27

Сата НАТО

преди 2 години

До Менто....Ще плащате, като сте тьпигьози. ЕСПЧ е може би най-справедливата и безпристрастна инстанция. А вие си търсете парите от тези, които са злоупотребили с власт от ваше име.

26

Живко от Варна

преди 2 години

Здрав съм, не съм болен, а хората не ме искат ?! Защо ?Може ли да ми помогните да живея добре ? Трябва ми пълноценен начин на живот !

25

Менто

преди 2 години

Проституиращи се съдят и жалват смело пред по-висшестоящи Проституиращи, знаят, че накрая сметката ще плащаме ние хората.!.

24

Анонимен

преди 2 години

До Даа 26 Европеецът ни, той :) Аз не съм от никакъв проект. Ако Полфрийман реши да ни съди, ще ни осъди. Защото и по неговото дело е имало скриване на доказателства и отказ да се разпитат свидетели. Правото не е какво харесва на някого, а какво може да се докаже с всички законни средства. Това е, гербав, положението. Затова сме на 112-то място по свобода на словото - защото медиите са гербави и гербави т,р,олове пишете в тях.

23

Анонимен

преди 2 години

Абе какво е това нещо свои да съдят свои?! Съдия осъди Съда, Прокурор от Бургас осъди Прокуратурата?! Абе алооо?!

22

Анонимен

преди 2 години

Едно време се съобразявахме с правото на СССР, сега с правото на ЕС. Изводът: и двата съюза ч....укат здраво, ама ние плащаме.

21

Анонимен

преди 2 години

До Даа 26 И защо не сте го чели? Я, на какъв специалист се правите :) Може да отправя, защото с една промяна в закона може да се избегнат действия, които да породят 1000 еднотипни дела. Логично, нали, гербав :) Точно за недосегаемата ни прикриватура е делото "Колеви срещу България" и 10 години след него Венецианската комисия ни попита какво сме направили по въпроса да променим сталинската прокуратура и баце ви каза, че денонощно ще работят през уикенда и ... нищо не свърши, както винаги, европе

20

Анонимен

преди 2 години

До мнение 29 Да си дойдем на думата :) Гербавите най-после си признахте с кого единствено сте дружки :) С Путин и Ердоган - диктаторите :)

19

Анонимен

преди 2 години

Герберите и *** им ще носят злини на България дълго след като изчезнат

18

Анонимен

преди 2 години

Европейското право е наднационалното и съдиите са длъжни да се съобразяват първо с него, а после с нашето.

17

Анонимен

преди 2 години

Така ще е , като конкурсите за магистрати са нагласени и вкарват наши и ваши, които едвам завършили Право, не познават закона, нямат нужните знания и после си правораздават, все едно разрешават скандал в махалата. После ни съдят в ЕСПЧ и айде ние плащаме.

16

въпрос

преди 2 години

До Отговор ... Съдът ли е виновен, че прокуратурата е неадекватна, корумпирана и неспособна да събере достатъчно доказателства даже да повдигне обвинения, а какво остава до осъдителна присъда? Съдът съди по доказателства, а не какво му се иска на Гешев. Сега чакаме Иванчева да ни осъди за магариите, които сътвориха Гешев и сие.

15

ДДРОнег

преди 2 години

Колко дела срещу България и колко пари заради изцепките на герП !!!

14

Анонимен

преди 2 години

Не е ли време всичко за което е осъдена България да се плаща от крадецът-Дебелак и неговият позабравен вече ляв тестис Цветанов?

13

До 18

преди 2 години

Хаджи Апостола беше в Софийската градска прокуратура! Или си се объркал с това СГС. Този човек умерено го прикриваха, особено Никола Филчев, погваше невинни, и все пледираше за невинност за престъпниците и мутрите! Наистина е събрал много пари от мафиите, ама дано да си ги харчи до 100 години, че да се влачи от старост, да се на....сира и с парите си да го бършат! Дърт пенционер...

12

Анонимен

преди 2 години

До Даа 16 Тези, които не отричат да са т,р,олове на герб, са т,р.олове на герб :) Логично, гербав. Не виждам защо замесвате другите, а за делото "Колеви срещу България" удобно "пропуснахте" да напишете :) Понеже не сте т,р,ол на герб :):):)

11

Анонимен

преди 2 години

Тази съдийка навремето беше под контрола на бившия прокурор от СГС Апостол Хаджиев - който беше редовен член на БКП едно време, следваше Право в Ленинград, и го наредиха за прокурор-мафиот в СГС, прикриваше всички мръсотии на мутрите през 90-те, унищожаваше дела срещу удобните, скалъпваше и повдигаше обвинения на невинни, разбиваше животеца на хората, ала Филчев и Татарчев го прикриваха, после Цацаров и Гешев също си мълчаха! Толкоз пари е натрупал от мръсни поръчки, че дано с тях да се затрие!

10

Анонимен

преди 2 години

Цинизъм от най - висока комунистическа проба !!! Това е образец на дебилност и гьонсуратлък от ФЕЛДФЕБЕЛА ......

9

Отговор

преди 2 години

Нещо май си се сбъркал! Съдът е този, който раздава присъдите, а не Гешев! Има ли някой милионер, който да е стигнал до българския съд, и да не е оправдан! Май само Дон Цеци беше осъден, и то за едно куче! Доказан извратен депутат-педофил от Атака, също беше пуснат!

8

Анонимен

преди 2 години

До Даа Гербав ***, каскетът е споменат, заради липсата на осъдени престъпници. А тези от ЕСПЧ осъждат винаги виновните. В случая, в България, те най-често са гербавите или антуража им. Логично е да ви се иска да се разпуснат, ама няма. Между другото, какво направи герб в изпълнение на препоръките на ЕСПЧ по делото "Колеви срещу България", гербав :)