103

66

преди 2 години

А бе този не пееше ли за Бойко преди десетина години,а сега е срещу него.Просто момче се намерил и акъл да дава.

102

Анонимен

преди 2 години

На кой му пука за тебе бе, заврян ДС зет :)

101

Ха-ха-ха

преди 2 години

До МунчоПравилно си отбелязал. Витков е същия ***, като тоя дет го ударил, но тъй като годините си казват думата, няма толкова тяга за простотийки.

100

Мунчо

преди 2 години

"пускам седалката", "дори махнах колана", викам: "Дай да се отпусна малко".А да си дремнеш не пробва ли?И тоя раздава мозък.Хвани единия, удари другия.

99

Анонимен

преди 2 години

Лъже!

98

Да

преди 2 години

Прави си ПР преди изборите!

97

Анонимен

преди 2 години

Амиииии...***. Устата му смър....ди. Имам един такъв колега, ама се прави на херувимче, а като разтвори устица предизвиква позиви за повръщане.

96

Анонимен

преди 2 години

Тоя мноо вулгарен. Като му погледна устата и повръщам. Не понасям цитници, а иначе е прав, да.

95

??!!

преди 2 години

Много "интерсно " бе другарю " кандидат полийик " - ТИ защо с НИЩО НЕ СИ по-различен от останалите *** дето все се мъчат да минат тънко по ръба на правилата ???? Би трябвало да си един от тези дето да си за пример , а какво ни казваш САМИЯТ ТИ : " Пуснах си седалката назад , ей тъй да си полегна , ....МАХНАХ си колана ( защото не ми се спазват правила и закони ...) - Тя горката България затова е нато зи хал - от ей такива "законотворци " като теб !!!!!

94

Бай Ганю

преди 2 години

Аз няма да се чипирам. Всички други *** ще умрат, само ние най-умните ще останем на планетата. Е, освен ако не се заколим по кръчмите или не се пребием по пътищата де.

93

Маке-Ариец

преди 2 години

Бай ГанЕ "тамън" си бил махнал колана! После е засекъл с колко са карали тези след него ... Тц Тц ... Само в ПАНЕЛИСТАН <-- ФАКТ!

92

От бореца

преди 2 години

Отпуснах се махнах коланя ииии рязко се насrax, както обикновено по това време!!!

91

Анонимен

преди 2 години

Този комунистически зет и племенник има СТРАХОТЕН бизнес! НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ СЕ ПОКАЗВА ГУШНЕ 2 МИЛИОНА СУБСИДИЯ

90

до аа1830

преди 2 години

"Не си първия, няма и да си последния."===Т.е. да се примирим, че има джигити на пътя и ако някой вземе да ни убие - голяма работа, така ли?

89

Живко от Варна

преди 2 години

Здрав съм, не съм болен, а хората не ме искат ?! Защо ?Може ли да ми помогните да живея добре ? Трябва ми пълноценен начин на живот !

88

Димитър

преди 2 години

Тоз пак ли реве? До оня ден ревеше за субсидия, сега пък някой искал да го убие! Да си наеме адвокат и да си търси правата. К'во ни занимават с неговото мрънкане? Евтин PR за умрялата му, крадлива партийка!

87

аа1830

преди 2 години

Светльо, що караш без колан бе момче? Мислиш че си безсмъртен ли?

86

аа1830

преди 2 години

Светльо, опищя форумите! Скрий се и отиди в някоя църква да се помолиш за хората които не са имали твоя късмет. Не си първия, няма и да си последния.

85

Илия

преди 2 години

Абе вие нормални ли сте в тази из........държава?

84

Джедай Мастър

преди 2 години

Да ме извинява Витков, но да започнеш изявлението си с това как си карал по правилата и не носиш никаква вина за инцидента, изглежда като непоискано оправдание. Разбира се не пожелавам на никой да му се случва да катастрофира, но да се драматизира как това било опит за убийството му, е твърде пресилена драма.