16

Анонимен

преди 2 години

Само Българина разсъждава като престъпник.Виждам го в коментарите Ви.Европееца е достоен човек.Това е и причината да са доста по-добре.На почтенния човек не му идват идеи да ***.Но у нас няма такива,нама почтенни хора,а само измамници.Но в случая ,Българина лъже себе си.Вируса не го интересува дали симот партия,дали имаш вързки,дали може да мамиш.или не.Той може да не убие теб или мен,но може да убие брат ти,***.Щемобикаляш и.ще.се.молиш в болниците да те приемат,но като няма места .

15

Антихриста

преди 2 години

До ти да видиш Това да не те успокоява. Нарочно се прави система с недостатъци, за да се подобри под формата на дифгитализация, или така наречения чип. До края на 2022, повечето от добитакът ще е вече жигосан и ще размахва длани покрай скенера.

14

ти да видиш

преди 2 години

За Италия това са пълни глупости, 2 пъти ходя до Рим за последният месец като съм минавал и през двете летища. Само поглеждат телефона ти и QRкода никой не го чете. На практика гледат само картинка и име, а името всеки може да го промени както си поиска само за картинката... Същото ще е и тук. Четец за QRкод няма да има на всеки вход на мол примерно. Ама иначе правилата са строги и отчитаме дейност.

13

5G клас

преди 2 години

До IT Докато пак не ви пуснат антените на 60 GHz

12

Антихриста

преди 2 години

Дребни душици с блянове към комунизма..

11

Чоко

преди 2 години

Цялата тази статия навежда на мисълта, че ваксинирането ще стане основна политика на ЕС. От тук нататък, на всеки девет месеца трябва човек да се боде, за да може да живее нормално. Не знам до кога ще издържат нервите на хората и кога ще има нова Френска революция.

10

IT

преди 2 години

В Италия не само че няма достъп до много места без сертификат. Не може да се ходи даже на работа. Всеки фирми са длъжни да контролират работниците. Така трябва да бъде. Имаме почти нормален живот и ниска смъртност.

9

За животните

преди 2 години

Все страни, в които пика на вълната е минал през август. Манипулативна статия. Зеления сертификат не решава проблем, а дискриминира. Основната му цел е да мотивира за убождане със субстанция със съмнителни качества и ефект в дългосрочен план. Освен това въпросният "документ" е със срок на валидност, след което трябва да се набоде наново. Т.е. ако човек не желае да му се отнемат права трябва да се боде до последен дъх.

8

Случаен минувач

преди 2 години

Е какво, 9 месеца валидност. Значи на всеки 9 месеца трябва да се боцкаме, така ли? Не, мерси.

7

Анонимен

преди 2 години

И след 9 месеца, какво?

6

Анонимен

преди 2 години

В България копират глупостите налажени в Европа.

5

грюнер

преди 2 години

Много мило че не изгарят отказалите ваксинация на кладата. Прогрес, еволюция, хуманизъм

4

Анонимен

преди 2 години

Показвали си телефона със зеления сертификат, а мангоджери какъв телефон да показе? Телефонът с бутоните ли?

3

Прогледнал антивакс

преди 2 години

Ужас. И там ли имало такова животно? Аз мислех, че това е насочено само към българина зло, с цел да се унищожи цвета на света - българина, да се затрие световното наследство и да бъдат забравени старите обичаи по варене на ракия и тричане на кучета.

2

Анонимен

преди 2 години

баце се връща! Крачи тежко към еднолична власт!

1

dudunchobla

преди 2 години

Само на мен ли ми се додрайфа от мазната пропаганда, която се лее в тази "статия"?