42

Анонимен

преди 2 години

имам прозорци ветрилници

41

MR Buch

преди 2 години

споко, ако не си продадат пелетите, те след 4-5 месеца след производството стават на прах. Ще мръзна тая зима но 600лв на тон няма да им дам. дървета си имам в двора зад нас и ще си отсека от сега за да съхнат за след месец два

40

Анонимен

преди 2 години

Ми аз преди 2-3 седмици си взех палети на 370 лв. на тон, сега незнам каква е ситуацията, но при търговеца имаше и екобрикети РУФ по 330 лв. на тон и слънчогледови по 280 лв. на тон, взех и едно пале от тях за вилата, като цяло съм си свикнал да си взимам тия неща преди да застудее, щото след това винаги се надуват цените

39

Асан

преди 2 години

Споко зима нема да има :)))

38

Анонимен

преди 2 години

До 39. Природните ресурси по смисъл от теб е при комунизма. Когато ОСНОВНИТЕ СРЕДСТВА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА НА ДЪРЖАВАТА / камион, верижни триони, трактори, животинска тяга, робите на болшивизма, При пазарните условия с парите СИ. Всеки има право да си купи жилище, къща, земеделска земя, гора , нива. ДЪРЖАВНИТЕ институции с администрацията са ДЛЪЖНИ да защитават собствеността на населението по Места.В ЕС Частната Собственост е НЕПРИКОСНОВЕННА.

37

Анонимен

преди 2 години

Колкото пъти има комуницти на власт все до такива ситуации стига държавата

36

Анонимен

преди 2 години

До 37. АЕЦ Козлодуй е зависим от Русия. Тя дава горивото. А робите работят за нея.

35

Анонимен

преди 2 години

Простете ми ако греша , но разсъждавам малко на глас: Природните богатства в това число и горите са държавна собственост , а държавата - това е суверена - народа - значи всичко това принадлежи на народа. Защо тогава народа оставя една шайка разбойници - крадци и спекуланти да крадат ресурсите на държавата и да богатеят от това. То е ясно че който настъпи "дървената мафия" ще получи протести - ще изкарат веднага работниците си с резачките. Но това коуто се случва е недопустимо

34

Анонимен

преди 2 години

Миналата година си купих 3 кубика за барбекюто при 80лв кубик. Още си имам, но съседи, които се отопляват на дърва казаха, че кубика бил станал 180 лева, и ги няма!Отделно лятото си взех пелети на 450 лева, при цена минлата година 380. Пелетите вече са над 600 лева тона.Кво става бе, тока за производството скочи сума ти пъти, суровини за храна и производсто са два пъти нагоре. След нова година всичко това ще удари крайния потребител, т.е. мен.

33

Анонимен

преди 2 години

Никакви дърва. Който пали зимата значи е анти еко и в затвора. Всички на ток. Друг е въпроса, защото ЧЕКМЕДЖАН СПРЯ АЕЦ и остави на Д00г***н централите и на американците. Те печелят сега. Турция - Ердоган и бай Джо Баден ще ядат кюфте зимата. А, вие оставихте Тиквата да разпродаде България на турци и американци. Еми вземете пари от офшорките на Чекмеджан, Шишо, Д0г***н, Кост00в .

32

Анонимен

преди 2 години

Държавата къде е да озапти тея спекуланти

31

до 32

преди 2 години

Да пишеш с главни букви , не те прави по актуален.

30

АЕЦ Белене

преди 2 години

абе и да ми цъкате минуси, реалността го показва, Реактори завити с найлон има, ток няма и да има е на космически цени. Хайде да излезат от дупките си всички лалугери които спряха строежа на нов АЕЦ .

29

Анонимен

преди 2 години

24- ЗАЩОТО КРЕМЪЛ ГАДЕВ ПРЕВЪРНА БГ В СРУТИЩЕ Е ТЕ ТАКОВА Е НЯМАЛО КАТО ИЗКЛЮЧИМ РУМЕН ГЕЧЕВ- И НЕГОВИТЕ 15 ФАЛИРАНИ БАНКИ И КТБ И ЗАМЪКНАТИТЕ 5 МИЛИАРДА И ОГРОМНИТЕ ОПАШКИ ПРЕД ТЯХ- ТА СЪРБАЛИ СМЕ ИМ ПОПАРАТА АХ ДА И ПАК ПРИ РУМЕН ГЕЧЕВ И БСП 1 ДЛ 3000ЛВ МИН ЗАПЛАТА 5600ЛВ В ДЛ1.8ДЛ И СРЕДНА ЗАПЛАТА 3/5ДЛ ТА В ТЕ ТОВА ВРЕМЕ ВИДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ СТАНАХА МИЛИАРДЕРИ С НЕИЗВЕСТЕН ПРОИЗХОД НА ПАРИ И ПЛАЩАТ МИЛИОНИ КОГА ЗАСЕГНАТ ИНТЕРЕСИТЕ ИМ А СЕГА СИ ВЗЕМАТ ДАДЕНОТО ЗА ЛЯТ02020

28

Ха-ха-ха

преди 2 години

Дупе да ни е яко

27

Предложение

преди 2 години

Гласувайте за "зеления чорап" и кирчо канадеца за да се топлите с дрехи. Не ви трябват ни дърва, ни пилети, нито пък въглища и газ. Любовта към Румен Радев и Киро лъжеца(канадеца) ще ви топли цяла зима.Който изкара зимата ще се увери, че само с любов топлина няма.Който не успее ще му направим една хубава панахида около шести май,когато времето се стопли.Докато СУВУРУНЪТ не разбере,че силата е в него и държавните дела не се поверяват на диктатори,разделители на нацията и лъжците нещата ще са така

26

3426

преди 2 години

Лятото докато давах 395лв за кубик дъски за кофраж (миналата година са били ~270лв) си говорехме с продавача....човека каза, че всичко се изнася за чужбина и добави:"...чакай да зазими и тогава да видиш какво ще става...ще си гориме летните дрехи в печката за да се стоплим..."Ебааааа го....оказа се 10000% прав !

25

Анонимен

преди 2 години

Щом всички си стоят вкъщи и не протестират проблеми няма .В нормалните общества хората излизат навън и не се прибират докато не си оправят проблема с политическата власт .

24

Анонимен

преди 2 години

Питайте Боко защо захвърли *** реактора за 3 милиарда лева в Белене и за 12 гонини не направи нова централа. Сега нямаше да бистрите зелена пембяна сделка.

23

гласоподавател

преди 2 години

До АнонименПак търсите виновните там където не са.ДПС от години не е във властта,от шест месеца е обевена за "персона нон грата" в България.Шест месеца България се управлява еднолично от Президента на Републиката и назначените от него служебни правителства,в които няма дори и един турчин/я,член на ДПС.Пак Турция и турците са ви виновни,след като вие си ограбвате държавата и я водите към национални катастрофи?Единственното племе ограбващо собственната си държава е бъларското.ГЕНЪТ ВИ Е ПОРОЧЕН..