107

Анонимен

преди 2 години

Ограничението било инструмент за свобода, ваксината не била задължителна, но ако я нямаш, нямаш достъп до нищо и т.н. Тоя пич чува ли се какво говори? Дали е пиян или 5Gто му нашепва?

106

ъп

преди 2 години

Eто какво предстои и тук ако направят вакси паспортите задължителни. Видеата са от Италия вчера. Съответно нито една българска медия не го е отразила. Всички постове в социалните медии изчезват като дим. https://dox.abv.bg/download?id=78fb3d0a5a# https://dox.abv.bg/download?id=3559b59cda# https://dox.abv.bg/download?id=3ca577ea58# ps. Разпространете, за да видят хората какво ни очаква, защото тия линкове едва ли ще изкарат много :)

105

Анонимен

преди 2 години

Най- вече ваксинираните безпрепятствено да пренасят болестта и да разболяват другите.

104

гост

преди 2 години

Свободата не се подарява, за нея се воюва.

103

Анонимен

преди 2 години

До 03.2020 всички се раждаха невинни и за да ги обвини някой, че са виновни за нещо, трябваха доказателства. Сега вече всички са виновни, докато не докажат, че са невинни (боцнати). "Всеки е невинен до доказване на противното." вече е в историята и много хора не само, че го одобряват, а дори искат и да го наложат в България, която по ирония на съдбата от една бивша СОЦ-държава, в момента е една от малкото страни все още борещи се за това да се защити свободата и правото на избор на хората!

102

Анонимен

преди 2 години

Писна ми от съвети на някакви посланици, -чки! Взима ли Франция съветите (е то са едни съвети!) от България? Стига са се месили във вътрешните работи на една малка но стара страна в Европа! Няма ли поне един свестен политик да им каже, ако искате помогнете и ние ще ви се отблагодарим, съветници имаме предостатъчно! Може единствен в това е Костадинов!

101

Lina

преди 2 години

Защо ли ни беше ЕУ? За какво? За да ни принудят да си изключим всички налични централи , защото така са казали! Защото ту.лупа разписвал , без да гледа , а сметките са за нас. За да дойде една тета и да ни каже - имате единствено едно право - да се ваксинирате, и тук няма преболедувал, непреболедувал. Инжекция! За да са нашите деца " на" сергията" , подходящи за осиновяване от хомодвойки, поради простата причина, че могат да им осигурят дрешки D&G. Дали ни трябва въобще? Референдум трябва!

100

Ржевски Неваксиниран

преди 2 години

Като човек живял в западна европа мога да ви кажа, че в западна европа няма такова нещо като свобода. Още от средните векове са горили жени билкарки на клада, преследвали са учени. Няма втора религия в Европа освен християнство, което контрастира дори с турската империя, където много религии са били разрешени. Това в което е добре западна европа е добрата опаковка, те могат едно робство да го опаковат в лъскавия целофан на свободата.

99

Анонимен

преди 2 години

Правото да бъда човек го получавам в деня на своето раждане. За какви права ми говори тая другарка, или да я нарека фрау? Не ми трябва сертификат за да си купя хляб. Ако на нея и трябва, ще кажа само жалко за Великата френска революция. Напразно са си умряли хората тогава.

98

Demonaz

преди 2 години

И тази госпожа ли е изкарана от ЕСССР да ни дава тон в живота? Франция реално винаги е била против нас. Един художник навремето беше казал,че във Франция ще изчезна готската и галската кръв и ще се замени от други раси. Е като гледам май така и ще стане. Въпросната да ходи си гледа родината,а нас тръгнала да командва. Тези комунистически сертификати да си ги носи у тях.

97

Анонимен

преди 2 години

Френският посланик няма думата в суверенна и независима България. Уважаваме правото ви на глас. Но нищо повече. Сега вие уважете правото ни на избор и си затворете устата. Благодаря!

96

Анонимен

преди 2 години

Да очакваме ли пратят папата?

95

Анонимен

преди 2 години

То и Менгеле е правил мед. опити с хора, в името на общото благо.Само припомням.

94

Q

преди 2 години

Аз варвам принципа на непълнотата и неопределеността, затова не искам да ме сертифициране.

93

Христо Христов

преди 2 години

Жълтата звезда - също...

92

Анонимен

преди 2 години

А то един революционне дух ги изкара на площатите, ама за него мълчите като бит ***

91

Перо

преди 2 години

Гледам и не вервам колко си забавна.Мислим си за теб, като Фройд за психотравма.

90

Дедо ви Ванго

преди 2 години

Тая и за француска севда не става бря , а тръгнала да дава акъл на други.

89

Анонимен

преди 2 години

Тая новина, да я преместите в раздел Крими.

88

Анонимен

преди 2 години

Френският посланик ще ви обяснява за живота от нещата.;)