30

Анонимен

преди 2 години

Погледнете картата, след като турците превзеха и асимилираха някои руски републики, от Средиземноморието до Тихия океан са турци и потурчени републики,където населението беше асимилирано и потурчено, съдадоха им и фалшива история, малка Армения е в опасност и мисля, че турците ще представляват голяма заплаха в бъдеще, защото Турция няма да спре до там, те хукнаха и в Африка да се месят, също и срещу Либия, а в Европа срещу Гърция, Франция и няма да спрат агресивната си асимилаторска политика.

29

зо 33

преди 2 години

До АнонименКОГАТО БЪЛГАРИЯ ДАДЕ АВТОНОМИЯ НА РОМИТЕ-КОМУНИСТИ ОТ БСП.

28

Анонимен

преди 2 години

кога Турция ще даде автономия на кюрдите???

27

Анонимен

преди 2 години

Турция не може да претендира за нищо в Европа. Да си трае и да освободи кюрдите от затворите.

26

Анонимен

преди 2 години

Ердоган да си върви в Азия. Европа не е турция.

25

Анонимен

преди 2 години

Турция говори за расизъм и ксенофобия - на 50 метра турското знаме на 100 метра джамия айде стига сте баламосвали бедните *** от ЕС....

24

Bayrak kandir

преди 2 години

Турция Е мултикултурна. Има алеви, кюрди, араби, арменци, евреи. Всички са свободни. Най-ботатите хора са евреи и арменци. В шоу бизнеса повечето са кюрди. Всеки е свободен да бъде какъвто си иска. Стига да не посягаш на целостта на държавата, да не поругаваш байрака и да провокираш. Да, за това няма прошка и който си позволи да посегне на байрака бива линчуват на улицата от случайни минувачи. Мисля, че в по-редно, отколкото да гледаш как някой уринира на знамето ти?! За това в Турция се убива!

23

Турските сериали

преди 2 години

Ще спасят западната цивилизация.

22

Анонимен

преди 2 години

Турците няма за кво да ни мразят нас,а мойта омраза към тях идва заради новините на турски по БНТ и турските сериали...а не толкова заради робството за което сегашните турци наистина немат вина!!

21

Анонимен

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААБългария като спре на границата ТИРовете със стока, която не е произведена в ЕС, ще увяхнете с турската си стока, при гърците номера няма да мине да минавате, така че , България и Турция си правят взаимни услуги!

20

А Турция

преди 2 години

Кога ще се превърне в мултикултурна държава?

19

Чистокръвния асан

преди 2 години

А турцитее мразят ли ни

18

Анонимен

преди 2 години

За сметка на това ние сме прекалено толерантни с наще комшувци,и после умуваме защо и сърбите и най вече хърватите не можем да ги стигнем..национализма е разликата!!

17

Анонимен

преди 2 години

Четете бре и други не само помията с която заливат.

16

Влезте в час моля

преди 2 години

Те политиците в България въведоха СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ вие за Европа пишете

15

Анонимен

преди 2 години

да не говорим за Армения, живеещи в страх от турците или за Гърция, както и заплахата на турците срещу Франция?

14

Анонимен

преди 2 години

Ето изявленията на Ангела Меркел ...Благодаря ви много за това посрещане. Имението Huber е много специална сграда, принадлежи на германски бизнесмен и през последните години наистина се стремим към много добри отношения с Турция. Пред нас стоят много задачи да поддържаме тези добри отношения. В Германия живеят близо 4 милиона души от турски произход.

13

Анонимен

преди 2 години

Не чух скромната Меркел да обиди някой,но виж Ердоган обиждаше наред холандци, немци и всякакви западноевропейци,плюс евреи,араби,дори един холандски политик дълго беше с охрана и се явяваше зад бронирано стъкло в парламента,заради турците да не го убият,та мисля,че са объркали нещо, расизма не е срещу турците, а турците асимилират и мачкат всичко по пътя си,вижте как някои бивши руски републики бяха превърнати от европейци-християни в туркомани, да не говорим за Армения,живеещи в страх и Гърция

12

Анонимен

преди 2 години

Припомняйки, че тази година се навършват 60 години от трудовото споразумение, подписано между Турция и Германия през 1961 г., Ердоган каза, че те отново оценяват усилията на турското общество, което допринесе значително за развитието на Германия и превръщането й в мултикултурна и просперираща държава .

11

Анонимен

преди 2 години

Извадено от контекста звучи друго.