63

Анонимен

преди 2 години

Така е, няма никакъв контрол по пътищата, КАТ не върши никаква работа, освен да ти загуби времето или да ти праснат някой акт за светлини ( понякога без да си виновен). Само помагат за изхарчване на бюджета. Първи сме по умрели на пътя поне от 30 години в Европа, много пред другите.

62

неандерталец

преди 2 години

Кой го е карал да си маха колана?!

61

Друга тема

преди 2 години

До кога България ше бъди ромска, турска и "друга", но не и Българска ?! Проблем ли е България да е българска ? В тази терфитория на първо място трябва да сме ние българите !

60

Нали знаеш?

преди 2 години

Кой му е писано да се удави нема да се убеси. Разбира се ако успееш да се разбереш с Мойрите това може и да се промени до известна степен!

59

Klinghoffer

преди 2 години

Отпуснал седалката, свалил колана. Как така ще отпуска седалката и ще маха колана? Колко беше наказанието за каране без колан?

58

Анонимен

преди 2 години

Аз не разбрах къде точно го е сполетяло, но май в тунела НДК, а там ограничението е 40 км, та кви 80. Това на градско го няма никъде, тъй че и сам е виновен. На градско се кара най-много с 50, че и туй много.

57

Анонимен

преди 2 години

На този ще му вземат проба за алкохол, колкото на Веждичката миналата година, когато обърна баничарката в центъра на София по пладне.

56

Анонимен

преди 2 години

тоя е легнал да спи, явно и светлините е огасил и ей ти удар, после не знае кво станало, и бълнува за някви 170 км удар

55

111

преди 2 години

" Карахме с 80 км/ч, защото пътят беше мокър" Там ограниченето е 80- по принцип, не ми се мисли с колко караш, когато няма мокър път !

54

Анонимен

преди 2 години

Плешивия ***,тъкмо решил да дремне разкопчавайки си колана,пуснал си седалката и някой се ударил в него..... Явно нищо няма в тая гола кратуна,освен самочувствие и претенции.

53

Анонимен

преди 2 години

Пускал си бил седалката - че то шофьорското място не трябва ли да е нагласено при тръгване. Без колан - това изобщо трябва ли да се коментира. Изобщо отношение относно инцидента се взима от КАТ. Щом толкова се оплаква, не е чиста и неговата.

52

Анонимен

преди 2 години

Нещо много взе да се оправдава, без да го питат. Тук нещо не е наред.

51

Йотова - кобилата!

преди 2 години

По-проста *** от нея няма с партиен билет - символ на БКП на село.....

50

Анонимен

преди 2 години

винаги с тъмни очила да не се виждат кървавите очи от предната вечер запоя

49

До аха

преди 2 години

Ти сериозно ли бе - ако най-доброто, което кандидат президент може да направи, е да ме спука от бой, щото е "каратека", то тогава аз не искам такъв кандидат за президент и избирателите му. Не сме 90-те, че да хвалим разни мутри.

48

радарев

преди 2 години

До ЧалгариКомунисти: не можах да намеря по-проста кобила за заместник, тая Йотова е отявлен комунистически резил, а аз съм анаболен *** дето прави лицеви

47

До До Анонимен

преди 2 години

50 ги е догонил януари т.г. Сега гони 60, но ще ги стигне след 9 години и 3 месеца.

46

Анонимен

преди 2 години

до 53 не знам кво може, но видях, че е оревал всичко живо що е медиа и социална медиа, тва и децата не хленчат чак толкова

45

Анонимен

преди 2 години

Витков, не си интересен. Някой си те чукнал отзад. Нито е бил пиян, нито дрогиран. Само карал малко по-бързо, а кой те знае ти къде си зяпал и как си се влачил. Голяма работа. Спри да преувеличаваш, жалък си. Кeлeш без колан, не по-различен от този с немската бракма на 15 години, който те удари. Има застраховки, има всичко.

44

ЧалгариКомунисти

преди 2 години

Страхотна деградация...докато има хора, който вярват на доказани мутри и московски радари кандидати за президенти все така ще я караме. Когато в мозъка ти е само чалга и простотия това е резила