10

нещастници

преди 2 години

след ВСВ на Германия са й били отнети колониите, след 1990 тя си намери нови - ЦИЕ! не са познали скапанаците. Не толкова отдавна всеки искаше немска техника или машина вкъши. Е вече и колите им никой не ги ще... за трети път германците ще смажат европа, тоя път ще им е за последно, обединението им беше грешка, ФАКТ! Просто трябва да напуснем ЕС, светът е 7 млрд, и 200 държави, ЕС е 400 млн. 27 държави.

9

Решение

преди 2 години

Да им посочат врата на поляците да видят как се коригира конституция за рекордно кратко време. Да не са толкова прости като англедата да напуснат тая мантра ЕС заради някакви си недоразумения в конституцията :-)))?

8

.

преди 2 години

Проклет да е ЕС!!!

7

IBM Fake NEWS

преди 2 години

Позволиха д00г***н, шишо и чекмеджан да крадат 10 години. това е германия. бр/ксел си прибираха куфарчетата от чекмеджан. накрая парите на западна европа отидоха къде? при ЕРД00г***н в ТТТурция.УУУУ-ууу германски ***** И защо? Защото германците обичали турците. УУУУУ като ги обичате, си ги вземете да ви изнасилват и да ви сложат забратки. забрави като те сложиха на диванчето. тур__ия се готви да се коалира и нападне Израел.

6

Анонимен

преди 2 години

туй лайн о убодели се с астра-вектра както обеща преди 8 месеца?

5

Анонимен

преди 2 години

Немски съд също каза, че немските и европейските закони са несъвместими по един казус.

4

аз

преди 2 години

В Германия има над 30 различни пола по закон. Полша не веднъж ви каза че няма да приеме такова нещо и вие продължавате ли продължавате ....... Дори в Щатите има локални закони които се разминават коренно със законите и трактовката във съседния щат ноооооо НЕ - в ЕС трябва да е както каже Германия....

3

IBM Fake NEWS

преди 2 години

най-некомпетентните хора - германците!!!

2

Анонимен

преди 2 години

Polexit

1

долу ЕС

преди 2 години

много ви е криво че цената на тока в Полша е като в сащ, сиреч 2.5 пъти по евтин от германия при това без джендаризъм! за това скапаната ЕК остави борсите на ток и емисии да изригнат за да се изравнят цените на ток с немски, зашото от 2009 е най скъпия в ЕС. е вече не е! Германия си е същия бо к лук като ПСВ и ВСВ, мачка наред шом не е на нейното. Референдум за излизане от ЕС веднага, Норвегия Швейцария и Англи не са и са по богати от швабите!