67

Анонимен

преди 2 години

Френският посланик иска да каже, че френското правителство е колаборационистко и с удоволствие ще сътрудничи на медицинските фашистки сили, по стара френска традиция така, както правителството на Виши е сътрудничело на Адолф Хитлер!

66

Анонимен

преди 2 години

"Позволява да се пътува, да има спортни дейности, децата да ходят на училище, болниците да функционират нормално. Това е инструмент за свобода."----------Значи е напълно излишен. За тези неща не ти трябва паспорт.

65

Ржевски Неваксиниран

преди 2 години

Не знам Златина, дали ще се радваш на зеления си паспорт, ако в бъдеще някой политик с цел да ни спаси от демографска катастрофа реши да опложда всички жени в репродуктивна възраст и да ти вписва статуса в зеления паспорт. И ако откажеш да те осеменят да не те пускат на ресторант и театър.

64

Анонимен

преди 2 години

Вземи и моя звелен паспорт тогава, така ще ти са "позволени" повече неща!

63

Анонимен

преди 2 години

Здравният поспорт дава свободаНовият девиз на цифровия концлагер.Нали беше конспирация

62

Фани Попова

преди 2 години

Случвдщото се е момента в България, а и е целия християнски свят на Европейската, Бяла раса е чудовищно! Масоните-илюминати, кланящи се на техен си бог, различен от Бога в Библията, искат да стигнат докрай, в очакване на рогатия им месия - Принца на Лъжите. Но, в крайна сметка Бог ще победи! Бог винаги побеждава!

61

Ржевски Неваксиниран

преди 2 години

Златке, то и аз си ходя по заведения и никой не ми е питал дали съм ваксиниран. Ако въведат сертификати, мисля че тия заведения ще пострадат много. Няма как самичка да ги огрееш всичките.

60

Фин

преди 2 години

Позвалява масово заразяване, защото боцнатите са силно заразни и според немския лекар Инго Юнге трябва да страним оттях.

59

Анонимен

преди 2 години

"Френският посланик: Здравният паспорт позволява много неща"..........На тебе конкретно позволява ли ти да вървиш на айната си? Ако да- тогава го използвай.

58

Мислеща

преди 2 години

"Позволява да се пътува, да има спортни дейности, децата да ходят на училище, болниците да функционират нормално" В Прав тест искат да ви кажат тези сатанисти, че НЕ ВИ Е позволено да пътувате, спортувате, да ходите в училища и болници вече, ако не сте "белязани". Това означава, че ви се отнемат изконни човешки права най-нагло и безпардонно, иначе нямало да бъдете "свободни"!!!

57

Ржевски Неваксиниран

преди 2 години

"Здравният паспорт носи свобода" ми звучи като ""Arbeit macht frei"

56

Златена

преди 2 години

Щом антиваксерчетата реват, значи решението за Ковид паспортите е правилно! Аз мисля довечера да излезем с приятеля ми на вечеря, а след това на пиано бар. Ще се наслаждавам на живота, който ми подсигуряват ваксините и Ковид паспорта, а в това време антиваксерите ще пишат гневни коментари тук, хахаха! Get a life, antivaxers!

55

Анонимен

преди 2 години

Таз посланичка силно се е объркала,не знае ,че се намира в държава с народ като африканско племе!

54

Анонимен

преди 2 години

Тая що е бяла бе? Да не е угандийския посланик

53

Анонимен

преди 2 години

А здравния поспорт, а не борба с памдемията.Те вирусите, до колкото знам, не умеят да четет.Освен ако този, който го изобретихте, умее и това.Ще си направя блуза с надпис НАЛИ БЕШЕ КОНСПИРАЦИЯ ?

52

Анонимeн

преди 2 години

Чух го в бръснарницата: "В България сме умни хора, европейците са като овце. Ние тука мислим!" Голям смях, за това сме на това дередже, защото мислителите са ни много.

51

Коприва

преди 2 години

Точно европейските ценности са на прицел в пландемията, госпожо посланник! Свободното придвижване, свободата на словото, достъпа до информация са само началото. Е, все пак знаем, че у вас се горят книжките за благоверност към корона култа. Свобода, равенаство, братство, ваше не-превъзходителство!

50

Анонимен

преди 2 години

Теферендум не е ли по-честно?

49

Плитък ум

преди 2 години

хартията нищо не пеави! Безплатно тестване за да се предприемат мерки обаче може много да направи! ЗАЩО не дадете пари да проверите и отсеете хората с нуждата да бъдат лекувани А??!? МНООГО ПАРИ ли иска? Популисти !

48

Целия червения

преди 2 години

До damnVaksa: приятелю, Ковид паспорта беше въведен в България още миналия петък, на 15 септември!