65

Бай Пешо

преди 2 години

Хубаво искате зелен сертификат. Много моля, обаче уважаемите професори които агитират за ваксината да се подпишат че те носят отговорност ако нещо се случи с мен след ваксината, или ако въпреки че съм ваксиниран се разболея от Ковид и умра. В противен случай всичко което ми говорят се оказва чиста пробва фашизъм, който фармамафията се опитва да ни го наложи насила.

64

Анонимен

преди 2 години

Всеки съзнателен човек отдавна вече трябва да е преценил какво предлагат в болниците и каква е ефективността на лечението им, и съответно да се е запознал и подготвил с алтернативни варианти.

63

Не на серИфиката!

преди 2 години

АБСОЛЮТНО БЕЗОБРАЗИЕ!!!

62

Анонимен

преди 2 години

Никой не може да ограничи правото ми да посещавам обществена институция като данъчно, полиция, община, кадастър, съд и т.н. заради това че не съм се вакснал с експериментален фармацевтичен продукт!!!

61

Анонимен

преди 2 години

Къв серификат бе льоллиу. Вие не разбрахте ли, че който е искал вакса вече си я сложил. Ако това се приеме или ни врътните ключа в условията на нарастваща инфлация, ток, парно, газ, храна... ще има пак летящи павета към вас, нареде събуди де, протести до дупка .....

60

Анонимен

преди 2 години

Пази Боже, да не попаднеш в болница!

59

Юрист антивакс

преди 2 години

Марин Марковски е фурнаджийска лопата, а не юрист. Тълкува правото според хонорара. Неговото мнение не е меродавно.

58

Анонимен

преди 2 години

До Германец "Хубав град. Често съм там. Поздрави от Мюнхен, въпреки, че ни бихте на футбол преди няколко седмици :)" Благодаря, Мюнхен също е много хубав град, макар че рядко посещавам. За щастие, ми е спестено футболното пристрастие, защото спорта не ме влече, но с удоволствие съсм сядал на бира с приятели, след каране над Изар с байковете. Поздрави и живи здрави. Останалото мисля, че сме го направили поне що се отнася до вируса. :)

57

Анонимен

преди 2 години

А не бе!! Цяла Европа със сертификати ако си мислите че ще ни се размине се лъжете.

56

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не ме интересува мнението на тези платени говорители на световната фармамафия!

55

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен__Много е добре човек да знае и други езици !__А най-добре е да знае откъде е и да не се срами от произхода си !!!____Или грешно съм разбрал ?!

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66 Кой от тези документи засвидетелства нещо, което е необходимо да се доказва в момента често? Това е отговора кое къде ти искат. Всеки от тези документи си има специфична употреба- КОВИД сертификата също. И не ти "го искат навсякъде". В градския транспорт няма да ти го искат, дори да се въведе зелен сертификат. Нито в хранителния магазин, или аптеката. Вероятно не и в административните сгради.

53

Германец

преди 2 години

"Поздрави от Франкфурт ам Майн" -- Хубав град. Често съм там. Поздрави от Мюнхен, въпреки, че ни бихте на футбол преди няколко седмици :)

52

Анонимен

преди 2 години

До Германец ""Браво, германецо, добре си научил Български език" -- не е трудно да блеснеш с оглед на потресаващо ниското общо ниво :)" Оффф, аз го разбрах погрешно, като си мислех, че иронизира написаното от мен на немски с български букви, но си прав, че може би говори за това, че си българин по произход поне. Не, че това нещо им помага. Поздрави от Франкфурт ам Майн. :))

51

Анонимен

преди 2 години

"Сандокан-а с мазната коса се самопростреля" --- Сандокан с мазната коса не го мислете. Лапнал е милиони, за да го играе точно този сценарии. Тези, които му се вързаха на акъла от тъпотия, ще го ядат дебелия.

50

Анонимен

преди 2 години

До ДДРОнег Научил съм и Немски език, написах го така, да не го изтрият, но пка го изтриха. Не е беда, но ми става смешно, когато някакви хора, които не познават други хора, се изказват от последна инстанция за тях. Колкото и да не ви се вярва, доста българи живеят в Германия и като такива имат определена инфромация. Знам, че на българите в България не им харесва, че е така, защото искате винаги да знаете за Германия повече и от хората, които живеят там, ама ... това е положението. Не можете.

49

Стоян

преди 2 години

Точно в хранителните магазини е пълен бардак - влизат си без маски , блъскат се като овце един върху друг - ни дистанция, ни нищо - кашлят си , кихат си , .... , после - лоши били данните - ами лоши ще са при това положение....

48

Германец

преди 2 години

"Браво, германецо, добре си научил Български език" -- не е трудно да блеснеш с оглед на потресаващо ниското общо ниво :)

47

Анонимен

преди 2 години

Хора, недейте с тези фалшиви сертификати. Планът на цялата операция е да се развърти бизнесът с фалшиви сертификати. Лекарите ще продават, тези над тях ще прибират големия дял за протекция. Накрая на хартия ще увеличава броят на ваксинираните и ще отчетат бройка на господарите си. А по-голям брой ваксинирани - още повече рестрикции. Никога по никакъв повод не купувайте фалшив сертификат! Така им задвижвате машината. Две седмици бойкот на всеки бизнес, който иска сертификат и ще клекнат.

46

до Германец

преди 2 години

В Якоруда има ли паралелки със изучаване на руски или в Германия го научи?