....Но се ваксинирах и вече съм с първа доза. Не защото някой ме принуди ! Консултирах се с много лекари на които вярвам и прецених, че ако до момента имах някакъв късмет, не е редно да продължавам да играя на руска рулетка с живота си. Защото всички ваксинирани около мен са живи и здрави, но за съжаление неваксинирани се оправиха след дълго лечени

41

Анонимен

преди 2 години

Браво на КНСБ ! Най-накрая след 10 гоишна импотенция, отчетоха дейност. Бяха заспали дълги години. Трябваше Бойко - Герб да паднат от власт, та да се задействат....

40

българин

преди 2 години

До: номер 44 "2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие." Аз не съм юрист, обаче ако това което прочетох го пише в нашата Конституция, то точно това се случва - подлагат ни масово на медицински опити без нашето съгласие... опа! не е вярно! Карат ни да подпишем декларация че сме съгласни, значи всичко е точно? Това е като да те принудят да признаеш че си вещица въпреки че не си!

39

Прочел конституцията

преди 2 години

Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. (2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.

38

Прочел конституцията

преди 2 години

Чл. 38. Никой не може да бъде преследван или ограничаван в правата си поради своите убеждения, нито да бъде задължаван или принуждаван да дава сведения за свои или чужди убеждения.

37

Прочел конституцията

преди 2 години

Чл. 16. Трудът се гарантира и защитава от законаЧл. 29. (1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация. (2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие.

36

Прочел конституцията

преди 2 години

Чл. 6. (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права. (2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.

35

АнонимеН

преди 2 години

РАЗБИРА СЕ , ЧЕ ИМА!!!! РАДЕВ РАЗЧИТА ХОРАТА ОТ ПРИНУДА ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ЗА ДА НЕ СИ ИЗГУБЯТ РАБОТАТА!

34

Кико

преди 2 години

Когато ти направиш фирма с производство,тогава решавай дали да работиш,дали да произвеждаш, дали да плащаш на дървени философи! Но нямаш смелост да го направиш!

33

j

преди 2 години

Какво не вие ясно?! Имате безплатни тестове, тествате се и отивате на работа... end of story.. Цял свят се ваксинира и се върна към нормалният живот само гениите в у нас вярват, че някой иска да ги прекара...... Правата били нарушавани..... Никой не ви кара да се ваксинирате ......

32

А, не така!

преди 2 години

"да получават някакво възнаграждение за периода" !!! Не така! Не някакво, а хората ще си получават пълната заплата ако не ги допускат до работа! Има си съд за тия неща, малко по бавничко ще се случат нещата ама няма как да не ме допускаш до работното ми място, пък после да не ми изплатиш заплатата!

31

Анонимен

преди 2 години

Възраждане!

30

Случаен минувач

преди 2 години

Остап Бендер вървеше към центъра на града и размишляваше какво да прави. Изведнъж един едър млад човек го хвана за дясната мишница и изкрещя: -Другарю! Вие сте отровен! -Глупости - каза Бендер - пуснете ме! -Другарю, Вие сте отровен от газ! - радостно повтори младежът. Сега ще ви спасяваме! И трима човека скочиха на Бендер, повалиха го и го сложиха на носилка, като му вързаха ръцете и краката. -Пуснете ме - крещеше Бендер, - нищо ми няма! - Ааа, не, сега ще ви спасяваме, правим учение ние!

29

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТребва се обжалва ЗАПОВЕДТА и става НЕзаконна дори по време на разглеждането в съда.............................................Пред кого, брат, пред този който си затваря очите, докато това се прокарва?След като ние, които не сме юристи го виждаме, защо съдебните органи не се самосезират?Дето се вика, оплачи се на арменския поп.

28

СМЕХ....

преди 2 години

АБЕ , КВО ПРАЙМЕСЕГА.....МАСКИ ЛИ ШЕ ГОРИМЕ --- ИЛИ НАПОЛЕОНКИТЕ НА РАДЕВ И КАЦАРОВ.....