80

Анонимен

преди 2 години

Скрий се крадецо Мадридски! Държавата те съди после и си взе горите които приватизира и открадна!

79

Втрещен

преди 2 години

Този сътвори такива бъркотии, че няма оправяне. Къде е Милко Ковачев? Енергийния му министър? А, да не живее в една къща до женевското езеро? А ние се чудим защо плащаме такса "сградна инсталация" за парното.

78

Алоооууу

преди 2 години

Кво правят потиснатите български медиии при тоя бе? В някоя държава дето медиите не са потиснати Симьончо ще го споменават само в криминалната хроника и хумористичните рубрики. Що са толкоз паднали тия от България он Еър?

77

Мадридски

преди 2 години

Измамник

76

Анонимен

преди 2 години

Ваше Бостанско Величество, направете царство Чалгария абсолютна маймунархия!

75

Христо Христов

преди 2 години

Няма да е зле да каже какво е постигнал за 1000 дни. Ако не беше трагично, щяхме да се заливаме от смях на бълнуванията на този сенилен човек.Инак за златото не знам дали е фантазия или не, но зна със сигурност, че десетина дни след преврата на 10.11.89та, БКП начело с превратаджиите Луканов, Младенов и Атанасов преведоха налични 500 000 000 долара от Външнотърговска във Виена. Година след това, лъжецът-демократизатор Луканов заяви, че Живков му оставил хазната празна

74

Христо Христов

преди 2 години

До СТРАНДЖАТА/45"ЗАТОВА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ" - другрю, добре ли сте? Виждам, че сте нервен нещо...

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 90Заплатата също беше евтина минималната беше 2001г. - 85 лева.

72

Анонимен

преди 2 години

Да живее Цара и селските благородници - Боко Пъдара, Слави Чалгара, Тошо Свинара и Мишо Шамара! Слава на царство Чалгария и шопската салата!

71

Какво още пише:

преди 2 години

Ето от самия Франк Хърбърт кратка характеристика на династията Харконен:"Отличават се ясно с изтънчените си методи на насилие над местното население, което е под тяхно владичество и като цяло са садисти упражняващи злото като метод на управление"

70

Анонимен

преди 2 години

Тоя ми е набор,ама прилича на съсухрен,завистлив,алчен и лъжлив комарджия------------------------------------------------------------------------------------37-ми набор е, видях го на живо преди няколко години, много добре запазен, което не е чудно - той на практика в живота си какво е работил? (а за физически труд изобщо не говорим)

69

ДДРОнег

преди 2 години

Навлизането на най-големия крадец тyлyn в Българската политика беше точно по времето на този крадец - т.нар. "цар" !!!

68

Анонимен

преди 2 години

Чорапчето ни "оправи" за по-малко от година само с едно юмруче и едно коремно на лоста.

67

Анонимен

преди 2 години

Който каквото ще да приказва, обаче хлябът беше най-евтин при царо.

66

Анонимен

преди 2 години

Малко черен хумор...:)

65

Анонимен

преди 2 години

Тоз немски дедка що не се скрие некаде......първо ни оправи за 800 дни, сега сме постигнали много за 1000 дни, явно алцхаймера го тресе :)))

64

Анонимен

преди 2 години

Не ги ли е срам, бе! Изживели са си живота, но искат депопулация и смърт НА ДРУГИТЕ, в името на бъдещите поколения! Ми идете си с мир, ако искате да помогнете на бъдещите поколения, алчни старци облечени с власт! Комунистите добре направиха, че ги изгониха от България. Най-ретроградната и вредна каста на Планетата са роялистите.

63

Аз твърдя:

преди 2 години

Че всеки индивидуален гражданин на Република България всъщност е безправен крепостен роб. Няма индивидуална конституционна жалба, събират се капачки за детска болница и медицинско оборудване. 15 000 учителя са наказани по нацистки, образователната система е превърната в *** касапски нож и убива какъвто и да е било индивидуализъм и творчество и слага етикетчета с цени на учениците колко ще се плати за тяхното обучение(полуробско)за всичко това е виновна само една администрация - тази на Абулурд 2

62

Анонимен

преди 2 години

на тоя като му оправиха семейството да бяха свършили нещо полезно да го оправят и него преди 70години!

61

Анонимен

преди 2 години

Ами ще ти я припомнят, защото от твоята уста излезе, Симо!