100

до 122

преди 2 години

кой ти каза че не се еаксинират. Във фирмата всички които го изкараха около 15 човека се ваксинираха. Има един който не го направи и сега повтаря той и цялото му семейство.

99

Анонимен

преди 2 години

Защо хората в България след като са изкарали вируса не се ваксинират при първа възможност или поне няколко месеца след това?

98

до 117

преди 2 години

дааа прав си, много индивиди си мислят че демокрация е всеки да ти е длъжен а ти на никой. Че демокражия е да си правиш квот ти скимне сякаш си насред пустинята. Е да ама част от демокрацията са закони правила и задължения, персонални.

97

.!.

преди 2 години

Споко бре то тов е само началото! Да видите колко ще изпукат от глад! А да видите колко ще останат без работа! Мисля, че вече видяхте как цените за една година се вдигнаха 3-4 пъти! Споко, лошото тепърва предстои! И най-гадното е, че това лошо ще е в световен мащаб не само тука, където ние от над 30г добро не сме видели!

96

Оздравял

преди 2 години

Защо хора от българската държавна сигурност искат да няма живот за Живко от Варна ?

95

Златена

преди 2 години

Затворете планините и парковете и пускайте там само със зелен сертификат. Който не е ваксиниран да не ходи на море. В Австралия затвориха пустинята и там сега няма никакъв ковид. Вземете пример от Австралия. В Мароко и в Белиз също.

94

Анонимен

преди 2 години

какво значи демокрация, това си изяснете първо. Намерете разликата между демокрация и анархия и слободия. Научете какво е общество и държава и тогава ми размафвайте мантрата за демокрацията. Научете си задълженията като част от обществото и тогава си потърсете и какви права имате.

93

мак

преди 2 години

Според мен скоро ще отменят изискване за сертификат. Ако ще е задължителен, нека да е за всички, а не само от определена група, която иска на кръчма или в мола. Иначе е дискриминация. И да ида на личен лекар с друг плоблем пак ли ми трябва тая хартийка? Ако не, е абсурдно, ако да, е ограничаване на правото ми на достъп до мед. обслужване. Стана една манджа с грозде.

92

Крал Трол I

преди 2 години

5% активност на изборите. Ей тоз път го изядохте всичките.

91

Анонимен

преди 2 години

"Спрете със спекулациите! Живеем в демокрация, всеки е свободен сам да избира дали да се ваксинира и да се наслаждава на свободно придвижване, или да стои затворен и да не може да посещава обществени мест."---------Демокрация беше допреди въвеждането на тази илюзия за право на избор, за която говориш. Това си е чиста форма изнудване като държат правата ти като разменна монета.

90

Анонимен

преди 2 години

И ние сме така- с антитела, но без сертификат! И?

89

Анонимен

преди 2 години

аман от ревльовци, нали за добро се прави бе, да не измират пи 200 на ден и да се свършва с това общо зло. Месец ако не ходиш на кино или барче голяма мъка видиш ли.

88

даа

преди 2 години

Всички ваксинирани вече се задължават да ходят на заведение без никакво изключение. На отсъстващите без уважителни причини ще им се налагат непоряди т.е. извънредно ходене на заведение, или до 5 години лишаване от свобода в електронна среда.

87

Защо

преди 2 години

Сега политиците не излязат и ни поздравят с деня на независимостта ? Жалки и долни. ...!

86

Анонимен

преди 2 години

Пат-ла-джа-ни, бре, що ми слагате звездички в тоя сайт? Неприлично ли е да кажеш на сините до-***-ти: пат-ла-джа-ни?!

85

Анонимен

преди 2 години

Давам 200 кинта на доктора излива ваксината в мивката бие ми пилицилин и ще хванете на някой цървулите

84

Демократ

преди 2 години

Спрете със спекулациите! Живеем в демокрация, всеки е свободен сам да избира дали да се ваксинира и да се наслаждава на свободно придвижване, или да стои затворен и да не може да посещава обществени мест.

83

Анонимен

преди 2 години

Е как така изведнъж журналистите минахте на страната на конспираторите?Практикувате някаква източна религия и сте получили прозрение?

82

Анонимен

преди 2 години

Яжте чушки, ***, тиква, грейфрути и зеле, за да не допуснете онова дребното вирусче да влезе у вас! Е, ако не искате да ви тъпчат с 4 антибиотика 3 пъти дневно, ужким част от лечението...........

81

ДДРОнег

преди 2 години

Фашизъм, сегрегация и апартейд днес, в 21-ви век !!!