47

ДртПрч

преди 2 години

Главният държавен здравен инспектор и той с ковид. Несъзнателен тип! Мисли си, че ваксината го пази. Наивник!Кметицата на София и тя.

46

Жалко!

преди 2 години

И тоя стана мисирка, да плаши гаргите.

45

Бай Баяни

преди 2 години

Е,гласувайте за Радев и той ще ви слага такива министри на здравеопазването, които ще уволняват, но Ковид-кризата не решават.

44

Анонимен

преди 2 години

Има случяи на заразени ваксъри. Има случаи на много болни ваксъри. Има случаи на предали Богу дух ваксъри. Предлагам да се спре ваксинирането.

43

Анонимен

преди 2 години

Само да беше споменал и бройкато на месатата в отделенията, че например в бургаско мръкаха, че нямало места, а то всичко на всичко имали 16 бройки само... абе мафия, манипулации и геноцид....

42

Ваксиниран

преди 2 години

Затягат дисциплината! Ние избраните ще гуляем по ресторантите, а антиваксърчетата ще си лепят носовете по прозорците, ще зяпат как нагъваме кюфтетата и ще им капят лигите!

41

Анонимен

преди 2 години

До ДУБРУТРУ Скоро ша спират фейса и сяква друга комуникация, подготвят са и резервати за обитаване, ковид фашизам отсякъде.....

40

Анонимен

преди 2 години

До 9 г смъртността е 0,0%, до 40г под 0,5%, над 80г 14.5%. Разумът преди всичко! Нещата трябва да се показват такива, каквито са! Значи над 65г трябва да се ваксинират задължително, а за другите е пожелателно.

39

ДУБРУТРУ

преди 2 години

Айди дубрутру, чи язе са дойдаф! Антиваксърчета, кажети нещу, квот вия си знайти, чи да са посмеяме малко, чи от сайбахлян сам малко вкиснат!

38

Анонимен

преди 2 години

След всяко боледуване остават поражения в белите дробове. Обикновено повече от 2 пъти не се разболяват, защото втори/ трети път е фатален. Затова всички и навсякъде се ваксинират-и преболедували, и неболедували

37

Анонимен

преди 2 години

Ваксиниран и неваксиниран болен се лекували по различен начин. И като имаш фалшив сертификат отиваш направо в Орландовци.

36

Анонимен

преди 2 години

Утре, Авантата му е пратил проверка, вдругиден го уволнил. Да критикува управленската мисъл на Авантата

35

Дедо до 52

преди 2 години

Айде ти мисли вместо мен и сподели !

34

Анонимен

преди 2 години

Кацаров не посмя да въведе по-строги мерки и не работеше през лятото в полза на ваксинацията.

33

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че е време прокоратурата да се захване с определени лица в СРЗИ, МОН и МЗ.Имаха определен и ясно написан и приет план, който просто трябваше да бъде следван в зависимост от заболеваемоста, а не да си играят на политика.Последствията от тяхното бездействие са хаос и смърт

32

Дедо

преди 2 години

Как човека без антитела е изкарал първия път вируса леко , а втория път с антитела го е карал тежко бе докторе , докторе , докторче.....докнорченце ..

31

Анонимен

преди 2 години

Антиваксър - момък напет. Уж всичко му беше наред, а сега реве кат дете за сладолед! За тръба с кислород чака ред. Бута се с лакти да мине напред, но хващат го - Чакай бе тук има си ред! Друг антиваксър изнемогва пред теб! Проклина той свойта съдба и късмет!

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45 "Вируса беше измислен за да измори наглеците и тъъъъпаците. Но такъе ГЕНОЦИД в БГ не се е очаквал! Все пак имахме нормална образователна система!" Е, как, това са все продуктите на великата социалистическа система, която винаги сме чували от комунистите в България каква била велика. Видяхме я колко е велика! Произвеждала е само неграмотници.

29

Анонимен

преди 2 години

"Места в COVID отделенията няма, особено трудно е с интензивните легла. Това обяви в интервю за предаването 120 минути по bTV директорът на столичната болница Света Екатерина проф. Генчо Начев." Кацаров веднага да го уволни! Той нали така си решава проблемите, когато нещата се омажат? :)))) От друга страна Кацаров онзи ден каза, че легла има достатъчно и системата съвсем не е натоварена. :)))

28

Анонимен

преди 2 години

Ами айде затворете дискотеките, не детските центрове