27

Анонимен

преди 2 години

По строгите мерки се наричат гражданска защита и са от военен характер мерки за защита на населението с защитни индивидуални средства,облекла и предприети действия за отражение на атакуващата зараза на база изследвания за характера и целта на атаката под формата пандемия и най-вече за срок на продължителност с нанасяне на щети по всички сектори в обществения живот и развитие с основа общественото производство и производствените отношения с производителните сили и производителността им за пазара

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20 Така е, много хора печелят от изкуфялниците, докато им дрънкат против ваксините, *** те трудно схващат, че накрая ще са лузърите.

25

Анонимен

преди 2 години

Антиваксър с тръба в главата, усмивката му зъбата. Червена му е главата кат на турчин чалмата. Погледа му рей се в небесата. Пред рая му е душата. Негов господ сега е сестрата. Идеите му - в коша зад вратата. И се моли и се кръсти с благодарност към Мангърски, че отива в рая с връзки!

24

Анонимен

преди 2 години

Това нещо няма нищо общо с грипа. Това е модифицирана ъпгрейдната в лаборатория настинка. Престанете да казвате че това е Грип. Това е лабораторен вирус. След преболедуване имате защита от 6 до 12 месеца. Настинка с болки в гърлото и хрема. Но докато обикновената настинка минава след 3-4 дни това нещо не минава лесно. Търси слабото ви място. Тъкмо се възстановявате на другия ден пак сте зле. Много е упорит. Ако сте възрастен, дебел или болен става зле.

23

Анонимен

преди 2 години

Като обикновена настинка. Лошото е че поразява белите дробове много често и предизвиква пневмония. Белия дроб може да стане на "каша". При хиляда болни 50 го карат много тежко и има вероятност да умрат. Много е заразен. Лесно се разпространява. Ваксините уж ви пазят но сте заразни и носите вируса.

22

Анонимен

преди 2 години

Също като грипа. И сертификат не помага да го избегнеш.

21

Анонимен

преди 2 години

Имало случаина повторно каране на вируса.Да бе Начев, не си ли спомняш, че само до преди две години си бе нормално човек да се грипосва всяка година.А бе всички ли полудяха?

20

Анонимен

преди 2 години

Тоя "доктор" първо да научи книжовен български, пък тогава го пускайте.

19

Анонимен

преди 2 години

Ще мерят aнaлнaта температура само на неваксинираните!

18

Анонимен

преди 2 години

Къде са тези медицински феномени? Покажете да ги видим.

17

Анонимен

преди 2 години

Настане вечер, месец изгрее. Мангъра дуфа с дудуче хорце. Гора зашуми, вятър повее. Прибира се ваклото стадо овце.

16

Анонимен

преди 2 години

Я па мислиме че не бива да се приемат ваксинирани в болниците. Нале са се набоцкале и са защитени? Ко праят там? Само заемат места. Ваксинираните - ВЪН от болниците!

15

Анонимен

преди 2 години

Генчо Комуниста да обясни първо защо в Австралия за 23 случая на ден затварят вкъщи хората за месец и полицията ги бие. Това е от силна грижа за здравето! Генчо е дяволско чадо, което иска да налага сатанински мерки.

14

Аре аре

преди 2 години

И какво ще видим в отделенията като ни пуснете? Майка ми лежа 1998г. с двустранна пневмония след ваксинация с противогрипна ваксина в интензивното на Втора градска. Онази нощ и двамата лежащи от двете и страни са отлетяли поради същото-пневмония. Всяка година зимния сезон взима много жертви и в интензивните отделения е грозна гледка, било е и преди измислената ви болест. Жената беше потресена тогава. Ама за грипа не заключвахте никой. Хайде отворете и снимайте отделенията ама на случаен принцип.

13

Анонимен

преди 2 години

Кацаров излъга, че има места в болниците и всичко е точно, но не е, само който го е изпитал знае, в момента спешните случаи си умират в къщи, в болниците няма никакви места, никакви

12

Анонимен

преди 2 години

Аз не смятам че антите не трябва да се допускат до болниците.Трябва да им се осигурява места по стълбите , да може евентуално да им се замери кръвно или да им се подаде някоя чаша вода с хапче. Пък и от там ще бъдат по лесни за изнасяне. Maтpял.

11

Анонимен

преди 2 години

Какво общо има Кацаров със частна болница Аджибадем Сити Клиник?

10

Днес

преди 2 години

В София вече ако звъниш за линейка за ковид ти казват да се обадиш на другия ден, абсолютно никъде няма легла, хората няма да умират по стълбите, вече си умират в къщи, в Токуда се чака 6 часа в спешното и накрая казват ми няма места, а ти си оставил междувременно 200 лв за тест и ренген, Кацаров моментално да си ходи, напълно неадекватен е и нагло лъже

9

Анонимен

преди 2 години

Защо е създаден SARS CoV 2? За депопулация. В Wordometer преди се влизаше директно в новините за САРС,сега ти пускат часовника за отброяване на увеличаващата се човешка популация. Човек, ако е интелигентен, качва процента на оцеляване пропорционално на интелекта си. Защо в Израел умират по 4-5, в Холандия и Дания-също? КОЙ ИЗОБЩО ВИ Е ВТЪЛПИЛ, ЧЕ НЯМА ЕСТЕСТВЕН ПОДБОР?! Има и оцеляват най-адаптивните.

8

ГРАЖДАНИН

преди 2 години

Антиваксър, страшен мъж, само малко го е бъз. Видиш ли го ти в тълпата, ще го познаеш отведнъж. Пие, пуши, кашля пръски,плюе, псува и се мръщи. Червена му е главата, кат на турчин чалмата. Върви наперен през тълпата, без маска на главата. Но само зърне ли иглата, без срам хуква с двата крака!