60

Дедо

преди 2 години

Тоя ми е набор,ама прилича на съсухрен,завистлив,алчен и лъжлив комарджия...Съвпадение?

59

Хърбърт е предвидил:

преди 2 години

Няколко неща в зависимост от информацията с която е разполагал. Той е пианиста според нотите изпълнил симфонията спечелила наградата Небюла за най-добра научна фантастика, но ето какво е написал за Абулурд 2 Харконен " Сред великите династии на Лансрада Абулурд 2 беше известен като великият страхливец и всичко това бе поради потушаването на бунта на една колония с роби, където той умишлено не използва големите оръжия, което само направи кръвопролитието още по-голямо"

58

Анонимен

преди 2 години

Да се чете - откраднах много за 1000 дни

57

КЪДЕ Е БАТКО?

преди 2 години

Моля, моля, заслугата на НВ Сифоня за издигането н избора на Баце е чисто символична, главната заслуга е на кръга Типинг пойнт, в състава на който основно се виждаха Цветелина и Прокопиев... то така си и беше, докато Прокопиев имаше влияние в правителството по време на БОРИСОВ1 после БОРИСОВ2 с реформаторския блок, които в момента са в ДБ при мутрите на Мая ВСИЧКИ СИ БЕШЕ НАРЕД, ноо с Атака, Варели, Шиши Коалициаята беше атакувана още в първите дни

56

Анонимен

преди 2 години

Mисирки , спрете да ни занимавате с този алчен проклетник !

55

До 54

преди 2 години

България ще се оправи, когато пукне всичко от социализма.>>>>Недей така бе ,човек. За мен най-голямата радост беше,.че социализЪма пукна.

54

Анонимен

преди 2 години

Спомням си какво посрещане му бяха подготвили тези,които имаха интерес от това.Народът лекуваше измамен не за първи път.

53

Анонимен

преди 2 години

Явно искат внучето му Хасан да ни поведе заедно с Ердоган в предстоящата война срещу Израел. НЯМА ДА СТАНЕ. ПРОДАДЕ ВЯРАТА СИ

52

През 1965

преди 2 години

Излиза една книга казва се Дюн - Франк Хърбърт, която е художествено отражение на действителността. Франк Хърбърт като един от най-начетените и ерудирани хора на времето си взима прототипи от действителността за изграждане на сюжета. И прототипа за Абулурд 2 Харконен както и за династията Харконен са Симеон 2 и Сакскобурготите. Като е игра на думи - Абулурд фонетично е близо до думата Абсурд! И всичко е абсурдно в изтънчените му методи на насилие ...

51

Коментатор

преди 2 години

До АнонименНикой не е живял добре по времето на Борис. Дядо ми разказваше колко бедни са били при положение, че е работил и учил. Борис бе държавник, а синът му продажник, когото мафията качи на власт, самият той е бил на хранилката на СССР и НРБ.

50

От преспективата

преди 2 години

На години все по-ясно се вижда, че благодарение на Симеон България прескочи в зоната на влияние на ЕС и въпреки че все още не може да се отърве от руската зависимост, заради продажните си политици поне не сме на дереджето на Украйна.

49

Анонимен

преди 2 години

До Българин европеец Кой ти каза, че тока в Дания е без пари? Даже и за техните заплати не е евтин! Само че имат часови и дневни зони, когато цената му пада.

48

Как да не е лайно бе

преди 2 години

Това е последният жив член на Третия райх и последния продукт на Третия райх. Методите му на управление са като на касапин с *** нож. Само и само да се върне на власт и да легитимира колониалния си режим от преди Ялта извършва атентати, убийства, управлява държавата все едно гражданите са крепостници дето само трябва да плащат и нямат никакви права.А Ялта е нещо за което целия свят се разбра чрез тримата големи - Чърчил,Сталин,Рузвелт, че този род не трябва да се връща тук защото носи катастрофи

47

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да се опитвам, да не мразя старите хора.. това првлива чашата.. Този като управляваше едно изречение не можеше да скалъпи..Сега как успява..

46

Монархист

преди 2 години

Агент на ДС и информатор на руснаците още от 70-те години. Атанас Тилев го вербува по линия на 1-во главно управление на ДС. Формално работи за една от фирмите на Тилев и получава "заплата" от ДС. Срам и позор за монархическата общност, предател на рода си, срам за баща си и чичо си, който е убит с лопата от комунистите.

45

Анонимен

преди 2 години

Тоя го махнете от очите на народа. За негово добро!

44

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ КОГАТО ПУКНЕ АБСОЛЮТНО ВСИЧКО ОТ СОЦИАЛИЗМА!

43

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

До Христо ХристовСАМО КОМУНИСТИТЕ ПОСТИГНАХА МНОГО НАЛИ ДРУГАРЮ? НЕЩАСТЕН ЧЕРВЕН ВАМПИР. ЗАТОВА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ ЗА 45 ГОДИНИ БЕ ПРЕВЪРНАТО НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА КЛОАКА И ОЩЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВИМ.

42

Чалга-тайм

преди 2 години

като сте такива почитатели на НВ Сифоня и НДСВ, защо прогонихте от премиерското кресло Ники Маус, той си беше дясната ръка на царчето

41

Анонимен

преди 2 години

КОИ СА УПРАВНИЦИТЕ? ТИ НАЛИ БЕШЕ ПРЕМИЕР ДЕМЕК УПРАВНИК? УПРАВИ ЛИ БЪЛГАРИЯ НЕ! ИЛИ КОГА ТИ ИДЕ НА СМЕТКА СИ ПОЛИТИК, А КОГА НЕ СЕ ПРАВИШ НА ЦАР.