89

Анонимен

преди 2 години

Абе, съм ти сертификата! Важно да не боледуваш!

88

Анонимен

преди 2 години

При боледуване имунната ви система се среща с целия патоген и разпознава много повече части от него. Ваксината среща имунната ви система само със спайк протеина. Кой имунитет е по-ефективен?

87

@

преди 2 години

Не е въпроса защо преболедувалите с имунитет остават без сертификат. Така пак ни разделят, този път на сертифицирани и не! Въпросът е, че този сертификат е дискриминационен! Както каза президент Радев "Не е задължително да се ваксинирате, но само дето няма да можете да работите, да пътувате, да пазарувате, да се храните в ресторант и да ходите на лекции"! Да не се е превърнал в Антипрезидент на България?

86

Анонимен

преди 2 години

На ваксинирана Литва им се разказа играта. Заразените и починалите са на нивото от декември месец. Почти никаква разлика. При 65% ниво на ваксиниране би трябвало да има значителен спад. Смятайте колко ранотят ваксините.

85

Анонимен

преди 2 години

Е сега по обществените места ще пускат само ваксинирани. Като не намалеят случаите, тогава ще вините само ваксинираните.

84

Анонимен

преди 2 години

До .. 108 Това е много хубаво, че познаваш хора, които са го изкарали по два пъти. Понеже пък аз познавам кависнирани, които са го карали и то доста тежко.

83

Анонимен

преди 2 години

До .. И какво точно доказва тестът? В САЩ го спират поради ненадеждност.

82

До 108

преди 2 години

Ама големи ги мажеш. Аз познавам ваксинирани пребуледували доста тежко.

81

…..

преди 2 години

Някой беше написал, че под 1% се заразявали отново с вируса след прекарване. За жалост това изобщо не е вярно, познавам доста хора, които го изкараха по два пъти, познавам и единични случаи с три боледувания. Говоря само за доказани с положителен тест. Поради тази причина смятам да поема риск с ваксина, с ясното съзнание, че правя експеримент със себе си. Този вирус е направен така, че през 5/6 месеца да поразява организма, докато го унищожи. Подложени сме на глобален геноцид.

80

Иван

преди 2 години

Днес минах покрай бунтовниците от Възраждане и Атака.Загледах се в лицата им.При тях еволюцията на човека е спряла преди 200 хиляди години.Спокойно могат да участват в някои исторически филм за неандерталци

79

@Ме

преди 2 години

Във Великобритания здравната им система работи , за разлика от нашата. Какво е това чудо над 80% смъртност от Ковид в реанимациите. После продължавайте да говорите глупости.

78

Иван

преди 2 години

Нещата от много време са загрубели,хората си мълчат,и управляващите правят каквото си поискат,ако се вдигне народа ама наистина от всички крайща на България,нещата приключват за 2 дни!Но българина е свикнал все да го мачкат и да се оплаква,но да си МЪЛЧИ И ТРАЕ!Това е проблема!Нека пред парламента да отидат 500 000 българи и да обградят тезо вътре там,малко да се стреснат,дали ще продължат с тия глупости?!?Абсурд!

77

Анонимен

преди 2 години

Държавата ни е изтеглил милиарди заеми. Зависими сме от световната банка. Те управляват '' пандемиятата '' и ние само слушаме и налагаме волята им

76

Анонимен

преди 2 години

Безумици пълни. Значи ваксинирания, но ръсещ вируса може свободно да си влиза, без да се тества, и аз мога много лесно да бъда заразен от него, а аз него няма как да заразя, защото тестът ми е бил отрицателен в момента на влизането.

75

Анонимен

преди 2 години

Повече от ясно че целта не е да си здрав!Важно е да си наваксиниран!!!!!

74

Eli

преди 2 години

Нали целта е създаване на антитела, а количествените тестове за антитела не се приемат. Да, има разлика в изградените антитела - те не са от ваксина. Ето такива неща ни карат да не вярваме във ваксинацията. Дори много от преболедувалите не могат да си извадят сертификат. Защо ще се подписвам на документ, с който удостоверявам, че те не носят отговорност. За коя ваксина сме се подписвали?

73

Me

преди 2 години

Господата антиваксъри, като дават проимер Англия, да кажат и колко са починалите там. 44 хиляди нови случаи и 130 починали. Тука имаме по 200 починали на 3-4хиляди болни.Ами, явно ваксините работят. Всички са ваксинирани и от самите ваксини са умрели нищожно малко хора. Хиляди пъти по-малко ако не бяха се ваксинирали. То и от аспирин можеш да умреш, риска е същия.

72

Warnings ID cards

преди 2 години

НЕ НОСЕТЕ СЪС СЕБЕ СИ ЛИЧНИ КАРТИ ..Засечени са активирани черно чумни тежко терористични оръжия в тях след влизане в обекти с касови апарати. Засечени са тежки убииствено вредни пресканирания на проследявани през лични карти ..Експерти да проучат кои имат достъп до информация от личните карти.вкарват ви ЕГН то и ви прецакват след откриване ..Ползват ги за НЕЗАКОННИ МРЪСНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ ВКЛ ПРОСЛЕДЯВАНЕ ЦЕНТРИРАНЕ И РАЗБОЛЯВАНЕ>>

71

JordanJordanovSARS

преди 2 години

ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ СА ОПАСНИ>>Ваксинираните се следят като ПОСТРАДАЛИ ..Терористи ползват обемно дигитално холограмни оръжия за постоянно проследяване на прецаквани с опасни ВААКСИНИ>>>Вижте бившия и сегашен министър на тн"здравеопазване как са следени ..Експерти да ползват мултиспектрални анализи на снимания видео материал.Вижте видео от вчера КАцаров се следи в гръб с белезникаво обемно проникващо поле.

70

Анонимен

преди 2 години

Как да съхраним здравия разум, като ни направихте луди с тези заповеди и мерки. Моя здрав разум ми казва да не се ваксинирам. Чета сводката за починалите вчера. От 93 души, 88 са с придружаващи заболявания на преклонна възраст. От старост или обикновен грип също ще си идат. Чета и за бум на заразени в Англия и Нидерландия, а там 83 % ваксинирани. Обмислят да въвеждат мерки. Тази пишман експертка казва ваксината е до 1 година. И си мисля,защо да си вкарвам вредни вещества за кефа на някой. Няма.