86

до 90

преди 2 години

ауууу как се нервим

85

Анонимен

преди 2 години

Децата искате да се разболеят от какво ли не и тогава болни да ги насадите пред компютрите. Вие сте били много загрижени бре. Какво ще го умувате? От понеделник са онлайн. Така и родителите ще могат да се координират. Абе вие деца нямате ли? Смешни старчоци!

84

до 90

преди 2 години

абе анонимник я пий малко диазепамче

83

Анонимен

преди 2 години

Не, не, нито следващата, нито по-следващата седмица. Това директно отпада от дневния ред заедно със сертификатчето. Също така от утре спирате да фалшифицирате броя на заразените, ясен ли съм?

82

Анонимен

преди 2 години

Някой да си спомня за какво критикуваха ГЕРБ по време на предишните "вълни" и какво обещаваха като дойдат на власт. Едното май бе "предвидимост". Ясно разписани критерии и срокове. Хаха! Много е лесно когато критикуваш.

81

до 74

преди 2 години

ами ако не го отменят до няколко часа сертификата ,ко прайм. ...почваме да се пъчим в нета....

80

Анонимен

преди 2 години

Побъркахте деца, учители и родители! Бок луци! Децата минават онлайн! Точка.

79

Анонимен

преди 2 години

Палячовци

78

Смях

преди 2 години

много неграмотно написана статия...Но важното е, че в нея е посочена ГЛАВНАТА ЦЕЛ, НЕ ЗЕЛЕНАТА ХАРТИЯ, А "ОТРОВНАТА СУБСТАНЦИЯ"...И все пак е добре министрите в МЗ да се координират в действията и мненията си...Защото излизат с различни становища в медиите.

77

до 79

преди 2 години

абе силен си в нета, ама на вън си плъшок

76

USA

преди 2 години

СЕХОАЛНО МОЕ ЛИ СЕ ВАКСИНИРА ?

75

Darth shadow

преди 2 години

информационен бълвоч написан неграмотно от ерол емилов, я ходи на курс по български език, стилистика, грамстика..

74

До 73

преди 2 години

Колко сте зли и агресивни всички,които се набодохте с експерименталната течност.Не осъзнавате,че положението е разделяй и владей и всички се пържим на този огън.Като фалира държавата и вас ще засегне.А да,болестта не признава сертификат,не сте застраховани,колкото и вие арийците да се мислите за такива.

73

Анонимен

преди 2 години

Отвратителна мазна муцуна... До довечера ще е добре да си подадат всички оставките, инак ще им помогнем. А мин председателя що мълчи кат.... Служебно правителство не е падало от власт ама май ще падне. Радев много ще изгуби с тия ...

72

до 77

преди 2 години

Гърба на ЕС изобщо не играе никаква роля, незаобиколимият фактор са 85-те процента неваксинирани, а настроиш ли толкова народ срещу себе си, никакви външни подкрепи няма да те спасят.

71

Брадвата

преди 2 години

На това му се вика корупция. Някой ако не е знаел - ето я. Не те питат, дали имаш или нямаш антитела от ваксината, и никой не го интересува, взимаш паспорт. Но, ако имаш антитела и си преболедувал - на никой не му пука, ти си никой. Значи цялата работа е заради ваксините, а не защото много били умрелите. Нека *** и без това пенсионната система е натоварена. Обаче без ваксини - не може.

70

Захари Потър

преди 2 години

Суверене, нали искаше промяна??? Е, получи си я, сега защо мучиш....

69

до 75

преди 2 години

ми ако ще затворят всичко, да го отменят, по добре ще е. Само че няма да го отменят щото имат гърба на ЕС . Сещаш ли се.

68

Mersi

преди 2 години

Искат да си стоим в къщи и да гледаме Славиту.Да плащаме за телевизия и топло повече. За това е то ковид-мовид.Се си давам днк-то и наножълтиците!

67

Анонимен

преди 2 години

"Живееш в държава и има правила.">>>Като отменят до няколко часа сертификата да не си забравиш думите. Да не чувам рев след това.