69

JordanJordanovSARS

преди 2 години

warnings about terror with COVID generators and activators...Имаме боледували НЕИЗЛЕКУВАНИ - ТИХ КОВИД следени обемно от мед мафията чрез лични документи вкл здравноосигурителни /дигитално холограмни тежко терористични..Имаме заразени с хлор токсични обгазявания мутантите оцеляват яко дни наред..Повечето са обемно прецакващо увредени с дигитално холограмно видео пресканиране и развиват остро проникваща бронхопневмония. Подобни SARS cameras 2003 бяха милион пъти по маломощни..

68

Анонимен

преди 2 години

Тва имунолог какво е, нещо като социолог, политолог .. м?

67

Анонимен

преди 2 години

пълни глупости.. Бяха направени много сериозни клинични проучвания, преди да бъдат разрешени ваксините." но .. " Наблюденията върху ваксинираните продължават." Аз не бих си плюл на името градено с години, да взема някой лев.

66

Да, вие си

преди 2 години

говорете! Нив ви плащаме заплатите и ви казваме: вън, фашисти! Ние сме 85%!!! Осъанвате ли, че обявихте война на 85% от населението? Вие изобщо осъзнавате ли, че водите страната към гражданска война? Къде изобщо ви е мозъка? Профанизирани нищопставащи и нищоправещи!

65

К

преди 2 години

А в Индия смъртността е значително по-малка, защото не са със застаряло и болно население!

64

мак

преди 2 години

"Хората, които са боледували в естествени условия, те са били при доста нестандартизирани условия" - това как да го разбираме? Имунен отговор не е ли различен при различни хора? Индивидуален така да се каже? Цялата работа е да принудите хората да се ваксинират, защото ако бяхте казали, че преболедувалият има по-готин имунитет, никой нямаше да иска да се боцка.

63

К

преди 2 години

За кой е опасен вирусът, другарко? За стари и болни като теб, нали? Ами ваксинирай се и толкова! Не налагай избора си на останалите. А колкото до рухването на здравната система - разстрел за виновниците (всички досегашни правителства от т. нар. "преход")

62

АнонимеН

преди 2 години

СЛУГИТЕ НА РАДЕВ ИЗМИСЛИХА НОВА МЕДИЦИНА КЪДЕТО ПРЕБОЛЕДУВАЛИЯ Е ПО-МАЛКО ЗАЩИТЕН СРЕЩУ НОВИ ЩАМОВЕ ОТ ВАКСИНИРАНИЯ!

61

За

преди 2 години

никоя страна не е приключила "пандемията"....Просто минава на следващо Ниво 2, на играта...

60

Анонимен

преди 2 години

е как така ваксинираните може да се заразят и да пренасят вируса, нали Коцето като бъцна по телевизията каза, че сега спокойно ще отиде да прегърне баща си, щото ваксината пазела и от това, сега лъгал ли ни е Коцето или к'во?

59

Анонимен

преди 2 години

До До 78а бе то и в Гърция са 70 %, ама естественния им е по-нисък, та нещата стоят по друг начин, ми не върви вече да ни дават за пример Швеция щоото излиза че всичките локдауни маски и всякакви глупости са били излишни, както май и с ваксините ще се окаже, и преди да ми кажеш нещо, ваксиниран съм та сега си задавам въпроса защо се ваксинирах като се оказва че пак мога да съм вирусоносител, а първоначално ни убеждаваха че така предпазваме близките :) абе ЦИРК

58

Анонимен

преди 2 години

Може ли да се каже колко са преболедували Ковида без да се лежали в болница, дори и без симптоми или с леки такива.За тях има ли сертификат?

57

до 79

преди 2 години

Е, и к'во?

56

Анонимен

преди 2 години

Баси наглата закръглена госпожа

55

Бау

преди 2 години

е овчарско кучелае громко, обаче е с нашийник

54

До 78

преди 2 години

В Швеция над 70% са ваксинирани.

53

Анонимен

преди 2 години

абе що спряха да ни плашат с Швеция :)))

52

Анонимен

преди 2 години

Тази женица защо не попита Колин Пауъл или пък Георги Коритаров, или Ваня Костова певицата или Евгений Бакърджиев и много много други знайни и незнайни, защо починаха от ваксината? Ама няма кой да и отговори. Докога ще повтарят като папагали, че това е ваксина? Това си е чисто експериментално средство без доказан ефект, да не говорим, че пренасят и заразяват с вируса. Толкова ли не останаха нормални хора в тази държава, които да мислят логически правилно?

51

aa

преди 2 години

масовата ваксинация започна януари 2021. Кога мина година, че да могат да установят, че имунитетът трае 1 година? Преболедували има от март 2020 и там може да се проследи. Отделно имунитетен пробив има и при ваксинираните, не само при преболедувалите. С подобни тези само карат хората да се съмняват още повече, че ги е грижа за здравето им.

50

Апокалипто

преди 2 години

"Хората, които са боледували в естествени условия, те са били при доста нестандартизирани условия. Има много фактори, които са оказали влияние върху имунния им отговор."По думите й това е и причина сертификатът за ваксинираните да е със срок от 1 година, а този за преболедували да е за 6 месеца."Когато ти е платено да защитаваш една глупост,главата ти ражда ей такива неща...