36

до 37

преди 2 години

И като тия тупнат автоджамбазите,ще проходиш пеша бе!Разправии със застрахователи,ходене по мъките.Таралясник за 2000лв ме кара от точка А до точка Б и неми дреме за него.Спокойствието е безценно!Рано е в България с тия мутри да се взима нова кола.Но като дойдеш на мера ще хванеш за вера!(Народна поговорка)

35

Анонимен

преди 2 години

Цитат: " Чака се между 6 и 8 месеца, за някои марки дори година. " Е, така е при капитализма - чакаш. Аз по времето на соца си купих Вартбурга 14 дни след като си направих вноската.

34

Анонимен

преди 2 години

Турчинът получава средна пенсия от 400 евро с обезценената си лира , а средната заплата им около 1000 евро. Не говори глупости. В момента покупателната възможност им е доста по-добра от нашата. Хубав кашкавал може да си купиш за 5-6 евро, сирене за 4 евро

33

до 33

преди 2 години

Доста домакинства могат да си го позволят. Стотици хиляди. Но доста предпочитат да купят някаква тотална кошница (дърти Ауди-та, БМВ-та, Мерцедес-и), в която на година влагат толкова, колкото би излязъл лизингът на една чисто нова Сюпърб, Мазда 6 или Инсигния, например. Около мен няма човек без нова кола- всички домакинства са така. Като започнеш от евтини марки и се стигне до екзотики.

32

До34 трол

преди 2 години

Тро-Л и тук ли се разпищоли?

31

Анонимен

преди 2 години

Файтонче с конче бате!Хем бензин не ти трябва,хем е ЕКО!

30

Анонимен

преди 2 години

Чорапа каза, който иска евтино гориво или азотни торове да отиде да си набере от Черно море . Вера су ви чака

29

До31

преди 2 години

Да де,ама колко процента от домакинствата в България могат да си позволят тая схема?

28

до 17

преди 2 години

Слез на Земята, моля те. Лирата се обезцени тотално, турчинът е по-беден от всякога, той седнал да говори колко евтин бил бензинът в Турция... Гледа се PLI на населението при СРЗ. Айде провери колко е PLI при СРЗ в Турция и сравни с нашия PLI. Ще се изненадаш много сериозно. Неслучайно 30 милиона турци работят черна работа в ЕС, защото е много хубаво при диктатора Ердоган и защото бензинът е много евтин.

27

Анонимен

преди 2 години

Коли втора употреба не карам. Пожелавам на всекиго да може да разбере колко всъщност евтино е да имаш нов автомобил. Няма ремонти, няма нищо. През 3-4 години сменяш за следващия модел и толкоз. Пускаш безлихвен лизинг с 35% остатъчна стойност и нищо не те интересува. Хубав нов автомобил за около 70-80к (каталожна цена 80-90) не тежи по никакъв начин на семейния бюджет. Да не говорим, че има малки градски решения и за по 30к лв.. Но българинът иска немски огормен параход осма употреба.

26

Анонимен

преди 2 години

Интересно при цени на горивата които са се задали от порядъка на 4-5 лева колко ли автомобили на тая цена ще могат да продадат скрападжиите?

25

Анонимен

преди 2 години

Всичко поскъпва при чорапа.Миналата година гражданската ми беше 248 лева, сега в същата застрахователна компания вече е 286 лева.

24

Анонимен

преди 2 години

Чип на Москвича аз нямам,ама с 30% по-скъпо ще го продам!

23

аз

преди 2 години

200 хил. км и за това търгашите не ги кукували????? Срещу 100 лева тая кола става на 130 хил. нов внос, карана от една баба само в Неделя до съседното село на магазин.

22

Анонимен

преди 2 години

А колко по просто би било да се кажеЗаради увеличената парична маса в населението и като защита от задаващата се инфлация-Компенсираме всичко това с повишаване на цените,нещо което се отнася и за имотите и за автомобилите и за техниката и за стоките от първа необходимост!

21

Az

преди 2 години

Да си ги продават. Аз си научих урока и повече от 2000лв за кола не давам.

20

Анонимен

преди 2 години

До 20 - - - До Сърбия мога да отида да видя колко е газът в момента. 2 пъти по евтин от в България.

19

анонимен

преди 2 години

Възможно е най-накрая хората в големите градове да разберат, че не е задължително да притежаваш по 1-2 автомобила. Градският транспорт е 1,5лв, дори и всеки ден да се пътува, са 1000лв на година без абонамент. Една кола вече излиза по 600-700лв на година, ако е без автокаско и не се шофира, само данък, ГО и преглед. Когато отидем в чужбина, как бързо се оправяме с градския транспорт там, а тук всеки е велик, под нивото му е.

18

До 17

преди 2 години

Еми *** в Сърбия и виж там бензина колко е, па сравнявай!

17

А

преди 2 години

Хахахаха. Страшни небивалици! Цените на колите втора ръка се вдигнали с 30%!?!?!? WTF? Те стареят и ръждясват, а цената им се вдигала защото нямало чипове за новите да бъдат произведение. Днес-а спирайте джонгата.