70

.

преди 2 години

Само тъпотий мислите.

69

Анонимен

преди 2 години

Не искам децата ми да израснат в свят контролиран от ковид мерки.Българи събудете се и гласувайте за възражадне на изборите.

68

Анонимен

преди 2 години

Фашисти, не се правете на ощипани. Преболедуване трябва да може да се доказва и от личен лекар след лаборатория, а не както е сега през базата данни на ХЕИ.

67

Анонимен

преди 2 години

До Черния Възраждане са фашисти. Тогава ще разберете за какво става дума.

66

Анонимен

преди 2 години

Дистанционно и проблемът е решен. То рано или късно пак ще се стигне дотам, но нали трябва да си изпълним репертоара.

65

Анонимен

преди 2 години

В момента е същото и в банковата и други сфери - извиване на ръце на служители, пращане в неплатен за да си помислят, заплахи за уволнение и всякакви подобни мерки в ползу роду. Някъде се опитват да се съдят, но шефчетата яко плащат на адвокати и продължават да налагат. А че са сгазили лука с нарушаване на Конституция и какво ли още не, не им пука. Парите са в тях

64

до Германец

преди 2 години

-А още не е изпил първата ракия за деня. А може би вече е?-Ти си въздържател по религиозни или по здравни причини?

63

Ржевски Неваксиниран

преди 2 години

На ГЕРБ нямам доверие, може да говорят едно а да правят друго, пълна шизофрения. Единствено за Възраждане съм сигурен, че си пазят думата. Не съм гласувал за тях, но сега се замислям.

62

Дискриминацията

преди 2 години

по здравен или медицински признак, все още е наказуемо деяние.

61

Анонимен

преди 2 години

Е! Същият този Данков ВЧЕРА каза, че няма да подпише заповед за задължителна ваксинация на учителите. Днес вече обърна палачинката на 180 градуса. С какво ги държат и как им дърпат конците на тия нашите управници... ум да ти зайде. Същият този, ако вземат да направят правителство Кирчо и Кокорчо, ОТНОВО ще е инсталиран за министър на образованието. И отново ще изпълнява това, което му се нареди.

60

до никога!

преди 2 години

И що за ГЕРБ, а не за Възраждане?

59

Ржевски Неваксиниран

преди 2 години

Да видим как ще подкрепиш една учителска стачка. Иначе онзи Кацов нали разправяше, че ваксините не били задължителни. Може да отидеш в гората без работа и да ядеш жълъди....Учителите да вдигат стачка ако им кажат ваксина или хляб.

58

Анонимен

преди 2 години

Когато правото се превърне в безправие - съпротивата е задължителна!

57

Анонимен

преди 2 години

Да отнемаш правото на труд, на човек, който не си в поставил ваксина, която не е задължителна е престъпление.Човек, който нарушава закона, твърдейки, че го прави за наше добро, извършва още още престъпление- принуда, а в случая в качеството си на министър- административна принуда. Умишлено, защото се предполага, че тези хора са наясно със закона и техните заповеди НЕ БИВА да му противоречат.Защи прокуратурата още не се е самосезирала?

56

Анонимен

преди 2 години

ДЕНКОВ ДА СИ ХОДИ ОТ КЪДЕТО Е ДОШЪЛ ! НЕ МОГАТ ДА МЕ ПРИНУДЯТ ДА СИ ПОДЛАГАМ ДЕТЕТО НА МЕДИЦИНСКИ ЕКСПЕРИМЕНТИ И ПРОЦЕДУРИ !

55

Анонимен

преди 2 години

Ние народа не подкрепяме такива измишльотини няма да стане това което иска те долни *** вън и в затвора

54

Анонимен

преди 2 години

С Ковид мерките МОН отбиват номера: 1.5м2 x 30 деца = 45 м2, къде са тези големи стаи? Отворени прозорци през зимата - искате да разболеете децата ни ли неадекватници? Затварянето на образователните центрове - ами пренапишете и упростете учебниците и обучавайте учителите как да преподават - защото повечето не могат! Изобщо не подкрепям учителите, който го е страх да не ходи в гората. Децата за нищо не са виновни!

53

До никога!

преди 2 години

Човече, ти сериозно ли смяташ да гласуваш на изборите? Няма партия, която да не е фашистко-комунистическа марионетка. Ако сега не въведат сертификат, мислиш, че след изборите няма да го въведат ли? Идеята им е овцете да ги изберат, а те да смажат наивните си избиратели. Те така ще им се отблагодарят.Никой нормален човек не гласува за враговете си.

52

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите вън!

51

Анонимен

преди 2 години

Иначе казано този тип СИ ПРИЗНАВА, че подкрепя нарушаването на следните закони:1Хартата за правата на човека.2 Конституцията на България 3 Закон за общественото здраве4 Кодекс на труда.В това се изразява всяка подкрепа За Сертифициране на Хора, нека си го кажем буквално.Така въпросът е Да бъда или да не бъда СЕРТИФИЦИРАН?, не просто ваксиниран.Има ли още някой, който не го е разбрал?