90

Злобари

преди 2 години

Абе кауни кой ви говори за антивакс.ТУК говорим за анти принуда към каквото и да било вие сте ок с ваксини бъдете си ок никой не вие спрял обаче утре като Ви надупят за нещо което не желаете тогава ще ревете и ще се сетите за хората които са се борили за правата си.Сега типично по български злобеете ааа аз си сложих нека им.Аз съм против нещо за което се подписвам че е моя отговорност щом не съм го правил аз.То и аз мога да направя ваксина ако се разпишете че не отговаряте за последствията.

89

Коприва

преди 2 години

От Брюксел ли така казаха? Ами предайте им да има да вземат.

88

Анонимен

преди 2 години

аз пък не го подкрепям, денков, разминаваме се

87

Абе

преди 2 години

Суяк, това няма как да стане ! Трябва да го осъзнаеш чадо на дявола! Края ви е близо, нали си сещаш че при 80-85% НОРМАЛНИ хора,немаркирани,това е невъзможно бе туфлек? Хората видяха кво се случва със сиропираните ! А когато фалирате всичко и гладния българин излезе с дървото,няма къде да се скриете в България ! Ще БЪДЕТЕ БИТИ И Е.АНИ!

86

учителка

преди 2 години

Аз преболедувах леко ,но нямам доказателство ,защото само лич лек знаеше и затова смятам да не се ваксинирам , а да направя тест за антитела !

85

Анонимен

преди 2 години

Я да обобщим, смятам че всички сме го осъзнали.Това е безумие, както е написал колегата, но е и откровен цинизъм, защото си личи,че загриженост за здравето ниняма.Многократно и в прав текст ни се каза, така се правело навсякъде.Тези хора ще въведат сертфиката и още много неща, защото ТЕ СЛУЖАТ на служат външни сили, които ръководят правителствата и в другите държави. Не мислите ли и вие така?И съм на мнение, че изборите ще ( спечели) удобният за глобалистите кандидат.

84

Анонимен

преди 2 години

Аз пък не го подкрепям.. и ще изляза да подкррпя всички, които са против тази простотия

83

Незнайко

преди 2 години

Мили Хора, това е безумие, Б Е З У М И Е, заставам зад българските учители и всеки който се опълчи на тази дехуманистична тирания, която опитват да ни наложат, Ума ми не го побира как се надяват да стане това при 80% неваксинирани...

82

Колин Пауъл

преди 2 години

И той поел към отвъдното, напълно ваксиниран.Сигурно и той се е уредил с фалшив сертификат

81

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТОЩе стане,поне в БГ и няколко други държави,но ще отнеме време докато и последния бг не си отвори очите,и не осъзнае какво всъщност става.

80

Къде е логиката?

преди 2 години

Ангел Кунчев ваксиниран, с коронавирус. Йорданка Фандъкова ваксинирана, с коронавирус. Служебната министърка на туризма ваксинирана, и тя с коронавирус!!! Ако ще е така - за всички безплатни тестове всяка седмица, без значение ваксинирани или неваксинирани!!!

79

Анонимен

преди 2 години

Ти си никой со ро с че,за да се вземе под внимание какво ти подкерпяш. Друг е въпорса на базата на какви точно данни го подкерпяш научни,менте статистически...Преди месец комшия умира от инфаркт,а го пишат ковид и такива случаи вече 2 години има много.

78

Сата НАТО

преди 2 години

Разбира се, има и по-правилен вариант - открито разобличаване на ковид-измамата, вкарване на доктори в затвора, публични екзекуции на Фандъкова, Кантарджиев, Ту лупа, и останалите фашистващи персони и връщане към рационалния и научен мироглед. Но за това трябва още време, докато узрее в главите на хората.

77

Е те сега

преди 2 години

Денков току-що си резна клончето на което е седнал!!!

76

Анонимен

преди 2 години

кой ви плаща за да пишете такива антиваксърски коментари?Същите дето ти плащат и на теб.

75

Анонимен

преди 2 години

До Черния Възраждане са фашисти.По-добре местни фашисти отколкото Киряк стефчовци

74

Анонимен

преди 2 години

кой ви плаща за да пишете такива антиваксърски коментари?

73

Сата НАТО

преди 2 години

Това е възможно най-мекият вариант. Ту лупа и Алибегов направо искат задължително ваксиниране на всички.

72

Анонимен

преди 2 години

Този е бъдещия министър на Киро Канадеца, мислете като гласувате

71

Анонимен

преди 2 години

До "До никога!" "ти сериозно ли смяташ да гласуваш на изборите" - И като не гласуваш, какво? Не ги избират ли? Даже си се самоизбират и си правят каквото си искат! Затова по-добре е да се гласува така, че да им се объркат сметките!