106

Кико

преди 2 години

Какъвто народа, такова правителство-***!

105

Анонимен

преди 2 години

"Вирусът" щял да чака до тогава.... Абе , има ли още неразбрали, че театрото, което ни разиграват няма нищо общо с медицината?

104

Анонимен

преди 2 години

Другата седмица? Ама я моля ви се - направо по коледа или нова година, не си давайте толкова зор, че ще се преуморите.

103

И

преди 2 години

Те в министерството не могат да се разберат помежду си ....

102

Анонимен

преди 2 години

Чудесно. До другата седмица няма да има и кой да преподава дори дистанционно!

101

Мдаа

преди 2 години

Ще гласувам за - бсп и герб вече кога цьфнат нальмитеНе могат да ни задьлжават да се ваксинирамеРадев спокоино може да се сбогува с моят глас на тези избори

100

Вьпрос

преди 2 години

Червен сертификат ще се издава ли за усложнения от ваксината след товаМного хора имаха странични ефекти доколкото помня от ваксинираните

99

Анонимен

преди 2 години

102 не можем заради свободното време на пенсионера д акараме студентите да се ваксинират или да не излизат. Гледай си работата ти. Пенсионерът да се ваксинира дет иска и колкот иска, че да е спокоен

98

Малеее

преди 2 години

.. Хората с антитела не влизат в категорията за зелен сертификат, защото това не е направено по света, в Европа, защото това не е сигурен метод, поясни заместник здравният министър......ми значи никой нема да получи зелен сертификат. Преболедувал или ваксиниран...нали все антитела са целта!!! Бе чувате ли се какви ги говорите!!!

97

До 97

преди 2 години

Ти наред ли си? На колко си години? Ако беше на 65, активен, тъкмо освободил си свободно време пенсиор, да се затвориш вкъщи ли, защото някой ке.л.еш иска на бар? А онези над 70? Последните години от живота си да ги изкарат под ключ? След като са работили цял живот? Я марш на ваксинация и спазвай мерки! Нахалник.

96

Анонимен

преди 2 години

Тя пандемията ще свърши, наще още план нямат...и това ще е като конституцията на Барни Ръбъл...

95

Aнонимен

преди 2 години

Следващата седмица ще решават за онлайн обучението? При 22% положителни сме за национален локдаун и яки мерки. Какви сертификати, какво решаване другата седмица? Какво чакат да видят?

94

Анонимен

преди 2 години

И още един въпрос, ам аз как ще знам, че проверяващят е ваксиниран или отговаря на другитв условия, ще му сканирам неговия код или по телепатия, баси шоуто!

93

до 97

преди 2 години

той ще падне ама като падне ще, падне и всичко под ключ, Молове, кръчми, кина, фитнеси училища....

92

Анонимен

преди 2 години

Хахах, ам капацитет от ваксинирани проверяващи имате ли? Вашта работа на гол тумбак жилетка

91

Анонимен

преди 2 години

Радев, ако не смени двамата даже 3мата барабар с тоя на МОН, много яко ще падне на изборите, много. Изобщо не говорим за здраве, болниците са пълни с хора с грип, нищо общо с ковид, но се пишат ковид и с възраст на 65. Може ли да жертвате живота на младото поколение, направете това за възрастни и рискови, зашо за всички

90

до 95

преди 2 години

Напълно спокоен съм, малко, смешно човече. Направо отсега си подготви репертоара за момента, в който сертификата отпадне :)

89

Анонимен

преди 2 години

Децата са масово болни от грип. В момента върлува някаква грипна гадост, която докарва ангина и отити. Не е ковид, но ги тръшка на легло за 5 дни с яки болки в гърлото. Ако не минат онлайн много скоро сезонния грип ще върлува с ковида и тогава смъртните случаи ще са двойни. Старец с ковид и грип на едно няма да оцелее. Не е трудно да го проумеете. Но щом не щете, така да бъде! Ва ваша отговорност!

88

до 90

преди 2 години

хаха ама що толкоеа злобно нервнички

87

Demonaz

преди 2 години

Медицинския комунизъм няма издържи дълго. Другарите имат опит да фалират държата,но тоя сертификат няма остане дълго.