160

Анонимен

преди 2 години

БОГ Е ЛЮБОВ ! КЪДЕТО Е БОГ НЯМА БОЛЕСТИ И ВИРУСИ! ЩОМ СИ БОЛЕН ЧАСТИЦИТЕ НА ТЯЛОТО ВИ ТРЕПТЯТ ДИСХОРМОНИЧНО! НЕ ЖИВЕЕТЕ В БОЖЕСТВЕНОТО ЦАРСТВО НА ЛЮБОВ ВЯРА ЧИСТОТО И МИЛОСЪРДИЕ! 99 % ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА НЕ ЖИВЕЕ В БОГ! НЯМА ХБАВИ МИСЛИ ДУМИ И ПОСТЪПКИ ! Е! ПИТАМ АЗ КАК ДА СТЕ ЗДРАВИ И КАРМАТА ВИ ОТ ПРЕДИШНЕ ЖИВОТИ! ТРЪГНЕТЕ ПО ПЪТЯ НА ХРИСТОС! ПРИЕМАТ ЕДИН ВИРУС ИЗМИСЛЕН А НЕ ПРИЕМАТ БОГ!

159

Аз

преди 2 години

Аз съм в същата ситуация, разболях се от жена ми докато бяхме в карантина. 1 месец бях с температура и сега официално не съм бил болен. Пих 3 вида антибиотици имам 30 пъти над нормата антитела и само по телевизора докторите ме съветват да се ваксинирам. Лекуващите ми 5 лекаря, защото имах усложнения сърдечни, неврологични и гастрологични ми казаха: Ти си решаваш, но ние те съветваме да не се ваксинираш - изчакай 6 месеца и пак тест. Това направих - още повече антитела имам сега.

158

Ристу

преди 2 години

Като не се е ваксинирал, какво се оплаква?! Какво ни занимавате с проблемите на антиваксърите, нас, нормалните хора?!

157

моето си е

преди 2 години

До Владоти по рождение ли си толкова *** или ходи на курсове,я питай вашите да не са те изтървавали на глава 5-6 пъти.

156

---

преди 2 години

Ясно е , че ще ни ПРИНУДЯТ да се ваксинираме!Здравите хора , които оцеляват благодарение на добър имунитет сме черните овци!!!Поне да съм от последните ваксинирани, за да ме запомнят децата ми, че все пак не съм бил съгласен разни неустановени течности да плуват в тялото ми за сметка на някаква хартийка, която , която ми пробутват за "Билет за Рая"!!!

155

Пенчо

преди 2 години

Панчо, разчиташе се на самосъзнанието на хората, което е абсолютна и непростима грешка. Как е възможно да се оставиш в ръцете на население, в което 80% от хората са полуграмотни безгръбначни, чиито първични нужди и лични потребности загърбват всякакъв морал и достойнство? Такива диваци се управляват единствено с твърда ръка и строги закони.

154

Анонимен

преди 2 години

Додта объркан разказ. Направо фантасмагории.

153

Анонимен

преди 2 години

Да благодарите на Мангъров. Той непрекъснато агитираше за гия аттигенни тестове. А всеки капантини ан можеше да викне спешна помощ и да си направи Аг тест.

152

Панчо

преди 2 години

До Пенчо:А с кой бе Пенчо? Кое ти се вижда, като нормален подход към задачата Covid-19? Комуникация? Информираност? Последователност?Ваксиниран съм, но не подкрепям неадекватното и не последователно поведение на хората в ефир.Поздрави Панчо

151

Пенчо

преди 2 години

На всички ви е удобно да си миете ръцете с държавата единствено, когато ви изнася. Да, факт е, че има твърде много засукани казуси, неясноти и несправедливости. И всички вие си мислите, че сте по-ерудирани в сферата и от медици, когато прочетете няколко конспиративни теории и два-три жълти вестнка. Държавата е олицетворение на вас и собствената ви безпринципност и стремеж да заобиколите правилата.

150

Анонимен

преди 2 години

дискриминацийка

149

АНОНИМЕН

преди 2 години

Чудя се на акъла на тъй наречените антиваксъри. Ако преди век - век и нещо, не бяха открити и приложени ваксините срещу едра шарка и тетанус, едва ли много от коментиращите тук щяха да имат тази възможност. В тогавашния етап на развитие на медицината едва ли е имало толкова технологични възможности и модерни методи за тестване. Но благодарение на ваксините хората са оцелели и някои от тези болести - бичове за хуманноста, в Европа се водят за напълно изчезнали например едрата шарка.

148

Проверих и не е така

преди 2 години

До Анонимен 146: Не знам колко са ваксинирани в Сингапур, но при сравнено с нашето население, имат по-малко заразени от нас (въпреки че са в пик на заболяването и това им е първият сериозен пик въобще за цялото време на прандемията!) и което е по-важно, имат 10 ПЪТИ по-малко починали от нас. Ваксините явно работят!

147

239

преди 2 години

До АнонимС кръвен тест от вената за антитела!

146

Анонимен

преди 2 години

Само че малко преди "свободата" се зарази и съпругата ми. Карантината си продължи, а когато пак с надежда очаквахме повторната "свобода" - се заразих и аз.Как разбра че си се заразил, като тест не са ти правили. Как така те карантинираха и теб и съпруга ти без тестове?

145

grrrrrr

преди 2 години

пълен ***,с това мислене сме на този хал,жалкото е че много хора в тази държава имат същият начин на мислене и няма как да се подобрят нещата.Много зле.......

144

анти

преди 2 години

Статията показва реално как нямаме работеща система в здравеопазването.Също показва,че тези сертификати не са толкова здравна, колкото чисто политическа мярка.И ако повече хора бяха гледали какво става из цяла Европа, в т.ч. и в Швейцария, щаха да знаят защо са тези протести на милиони хора в цяла Европа!Нещо което до вчера беше смятано за "теория на конспирацията".А Англия при >70% ваксинирани отчитат цяла седмица с рекордна заболеваемост и смъртност.....

143

Владимир

преди 2 години

Поздравления за статията! В същата ситуация съм!

142

Задължителен

преди 2 години

Щеше да ти отнеме по-малко време да отидеш да се ваксинираш отколкото да напишеш тази мрън-меън статия.

141

така е

преди 2 години

Много добра статия! Почти описва нашият случай, само, че аз имах положителен PCR през Ноември 2020, жена ми и тя се разболя заедно с мен, касто и децата, но спазвахме карантина и нямаше как да се тестват. Нямаше и причина да го правят, тъй като беше ясно от какво сме болни всички. Системата не ги отчете като болни, заедно с мен!!! Не влязоха и в статистиката, защото нямали положителни тестове!!! Сега дори и аз нямам парво на зелен сертификат, защото минаха повече от 6 месеца след оцеляването...