8

Кичка Божурова

преди 2 години

Изтърпяхме два мандата на недоразумението Първанов. Дано не ни се налага да търпим втори мандат на мъжката версия на Корнелия.

7

Кафяв гербер

преди 2 години

Радев ще стане първия президент в новата ни история избран на първи тур

6

Анонимен

преди 2 години

Не било геройство колко лицеви опори можеш да направиш а какво имаш в главата?А вие плюжеците които и по физическо не сте се събличали в даскалото,наясно ли сте какъв бърз ум и рефлекси имат трениращите бойни спортове че да се измъкват от ударите на съперника за части от секундата,и че със сигурност коефициента на интелигентност им е доста над вашия!!

5

Продължаваме Промяна

преди 2 години

Голям българин, умел политик и велик пълководец е генерал Радев!! Той поврде Българите срещу мафията и успя да свали от власт диктатора Борисов и хунтата ГЕРБ-ДПС!! България Ви благодари генерал Радев за смелостта Ви и безкрайната доброта и родолюбие! Дълбок поклон!!

4

Анонимен

преди 2 години

Щастливеца е имал предвид такива като теб, когато е писал за ***-ьо. А отвратителното лицемерие на Йотова, която се "борела с пороците като корупцията" е само доказателство за наглостта на червените. Нейната партия закопа България няколко пъти.

3

истина

преди 2 години

БСП=Криза=Жан Виденов=Румен Радев

2

Тази жена

преди 2 години

ВП изглежда като спусната с кошница. Идея си няма как да се облече и да не изглежда като гротеска. Няма начин да няма ПР....смях

1

Анонимен

преди 2 години

''Походът към по-справедлива България'' ......................... походът към фалирала България във вашия случай.