71

А

преди 2 години

зеленият чорапогащник кога?

70

Анонимен

преди 2 години

Едва ли има някой, който няма лични облаги, да вярва, че след 30 години водене на страната с експерименталното управление и особено последните 12 години - корупция и кражби, единственият виновен е Румен Радев и служебното правителство, което даже е и с ограничени правомощия...Ако някой мисли така, това е безумие, но аз не вярвам, че има толкова не мислещи хора. Хубаво да се види как са ни управлявали и хубаво да се види кои стачкуват ! Как един от Герб не каза, имаме грешки!Само Радев е виновен!

69

Анонимен

преди 2 години

Бойко какаво ни казваш с тези организирани лично от теб протести ? Налагаш сила и притискаш? А Томи Дончев какво ни каза в сутрешното предаване? АКО СТЕ НА ВЛАСТ, ЩЕ СЕ СПРАВИТЕ С ВСИЧКО, ЗАЩОТО НАСИЛА ВАКСИНА И НАСИЛА ПОТУШАВАНЕ НА ПРОТЕСТИ КЪМ ВАШЕТО УПРАВЛЕНИЕ...И В ДВАТА СЛУЧАЯ АКО СТЕ НА ВЛАСТ БОЙ И НАСИЛСТВЕНО ВАКСИНИРАНЕ ! ТАКИВА КАТО АЛИБЕГОВ, ЩЕ СИ ПРАВЯТ КАКВОТО ИСКАТ,А ТВОИТЕ"БИЗНЕСМЕНИ" ЩЕ ПОЛУЧАВАТ МИЛИОНИ ЗА СМЕТКА НА МИЛИОНИ ХОРА...ПУТИН< КИМ ЧЕН< ЛУКАШЕНКО И БОЙКО.....ЗАВИНАГИ

68

Огладнял работник

преди 2 години

А къде е Мръсното Майче да се потъркаля по паветета и да се вози в инвалидна количка, къде е Бабикян с цикламенот, лекьосано сетренце, къде е Хаджигеев да хвърля пътпъдъчи яйца по министерския съмет, къде е плешивия Учиндолски чалгар да извърти едни патриотични песни? Къде е *** да размаха юмруче? НЯМА ГИ ЗАЩОТО ГЛАДНИТЕ ХОРА НЕ ПЛАЩАТ С ДЕБЕЛИ ПАЧКИ КАТО ЧЕРЕПАУ ПРОКОПИЕВ, БОБОКОВИ, СТАЙКОВИ, АРАБАДЖИЕВИ, ВАСИЛЕВИ И ДРУГИ ХУБОСТНИЦИ. АМА ИДВА 14.11.2021 Г. ТОГАВА ЩЕ ИМ ПОКАЖЕМ НА ХУНТАТА.

67

Анонимен

преди 2 години

Не,не протестират хрантутници на Борисов ,нито олигарси, не се припознавам в тях. Отивам на протест ,защото не се издържа. Съсипват бизнеса и домакинствата с тези цени,чакайте от януари и скъпия ток за битовите потребили,когато ви дойде сметка от 800 лева за ток ,ще се сетите. И нито съм за Радев,нито за Борисов ,а онзи с мазната коса изобщо не ме интересува.

66

Хан

преди 2 години

При управлението на престъпната военна хунта на диктатора Радев хората обедняха, огладняха, цените на тока са непоносими, работниците не са получавали заплати от половин година, бензина стана над 2.50, хляба над 2 лв. парното ще бъде непоносимо скъпо, умират по 200 души на ден от вируса а през това време диктатора си ходи по Черни връх, прави коремни и лицеви опори и мечтае да иправлява еднолично страната още 100 години. Нека на 14.11.2021 г го изринем от президентството заедно с хунтата.

65

Анонимен

преди 2 години

Алибегов къде е "белото" ? Не ти харесва, че ти спират доходоносния бизнес ли какво? А кажи после, че се става милионер или мултимилиардер с продаване само на водка? Ако имам малко власт, ще ми забравите и са протести и за всичко...Ще ви вкарам всички в съда и като се почнат едни ревизии и връщане на пари, та свЕт ще ви се извие...Жалко, че почтените хора работим и не можем да дойдем да разгоним лентяите от улиците....

