45

Биволъ

преди 2 години

Измислените протести от Васил Божков и" co", от изхвърлените от политиката червени отломки, от новосъздадената популистка про-комунистическа партия на чалгарите доведе с помощта на президента-българомразец кризата от здравна в икономическа и социална. Постави държавността на колене. Лъжите, охулването, лъже компроматите станаха президентска политика. България за една година се срина. Ето сега Комитова сключва нови и нови договори за снегопочистване със страшно завишени цен. Батко и Братко се зав

44

и те така

преди 2 години

хората като видяха че комунизма се опитва да се върне на власт , спряха да инвестират тук . а ако фигуранта спечели изборите инвестициите ше спрът на 100%

43

Анонимен

преди 2 години

Глад идва.

42

Анонимен

преди 2 години

Ами кой луд ще инвестира в страна където властваше мафията и безаконието в продължение на 12 години ?

41

Ха-ха-ха

преди 2 години

Гледам се оплаквате от липса на качествени инвеститори с добра репутация, дали пък не е щот матряла по тези земи е кофти?

40

Анонимен

преди 2 години

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА...

39

Васко

преди 2 години

Как така намалели чуждите инвестиции, хора се отказват от канадско гражданство за да дойдат в България да правят бизнес и управляват.От Дубай Президента получава указания за светло бъдеще. Ще правим електромобили в изобилие.Скоро братя Бобокови и акумулаторна индустрия от *** ще развиват.Ще живнем! Чакам новата власт.

38

Бою Тиквочето

преди 2 години

На мен не ми трябват чужди инвестиции, сичко праим със собствени сили. Е сега ако някой иска да си вложи парите тука, нема да го върнем, винаги имам място в чекмеджето за такива случаи.

37

В.Узунов

преди 2 години

На времето е било друго. Бобо ми разправяше как всичко са имали и 300 брава на Беломорието водил. Имало е справедливост. Разбрал ,че един от аргатите му кауриин естествено е черквар. Да го накаже му смигъл към лява -Карагегов,яла бре *** да подковем коня. И го опенал. После ония самбпитал- аго нема ли па да ковем коня?. А даже на смъртния одър бобото гълчеше за аргатина- ейй,златна дупа имаше.

36

Анонимен

преди 2 години

Няма как да не е така, като се превърнахме в Ковид гетото на Европа. Кой би инвестирал в държава, която ще затваря бизнесът периодично, поради слабоумието на работната ръка?

35

3

преди 2 години

Де жа вю с Виденовата система и сладваща Радева криза. Младите да погледнат в миналота как в София се редяха на опашки за супа !

34

Анонимен

преди 2 години

Ясно и красноречиво накъде ни водят смянаджиите!

33

Някои си

преди 2 години

Наи тежката мигрантска криза за целия свят идва кои ще поеме отговорност от това правителство кои ще организира нещата,за кво да работиме заплатката си върви,имаме си интернет тролиме си по цял ден,държавата е богата,пандемията новия пик сега започва,българи вървиме към челна катастрофа в стена,само за няколко месеца държавата е докарана под нулата,а кризите те първа започват.

32

Анонимен

преди 2 години

Последните 10 години инвестициите са предимно в строеж на хранителни магазини , вече няма къде повече да построят и затова и намаляват.

31

WTF

преди 2 години

Чакай малко... нали умни и красиви вече бивши министри разправяха как чуждестранните инвестициите заради тях са скочили много над нивата в последните 10 години. Хммммммм.. не мога да повярвам, май са излъгали, та те никога не са лъгали, как е възможно това. Noooooo </3

30

Анонимен

преди 2 години

Не забравяйте че скоро беше като една чужда фирма продаде българското подразделение за ел . енергия- това са много милиони в минус

29

:D

преди 2 години

Ако това бай Фуей да прати от Германия пари на баба си, която да му купи 6-я апартамент в София, 4-та къща в село Куртово конаре и още 15 декара нива е инвестиция, то мога само да се усмихна съркастично.

28

Радев ,

преди 2 години

Президент !При тая корона и туристите няма да дойдат!За Радев ще говорим като за Виденов!

27

двойно изклатени

преди 2 години

От написаното се разбира, че ако немските бакалии построят нов магазин с парите от печалбите , които имат от българските офчици се води чуждестранна инвестиция!?

26

Вън червения

преди 2 години

Радев, оставка крадецо нагъл!