31

!

преди 2 години

12 години с любезното съдействие на "Синдикатите" седнали на софрата Му държавата и енергетиката бяха докарани до това състояние. Протестират срещу себе си ли???

30

Анонимен

преди 2 години

Тепърва ще гърмим заради всичките тези локдауни и мерки. Всеки масраф се плаща скъпо и прескъпо. А от корона измамата имат сметка само лекари и политици. И може би държавните служители, които не ги засяга. Те са непоклатими, но частния бизнес умрЕ. Лека му пръст.

29

Анонимен

преди 2 години

Тези протести доказват, че се движим в правилната посока. Герб беше гибел за милиони хора и супер партия за един определен кръг. Може да ги видите на улицата. Това са хората, които са присвоили милиони един път и втори път чакат плащане от нас...Аз също имам малка фирма и понеже никой не ми е превеждал милиони за нещо, което ще изпълня някога във времето, затова не съм на улицата, а съм на работното си място....Всеки един загубен и не работен ден е пагубен.Държавата не ми е длъжна с нищо.

28

Бизнесът

преди 2 години

Е енергийно неефективен в сравнение с конкурентите си в Европа.Но с оборудване от соца и китайски машини пета употреба-толкова.

27

Анонимен

преди 2 години

Най голямата измама се нарича ,,право на протест '' ,какво като протестираш след като чуждите слуги тук ще направят това което са им наредили и въобще не ги интересуват някакви си протести ,да не говорим за протестите в Западна Европа където протестиращите отнасят и голяма доза бой ,обливане с вода и сълзотворен газ !

26

Анонимен

преди 2 години

Тиквата крадлива си дари сакото на един ***,да му е топличко. Само той милее за електората си.

25

Гроби Таласомо

преди 2 години

Затварай! Ай, че требе си ода на село! Ся градските клявки не им са затварат тие говедарници училищата, щото нема кой да им гледа чаааф. И по цел ден мърморат по темата;)))

24

Анонимен

преди 2 години

Умните и интелигентни хора, не са малко и много добре разбират от къде и кога идва кризата с тока...Няма смисъл от излишни приказки. Единствено, което правят с тези протести е да залъжат и привлекат още малко гласове за крадливата си партия, но ще донесат тотална гибел на невинните хора, защото събирането в момента при този ковид е направо убийство за много, които ще бъдат заразени. Някой ще каже за миналогодишните протести, но разликата е, че бяха в летните месеци....

23

АнонимеН

преди 2 години

ХВАНЕТЕ РАДЕВ ЗА ГУШАТА!!! КОМУНИСТИТЕ РАЗБИРАТ САМО ОТ СИЛА, НЕ Е ПО-РАЗЛИЧЕН ОТ БОРИСОВ ПО МАНТАЛИТЕТ СЛАБО УМНИЯ РАДЕВ!

22

Анонимен

преди 2 години

Калинките май не осъзнавате, че това не е само в България и Радев няма нищо общо. А и вие сигурно не знаете, но още миналата година, по време на вашия вожд, ни задължиха да подпишем договори за доставчик на ел.енергия. Не говоря за битовите потребители.

21

АнонимеН

преди 2 години

СЛУЖЕБНОТО НА РАДЕВ ОБЯВИ, ЧЕ Е ДОВОЛНО ОТ ПРОДАЖБАТА НА ТОК НА ПО-ВИСОКИ ЦЕНИ ЗАЩОТО ТАКА ЩЕ СИ ИЗБИЕ ПАРИТЕ ДАДЕНИ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ОТ РАДЕВ ЗА ДА КУПИ ИЗБОРИТЕ С ТЯХ! И , ЧЕ НЯМА ДА НАМАЛИ ДДС КАКТО В ЧЕХИЯ ЩОТО ТЕЗИ ПАРИ ИМ ТРЯБВАТ ЗА НОВИ ПИ АР АКЦИИ НА РАДЕВ!!! НАКРАТКО РАДЕВ КУПУВА ИЗБОРИТЕ И ПОСЛЕ ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ ПЛАЩА СМЕТКАТА ! ПОЛЗАТА ОТ РАДЕВ Е САМО В ТОВА, ЧЕ Е НЕ Е ТОЛКОВА КРАДЛИВ КАТО ГЕРБ НО Е В ПЪТИ ПО НЕКАДЪРЕН!

20

От серзвиза

преди 2 години

Тая зима ще се греем на лицеви!

19

Анонимен

преди 2 години

Този човек на снимката с мазната коса и колегата му Стъки и синдикатите, които цели 10 години бяха в импотентност, в момента са причина за хилядите заразени и починали хора от ковид...

18

Анонимен

преди 2 години

Кота чуем бизнеса веднага можел да се сетиш кои са нашите хора ,тоест милионерчетата на герба и които подстркават хората да гласуват

17

Анонимен

преди 2 години

До 21 Даже и Нек не ги взима. Всичко отива в посредниците.

16

Анонимен

преди 2 години

Цената на тока и се увеличили заради голямото търсене. Чиста спекула. Има ли режим на ток-няма. Значи количеството е достатъчно за всички. Щом е достатъчно значи няма оправдание цената да се качва.

15

АнонимеН

преди 2 години

БРАВО ИЗОБЩО НЕ ОТСТЪПВАЙТЕ НА РАДЕВИЗМА (ПРОСТАЩИНАТА)! ПЕЧАЛБИТЕ ОТ ПО-СКЪПИЯ ТОК ГИ ПРИБРА ОСНОВНО ДЪРЖАВНАТА НЕК!!!!

14

Емил Асфалта

преди 2 години

Другарю Радев, как е, когато протестите са насочени срещу теб? Боли ли? Юмручето къде е?

13

Грешка

преди 2 години

Няма да е протест а манифестация до президенството. Да благодарим на другаря Радев. Чакаме го да излезе и да се включи с вдигнат юмрук. Венсеремус

12

Ужас

преди 2 години

Няма ли го оня нарк.оман Константин белото с бентлитата, чалготеките и пурите да реве колко бил беден....Нямат пара да карат кллвите на Малдивите....Всеки пък ми се струва че народа достигна апогеия на своята простота но винаги ме изненадва че има още......