64

Анонимен

преди 2 години

Очаквам реакция от ОБЕДИНИТЕЛЯ НА НАЦИЯТА ПРОФ.ГЕРДЖИКОВ ! Какво мисли за протеста ? Какво мисли за участието на вечните статисти на Герб - Алибегов и Стъки ? За летните протести, разбрахме, че не е разбрал кой крив, кой прав и затова ги е наблюдавал зад прозореца. Тогава е бил зам. Ректор и сега вече е РЕКТОР. Значи веднага лампичката светва, че е бил много послушен....Тези "водачи" на хората на улицата, достойни ли са ? От къде имат скъпите коли и имоти? Как са толкова печеливши с помощ или не

63

Анонимен

преди 2 години

Манипулатора от Банкя,който всеки ден лае срещу президента и кабинета като бясно куче,е изкарал олигархията на протест.Зер са длъжни да му се отблагодарят за милионите,които им наливаше.

62

Анонимен

преди 2 години

Стачкуват хрантутници те на Борисов,на които им даваше стотици милиони и сега им секна кранчето.Изкарали са служителите си,които ги осигуряват на минимална заплата.Народе....???

61

Анонимен

преди 2 години

Какво да се коментира? Бойко наистина вече прекалява, не иска, не може да повярва, че провала си е лично негов и повлече със себе си цялата партия...Защото със сигурност, там имаше и честни хора... протестиращите са известни на всички, особено статистите Алибегов и Стъки. Все хора с "висок рейтинг" в обществото. Обръщам се към Бойко-Герб: Точно с тези протестираши, не си правите услуга, а напротив ! Много слаб театър за предизборна кампания. Затова губите гласове. Потънал кораб и отчаяни корабок

60

Анонимен

преди 2 години

А на първа линия Алибегов.Ха,ха,ха!Протести ли?Я марш по места бокови слуги!Няма да го върнете на власт,каквото и да ви е обещал.

59

Обективен

преди 2 години

Гледам кои са протестиращите в момента, изобщо в последните дни? Като притежаващ малка фирма имам възможността на живо да ги видя "хубостниците", които са подпомагане от Герб във всяко едно отношение и ние останалите, които буквално сме на ръба да изнасяме фирмите си в нормални държави.И като си помисля, че съм скачал за СДС, но се оказах аз и милиони хора, жестоко"прецакани". Ние с нашите пари създадохме мултимилиардери. Миналата година стачкуваха децата ни и ги биеха. А за тези няма ли бой?

58

Анонимен

преди 2 години

Боко пак е подкара мат,ряла.Е нали сл.кабинет трябваше само да организира изборите?Какво искате от тях?Те ли вдигат цената на тока?

57

Анонимен

преди 2 години

А къде бяха тези синдикати 30+ години? Когато се спря АЕЦ Белене? Когато толкова години не се вложи и лев подобряване на ТЕЦ-овете? Когато електропреносната мрежа е още от немските войски 1940 правена и не е обновявана? А кой е виновен на бизнеса, че не са вложили пари в нови, енерго ефективни машини? Още с машини сделани в СССР които горят по 50 мегавата само за да светне лампичка, ама видите ли служебното правителство било виновно, а диверсификация на доставките кой я спря?

56

Анонимен

преди 2 години

Бойко - Герб, до кога ще продължавате с този фарс ???? ТАКА ИЗБОРИ НЕ СЕ ПЕЧЕЛЯТ !!!Гледах в сутрешното предаване Томислав Дончев, който се опита да обвини за пореден път относно здравната криза в България служебното управление. Но на елементарен въпрос"Как ще се справи Герб в тази ситуация"? Отговор почти нямаше - Щели да се ваксинират публично от Герб и дадат пример...Значи абсолютно същото решение, което е и в момента при служебните. План - няма Герб, но оплюват...

55

11

преди 2 години

До 334 ---- Майче, ти ли си?

54

334

преди 2 години

А къде бяхте, когато хиляди протестираха? И не за цени и заплати, а за морал в политиката? Но вие винаги сте били защитници на статуквото и слугинаж на управляващите, най-вече на Борисов.

53

Анонимен

преди 2 години

Слагаите една бомба на панчака на стената.

52

интегриран

преди 2 години

Европа хем ще свири на америка, хем ще си ближе раните!