40

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо не се разбира, че този народ е много неграмотен.

39

До Мангъровиста

преди 2 години

Едно разбрах. Че нямаш и две мозъчни клетки в главата, щом вярваш на оная мумия. Виж в Дания какво се случва. Наровете, театрите и кината пълни, стадионите се пръскат по шевовете, а болниците прази. Но това при 90% ваксинирани. Точно на кака ти Корни ли ѝ е слаб имунитета? Бедната тя. Няма стотинки един аспирин да си купи.

38

2Защо?

преди 2 години

А защо лекуват ваксинирани безплатно? Не стига, че са ги боцнали безплатно, но за сметка на цялото общество, не стига, че са спасени, не стига, че са със зелен сертивикат, ами имат нахалството да влизат в болница, включително в интензивни отделения. Да плащат!!!

37

Prima

преди 2 години

Защо се спа досега? Всеки искаше да го играе доброто ченге, но на фона на 200 жертви на ден, няма да искат повече. А някаква отговорност за безхаберието? Да затворят детските и училищата. Без ротации, да не се правят на интересни, не сме на фронта. Децата могат да учат и от вкъщи. Тези, които по принцип имат намерение да го правят.

36

Анонимен

преди 2 години

Пуснаха нов математик, обновена версия. Стария бардак, ама с нови хурви

35

Анонимен

преди 2 години

Как, кой и защо даде на производителите на т.нар.ваксини имунитет срещу потенциални дела?В листовките си пише, че няма данни за взаимодействие с други лекарства, и безопастност при хора с автоимунни заболявания, защото такива проучвание не са правени.В същото време в информиранто съгласие се твърди, че си се запознал с тези неща?Е, при това положение защо ми отнемате правото на ИНФОРМИРАН ОТКАЗ, ДА СТАНА ОПИТНО ЗАЙЧЕ? Това е геноцид.

34

Анонимен

преди 2 години

до 15 те са си го платили лечението със здравни вноски, но неукия няма от къде да знае

33

Защо?

преди 2 години

Защо лекуват неваксинирани безплатно? Ами защото са си платили здравните осигуровки, например.

32

Чико от Порто Рико

преди 2 години

наско Мангъров е разказвал, как са го ударили с дърво по главата, и е бил на косъм от смъртта, аз бих добавил, че ако косъмът на смъртта е останал здрав, косъмът на менталното му здраве се е скъсал безвъзвратно, да те халосат така по главата не остава без последици

31

f

преди 2 години

До АнонименНа математиците това им работата, да правят прогнози! Къде видяхте от написаното, човекът да говори за начни на лечение и протоколи?!! Аман от лаици...... повтарящи една и съща мантра, като ***! Изключително просто е: Колкото повече инфекции има, толкова повече болничен ресурс се заема.А колокото повече ресурс заема ковид инфекцията, толкова по-малко остава за адекватно лечение на хилядите други болести....По-бавно и по-елементаро не мога да го напиша....

30

Анонимен

преди 2 години

от грип сме имали и по 2 милиона болни, но не е имало статистика, ковид го преболедуваха отдавна хората, а сега грипа го водят ковид, важна е ваксата

29

Анонимен

преди 2 години

"Все още не ми е ясно,защо лекуват неваксинираните хора безплатно.Има ваксина и при тези обстоятелства,който не е ваксиниран да плаща за лечение." Ами то има и плодове, ама лекуваме герберските *** от затлъстяваве след злоупотреба със суджуци.

28

Анонимен

преди 2 години

Споррд вас тези, които се самообявяват за болни и се "изолират", като Корнелия Нинова, Бойко Борисов и подобните им, наистина са болни? А не просто разиграват сценки, за да синправят ПР ? Виж ти, виж ти...

27

Анонимен

преди 2 години

Г-н математик, това означава ли че тези 8 хил човека го карат толкова леко, че не знаят, че го карат? И ако е така, това не означава ли че имат имунитет? Само питам. То е ясно, че математик не може да ми отговори.

26

Мангър овист

преди 2 години

До до мангъровист: и ще потретя. Като и е калпов имунитета. Тя сигур' и от грип боледува всяка година. Ама тия работи човека вече ги обяснява стотици пъти. *** разбирам кое точно не разбирате.

25

Анонимен

преди 2 години

Математиците лекуват(хипохондрици), медиците смятат(пачки)!? Спрете Земята, искам да сляза!

24

Анонимен

преди 2 години

ВиК инженерите защо мълчат по темата??!???

23

До Мангъровиста

преди 2 години

Умнико, не виждаш ли, че хората вече боледуват по няколко пъти. Пресен прилеп е кака ти Корни. Преди една година боледува, а сега повтаря.

22

Хитър Питър

преди 2 години

До Васко: прав си. Дим да те няма.

21

Анонимен

преди 2 години

до #12 НЕ , ВАКСИНА НАМА ! Има едни ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ТЕЧНОСТИ , които ЕВЕНТУАЛНО ще станат ваксини когато ПРИКЛЮЧАТ КЛИНИЧНИТЕ ИЗПИТАНИЯ (ВЪРХУ ВАС) НЯКЪДЕ КЪМ КРАЯ НА 2024 г. ;)