420

София

преди 2 години

Това ми напомня на един бивш министър-председател, дето се набираше и той показваше добра форма. Дет се вика, по делата им ще ги познаете.

419

Киро Небрейка

преди 2 години

Баце е по-добър,даже най-добрия! За една минута може да изговори 50 лъжи и още поне толкова простотии!

418

Анонимен

преди 2 години

Щом прави лицеви опори да го пратят да организира утринната гимнастика в Северна Корея.

417

Анонимен

преди 2 години

Радев , член на масонска ложа "Слънце" в Пловдив от 2008 година. Заклел се е да изпълнява повелята на масоните, които да управляват България задкулисно. Това е дълбоката държава. Очаква ни Радева зима.

416

СМЕЙТЕ СЕ ВИЕ...

преди 2 години

Цирк" Балкански" вече е поканил РАДЕВ да му гостува на манежа 1- седмица преди изборите!

415

Fallschirmspringer

преди 2 години

Министерството на вътрешните работи на Чехия потвърди, че Бойко Борисов през периода 1992 до 1994 е лежал във затвора в Панкреац! Сигнала е изпратен от Дойче Веле .Потвърдено е, че и Борисов е бил част от криминална банда, която е крадяла автомобили в Чехия,като той бил просто шофьор

414

Анонимен

преди 2 години

А сметката за тока ще може ли да се плаща в лицеви? Питам, да почваме с тренировките.

413

Анонимен

преди 2 години

А докато се правят лицеви, един кораб потъва и трови Черно море. Питам се с тия мускули защо не отиде да удари едно рамо на морска администрация и да спасят черноморието от тотална еко катастрофа. И за Бога, къде са еколозите?

412

Браво, РАДЕВ...

преди 2 години

...ти показа , КАК се правят ТЪПИЗМИ----"като за световно" , хем по "руски образец"...!!!!!

411

Анонимен

преди 2 години

Ужас. Стигам до извода че в БГто има много пр*сти женуря. Едни пищят като стари стрини на селски мегдан по кривите уста на Кирил канадеца, сега пък други като пияни рускини си представят Радев да им прави лицеви! Абе жени, толкова ли ниско паднахте? То верно, че чалгата промива мозъка и сваля гащите, но на стари години е меко казано грозно да правите такива неща.

410

обективен

преди 2 години

Браво покрил е теста за милиционери. Кирчо като направи правителство ще го вземе за мин. на спорта.

409

Е да...

преди 2 години

... ама Баце за 60 секунди мое да изяде 120 кебапчета и 240 кифтета, а Шиши тройно повече... Къде е Президентът, къде са Баце и Шиши!

408

Радой Ралин

преди 2 години

До 460. Да, ама в момента управлява Радев. Не аз.

407

Анонимен

преди 2 години

Извинете, изборите не бяха ли за президент? Защото по прочетеното на долу стигам до извода, че са за спортист на държавата! То вярно, че Кирил суспендира Конституцията, но все пак нямам спомен да е отменена. Та, някой знае ли за какво са изборите?

406

Гроби Таласомо

преди 2 години

До Радой РалинМи явно лицевите опори на *** вдъхновяват електората, особено женурята;))) Ся, ако и подгласничката на Пуньо и тя требе да извърте 50 лицеви в ефир, за да изравни резултата;))) Пуньо нема го караме, опори да прай той да извърти 50 тека около лоста, ша подобри личният си рекорд;))))

405

Анонимен

преди 2 години

До Радой РалинКато се замисля, наистина е смешно, явно показва мускули пред Бойко.....хахахаха :)) Да си уредят една боксова среща, белким се кротнат :)) Ако стане това, че бъде най-гледаното предаване евър......хахахахаха :)))

404

Анонимен

преди 2 години

До Радой Ралин "В Държавата цари тотална анархия, потъват кораби, инлафиця и Ковид, Радев седнал да прави лицеви." Ами, ДС му дават същите инструкции като КГБ и Путин: да се показва какъв "мъж" е, докато стрната е пълна трагедия. Така се гради култ към личността на вожда. А какъв мъж е го видяхме, изстави си семейството, уреди си ротната на две три заплати, крие се от директни дебати ....

403

222

преди 2 години

До Радой Ралин..............................Един пък, докато сме последни по всичко в света за всичките му 13 години, ИГРАЕШЕ МАЧЛЕ. Това за последните е вярно, нали?? Ама си мълчахме и гладувахме! Ай у лево!

402

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 454 "То пък едно СУ.....хахахаха :), навремето си пошибах в Студентски град, много е "престижен" университета." Значи радевистчетата оценяват СУ по .... нощния живот в Студентски град. Защо ли нищо от тоя абсурд не ме изненадва?

401

Анонимен

преди 2 години

А с лицеви ще можем ли да си плащаме сметките за тока? Щото ако може вместо пари -лицеви, ок!