37

АнонимеН

преди 2 години

НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА КОРАБА, ЕЛЕКТОРАТА НА ВИНЕТУ ЩЕ ГО НАРЕЖЕ И ПРЕБИРЕ ЗА СКРАП! НО ИМАХА ВРЕМЕ ДА РАЗТОВАРЯТ ТОВАРА ОТДАВНА! СЕГА ВЕЧЕ Е НАПЪЛНО КЪСНО, ЗАЩОТО ТОВАРА Е НАВОДНЕН И В ПРОЦЕС НА РАЗГРАЖДАНЕ! ДРАМАТА ВЕРА СУ ПРИКЛЮЧИ! ПЪЛЕН ПРОВАЛ ЗА СЛУЖЕБНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ПЪЛНИЯ НЕКАДЪРНИК РАДЕВ НАЙ-ГЛУПАВИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ В ЦЯЛАТА И ИСТОРИЯ ОТ СЪЗДАВАНЕТО И!

36

да знаете

преди 2 години

Нормално, екипажа папка и ака!

35

Мерседес Мечок

преди 2 години

До 18: Ми да, Радев да ги купи! Да не би да управлявам аз?

34

АнонимеН

преди 2 години

НА 28 СЕПТЕМВРИ СЛУЖЕБНОТО СПИРА РАЗТОВАРВАНЕТО НА ВЕРА СУ ЩОТО БАГЕРА КАТО ЗАГРЕБВАЛ ПАДАЛО МАЛКО И В МОРЕТО! Е СЕГА ЦЕЛИЯ ТОВАР ЩЕ ОТИДЕ В МОРЕТО!!!ЦЯЛОТО СЛУЖЕБНО НА РАДЕВ Е СВРЪХ НЕКАДЪРНО И ТОВА НА ВСИЧКИ ИМ Е ВЕЧЕ ПРЕДЕЛНО ЯСНО!

33

АнонимеН

преди 2 години

СЛУЖЕБНОТО НА РАДЕВ ЩЕ ЛЪЖЕ КОЛКОТО МОЖЕ, ЧЕ КОРАБА НЕ Е ПОТЪНАЛ И, ЧЕ ТОВАРА НЕ Е ИЗЦЯЛО ВЕЧЕ НАВОДНЕН! ТАКА БЕШЕ И С ЧЕРНОБИЛ! ЛЪГАНЕ, ЛЪГАНЕ, ЛЪГАНЕ И ПОТУЛВАНЕ!

32

Анонимен

преди 2 години

Вижда се колко са активни фигурантите на Радев. Вместо да вадят кораба те ще ми създават разследващи групи. На всичкото отгоре тия групи още ги няма и никой нищо не прави въобще. Само спират магистралите за пътища за да може олигарсите за да може заинтересованите олигарси да крадат.

31

Анонимен

преди 2 години

Разследването на ексцеса с "Вера Су" върви със същите темпове и изгледи за успех като разследването на причините за катастрофата на супертехнологичния морски вълк USS "Connecticut"на 02.10.2021 г. в Южнокитайско море. Относно аварията с бързоходния стратегически подводен ядрен ракетоносец, пиндостанското ВМС на пълен сериоз съобщи за възможен сблъсък с подводно НЛО.

30

софиянец

преди 2 години

Много харесвам северното черноморие. Хубава природа, свестни хора, чисто море. Искам и догодина да отида на плажовете на Русалка, Болата и др. Моля институциите да си свършат работата. Ако трябва международна помощ да поискаме. В този район има доста риба, гнездят и доста птици. Запазете уникалността на това място, уважаеми отговорни госпожи и господа!

29

Анонимен

преди 2 години

Марш с тия опорки бе нищожество,ти как си мислиш,че се купуват самолети,отиваш в магазина пазаруваш си ги и си го докарваш,за Ф16 се чака,защото всички държави в света го купуват и един от най-добрите!Що се касае до Радев,бездействието и некомпетентността на служенното му парвителство потопиха кораба,както бавно потъва и цялата държава!

28

Анонимен

преди 2 години

До До 18, флота ни е такъв защото България излезе фалирала от комунизма. Реалния фалит беше още 70-те години. След това фалирахме още веднъж през 97-а година и е истински късмет, че България дори съществува след 45 години руско робство.

27

Фигурант

преди 2 години

Кво Ви пука, важното е АЗ да спечеля от 1-вия тур.

26

Жожо Звяра

преди 2 години

Другаре, вече 6 месеца управлявате. Докога ще се оправдавате с предишните???

25

Анонимен

преди 2 години

Промяната на Радев!

24

Анонимен

преди 2 години

Цвета на гащите на фигуранта също промениха цвета си, но безсрамника се интересува само от следващите избори. Кораба ще изиграе лоша шега. Срама е голям станахме за смях пред цял свят.

23

Коко Горилата

преди 2 години

Катастрофирал самолет, загиал български пилот, потънал кораб, инфлация, енергийна криза - скъп ток, здравка криза!!! Искате ли още от Радев? Още 5 г.?

22

До 18

преди 2 години

Радев ли потопи там кораба? Радев ли да купи баржи? За 12 години Тиквата взе само самолети на чертеж от лист на баничка. За това ни е такъв флота.

21

Анонимен

преди 2 години

Промяната продължава,гарантирано от Радев!

20

Баба Яга

преди 2 години

Долу Радев и назначената от него хайка безотговорници!!!

19

Философ

преди 2 години

Седя ,мисля и гледам..седя,мисля и гледам...и по едно време се усещам че само си седя!Вятърът тихо клоните клати!Ние стоим и гледаме с бати-Егa ти..)))

18

истината

преди 2 години

Фигуранта успя да потули случая с потопения изтребител като закара черната му кутия чак в москва след 3 месеца, но с кораба няма да му се получи. Безхаберието му влезе в полезрението на международните медии