85

Анонимен

преди 2 години

ЕТО, ЧЕ ИЗЧЕЗНА МИТЪТ ЗА "ВЕЛИКИТЕ" ИНВЕСТИЦИИИ В БЪЛГАРИЯ - ПРОСТО БЪЛГАРИЯ СЕ ЗАВРЪЩА НА ТРАДИЦИОННОТО СИ МЯСТО ОТПРЕДИ 90-100 ГОДИНИ, НО СРАЗЛИКАТА ЧЕ ВЕЧЕ ВНАСЯМЕ И ХРАНАТА НУЖНА НИ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ !!!

84

Анонимен

преди 2 години

Никой няма да инвестира в държава управлявана от мутри или при опасност мутрите да се върнат на власт, както е в България.

83

Анонимен

преди 2 години

Открийте 10-те разлики: "...Привлеченият дялов капитал е по-малък с 224 млн. евро спрямо същия период на 2020 г., когато е бил е в размер на 215,2 млн. евро..."

82

хихи

преди 2 години

До Анонимен - Не е паника бе - Ще си правят кръчми по къщите , заради тока и COVID мерките - Чисто и екологично - Напиваш се и и си лягаш !!

81

анонимен

преди 2 години

Подхвърлих на един познат- богат грък да инвестира в България, а той ми отвърна -Сега ли? Да не ме е еб-л лудия.

80

Бай Тошко

преди 2 години

Парцунчо от УниКредит какво рече по темата?

79

Лъжа е

преди 2 години

има инвестиции,нали ша праим Ел.Трабанти,така каза СМЕХУРКО.

78

Доцента

преди 2 години

При такава брутална политическа нестабилност в държавата не знам какво очаквате? Може би да се увеличат петорно чуждестранните инвестиции? А кой е виновен за това - знаем всички, да не ги изброявам поименно.

77

Анонимен

преди 2 години

Няма Радев няма Борисов бе!Всички са комунисти!Нищо не сменихме през 1990г.Същите са си на власт,даже тези дето с пари на БКП са завършили в чужбина се връщат да управляват,за да върнат жеста.С избори ако се решаваше нещо,щяха да ги забранят!Всичко е менте тука!

76

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВАТА ХУНТА ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИЯ В СРУТИЩЕ- ДНЕС ГЛЕДАХ КАК В ГОЛЯМ МАГАЗИН СЕ ИЗКУПУВАТ ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ В ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА- ХОРАТА СА В ПАНИКА.

75

БГ реалност

преди 2 години

Радев и аверчето му Киро ви покзват нагледно, какво е корупция и погазване на конституцията на най-високо политическо ниво.Да припомним само ,че Кирил Петков даде 35 млн лв от нашите пари на два пъти фалирала, офшорно регистрирана компания за електро коли, собственист на двама албанци.Досега има една гола поляна от тях като резултат, докато фигуранта го интересува единствено и само имунитета и как да се спаси от гарантирания му следствен арест !!!

74

Жан Валжан

преди 2 години

Тези "инвестиции" са на 80 % пари на гастарбайтери. Но вече и манг.а.л.ите проумяха, че в *** вече е много по-скъпо отколкото в ЕС /само цената на горивата е изключение, но бързо ще наваксаме/ и спряха да пращат пари. Вече пращат багаж и хранителни продукти по бусове.

73

Анонимен

преди 2 години

Екстра!Нека останат само комунистите монополисти,да ги видя като се правят на капиталисти но не плащат достатъчно как ще работят!?Администрацията не издава разрешителни но после писка,че няма пари за това или онова.Ха да видим сега!!!!!Ще търсите някой да прави какъвто и да е бизнес в България,ама със свещ ще го търсите!!!!

72

палячовци

преди 2 години

Що така, радевисти? Има ли сектор в тая държава, който не съсипахте за 7 месеца?

71

радевщина в действие

преди 2 години

Колкото и да се напъват форумните драскачи на мазната фуражка, за всички е пределно ясно: - Какъвто президента , такива и хрантутниците му от правителството. Все клиенти на правосъдието....

70

Анонимен

преди 2 години

А от Банкя поредното магаре потропва днеска за зелена трева пак ще го пратят.

69

радевщина в действие

преди 2 години

Това е дереджето до което ни докара един *** шапкар и неадекватните му ортаци от правителството.Комунистите този път се справиха с фалирането на държавата още по-бързо и от преди.

68

Баба Пена

преди 2 години

Оня Напушеният Кирчо как се хвалеше, че открива нови заводи и инвеститорите чакат на опашка за да вложат парите си у нас. Къде се покри този индивид лъжовен, нямам представа.

67

мдаа

преди 2 години

До ЖивкоДа инвестираш където управлява лицевоопорника препоръчан от генералът на руското разузнаване Решеткиов трябва да си пълен куку.

66

Живко

преди 2 години

Видимите резултати на герб и еднокнижника