105

Тато из Правец

преди 2 години

Вървите към загуба на изборите и връщане на ГЕРБ на власт !!!

104

Стоян

преди 2 години

Как навсякъде всички умират от Ковид.Няма други болести.Къде останаха грипа, болестите на сърцето,диабета,рака,спина и други болести по хората?

103

Анонимен

преди 2 години

Междувпречем имам всички задължителни ваксини плюс ре имунизациите. Така че не съм антиваксър, тази ваксина, обаче нямам никакво намерение да си я слагам, както впрочем и противогпните глупости също.

102

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърче, на 84 и от обикновена настинка можеш да се гътнеш. Ваксините не те правят безсмъртен. Стига си спамил.

101

Анонимен

преди 2 години

"Шокираща вест пососи САЩ. Колин Пауъл, първият чернокож държавен секретар на Щатите, почина на 84-годишна възраст след усложнения от COVID-19. Бившият държавен секретар е бил напълно ваксиниран."

100

Анонимен

преди 2 години

Абе умници! Лекари няма, сестри няма. В провинциалните болници хората са оставени да умират по отделенията. Не се ваксинирайте още и псувайте лекарите и сестрите. Като знаете кво ни е здравеопазването и съзнателно да се набуташ в ръцете на нашите некадърници - ами сами сме си виновни. Малко са ни 20 000 случая. Още ще се вдигнат.

99

Ехол

преди 2 години

За кво е тоя сертификат. Българина е безсмъртен. Две ракии, салатка, да набие жената и детето и всичко му е ок. Само че народа който почина, а и близките му я изстрадаха тая пандемия.Така наречените ваксани са виновни, че не са телета, а ония неваксаните роптаят срещу мерки , за да църцорят ракии по кръчмите. *** осъзнай се. Не ваксината е отрова, а манталитета на всезнайко!

98

Анонимен

преди 2 години

До Човек с добра памет.И точно заради това затваряни нещата се проточиха с години.

97

Анонимен

преди 2 години

Писна ми от тия мушмуроци, тоя ваш зеленосин сертификат го въведоха на запад при ваксинирани на 60%, с нашите мижави 20% освен силно да озлобите и разгневите хората друго няма да постигнете, налягайте си парцалите и вращайте старите мерки, направо ботокса ще излезе по умен от кацата

96

Тулуп

преди 2 години

Как да вярваш на хора, които забраниха ходенето по планини и паркове в недалечното минало..

95

Колин Пауъл

преди 2 години

Ваксината пази, вервайте ми!!!

94

Анонимен

преди 2 години

Пембен сертификат няма как да има при 20% оваксани. Ако овксаните бяха 50-60% е по-реалистично, но пак под въпрос. Щото ако от неоваксаните 80% само една десета се вдигне и ще навре ваксърчетата в кyчи Г3, където им е мястото - да си вряскат на воля.

93

Човек с добра памет.

преди 2 години

"Преди година се затваряха цели градове и какво от това. Заразата се разпространява."Точно когато затваряха цели градове, заразата не се разпространяваше. Започна да се разпространява именно когато спряха да затварят градове. А когато противоепидемичните мерки останаха само на хартия, то дойдоха "вълните" и умряха много хора. Ако някой е забравил статистиката за общата смъртност и официално откритите случаи на ковид-19 са публична информация!

92

Анонимен

преди 2 години

Искам 10000000000 евро и се ваксинирам да знам поне що ще мра

91

сертификата

преди 2 години

не предпазва от заразяване, такакато книжката не управлява автомобила.Предпазва имунитета.По-голямата част от шофьорите убийци са с валиден сертификат/книжка

90

Алибег

преди 2 години

Дори и със зелени сертификати хората се заразяват и ще умират. Важното е заведенията да са пълни и да щъкат хората по културни събития по разните заведения да се ръси парата и пичалбата.

89

Анонимен

преди 2 години

Ммдааа вървим към зелен кърпел по тиквите ви зелени

88

Незнайко

преди 2 години

След толкова лъжи, дори и слепите видяха измамата, хората не искат да се ваксинират!

87

Анонимен

преди 2 години

ХА тия със сертификата ви, много успешно разнасят вируса, тъй че много от доводите ви са всъщност едни прозни приказки

86

Анонимен

преди 2 години

Дреме ми за заведенията ви, кварталното магазинче и да го дуа сертификата, като дойдат и сметките за ток и парно и ваксани няма да ходят