22

Анонимен

преди 2 години

Стига с този Радев бе! Писна ми вече за всичките ви проблеми да обвинявате все някой си Радев. Оная шушумига Плевнелиев или другия комунист Първанов защо не ги обвинявахте така?

21

Анонимен

преди 2 години

"мразя го Баце, ама е по добре да се връща" - Защо си мислите че заради липсата на Бойко в управлението са тези кризи с горивата в цяла Европа? По времето на Бойко нямаше ли енергийни кризи? Спомнете си по каква причина излизахте да стачкувате и по каква причина си подаде оставката първия път Бойко.

20

Емил

преди 2 години

Е нали Радев и радевци са ви спасителите,защо ревете и говорите за мафията? Нали неговото правителство е на ,,почтените"борците срещу мафията и корупцията,управляват повече от 6 месеца

19

Анонимен

преди 2 години

Насила екология, сега всички на ток и ток няма да има.

18

Анонимен

преди 2 години

Търсете ги в Турция. Питайте ДПС къде са ни дървата.

17

Анонимен

преди 2 години

Скъпата дървесина като нищо ще доведе до незаконна сеч, което е жалко.

16

адолф

преди 2 години

Ами ония със зелените чорапи вместо да катери Черни Връх и да прави лицеви опори да вземе и да забрани износа на дървесина и ще се решат доста от проблемите при дърводобива. Ама него кво го интересува че хората нямат ни пелети ни дърва за огрев, нали на него държавата му е осигурила топлото.Паляци!

15

перко

преди 2 години

Зимта няма да е Виденова, Радева!!!

14

Не бойте се

преди 2 години

Зелената сделка. Бедния като не може да си позволи дърва, ще започне да гори дрехи, гуми и други.А при тези цени на газа и по-богатите ще минат на дърва.Така че, не ни чака нищо добро

13

Стоян

преди 2 години

забрана за сеч? - къде , кога , как - по нищо не личи - камионите изнасят всеки ден хиляди кубици - поне това се вижда по пътищата - големи тирове претоварени с току-що отсечени дървета - личи си по свежите тук - таме листа останали по трупите... това са всеки ден хиляди кубици и то само при нас - сигур така е в цяла България... пита се - къде отива тази дървесина в чии джобове влизат парите??? Явно властта е безсилна срещу т.нар. "дървена мафия"...очевидно са натруепали ммного пари и сила

12

$$$

преди 2 години

Вярване в чувството за недостиг, и че ако не купиш сега, няма да имаш.

11

Капиталист

преди 2 години

Създава се паника. Така цените се вдигат още.

10

Анонимен

преди 2 години

На бкп и социалистите и комунистите им даите една резачка и 5 кила бензин иедна гора и им гледаи сеира тирове след тирове до осиране и омазване с лаина.незнаят кога да започнат и кога да спрът къде е границата на паранормалното и човешкото,до каквото се докоснат всичко изсъхва.

9

Мен

преди 2 години

Всъщност е много смислено точно дървеният материял да стане изключително скъп!

8

BB

преди 2 години

Мафията атакува навсякъде с камиони дърва пелети с всичко което може

7

Христо Христов

преди 2 години

Така е в ЕС 2021ва.... комунистите се опинаха да цивилизоват дивия матрял, но се оказа, че не е демократично и че да си про'ст е норма и гаранция за успех. Дистопията на Оруел от 30те на миналия век стана действителност в този: "Невежеството е сила"!

6

още, още

преди 2 години

Търпи, народе, търпи! Да те мачкат плишиви Рапони и уави придворни.

5

Дедо

преди 2 години

В България търговци няма , само спекуланти. Чекат просто да видят , къде ще спре цената на тока !

4

Анонимен

преди 2 години

по добре пачки и джипки от колкото празни складове и безумно скъпи горива

3

до пепи

преди 2 години

ей сега ще съборя къщата и ще си купя такива.....