10

Леша

преди 2 години

Дискриминация? Пълни глупости! Абе, не е луд този който яде баницата. Колкото по бързо паднат Германия и Англия, толкова по бързо България ще бъде свободна.

9

Анонимен

преди 2 години

"Това ще им помогне да се чувстват напълно като у дома си в Европа. Канцлерът Меркел винаги е полагала искрени усилия за решаването на тези проблеми. Силно вярвам, че нейният наследник ще направи същото. Сигурен съм, че Г-н канцлер ще има важен принос за турско-германското приятелство отсега нататък. "

8

Анонимен

преди 2 години

Турците, още от времето на Осман винаги са били расисти и ксенофоби.

7

Анонимен

преди 2 години

Президентът Реджеп Тайип Ердоган подчерта, че те са щастливи от близкия контакт, който Меркел е установила с турското общество по време на нейния мандат, и продължи по следния начин:"Расизмът, ислямизмът, ксенофобията и дискриминацията за съжаление продължават да бъдат основните проблеми на турското общество в Европа. От голямо значение е да се вземат ефективни мерки срещу всички извършители, които извършват нападения, обиди, враждебно и дискриминационно отношение. Това е от голямо значение да предприеме ефективни мерки срещу корените на културния расизъм, "Това ще им помогне да се чувства

6

мак

преди 2 години

Нали Германия ги приюти бая турци, каква ксенофобия сънува тайпи. Освен това, те не са ли ксенофоби, дават ли права на немюсюлмани в турция? Колко кинти поиска той за "бежанци" и колко му обеща меркел от името на ес?

5

Анонимен

преди 2 години

Расизъм има кън чернокожите и жълтокожите.....Към турците може да има нацизъм.

4

Анонимен

преди 2 години

Ислямофобията си я предизвикаха сами със серията ислямски атентати в Европа и в Германия, също.

3

Анонимен

преди 2 години

Леле до къде го докарахме в тоя гейййски ЕС!! Най - големите расисти в Германия са турците!

2

Анонимен

преди 2 години

Всяка общност живееща в чужбина може да каже това за себе си.

1

истина е

преди 2 години

Ердогане ,ти не разбра ли ,4е никой в Европа не харесва турците и тяхната религия ,защото носи ,беди ,нещастия и смърт !За това никога , никой няма да ви признае за европейци !