38

Анонимен

преди 2 години

Не знам кое е най-добре ама на пролет ЕС го чака банкрут.

37

Анонимен

преди 2 години

Ще се пробват по всякакъв начин да ви нашият

36

Анонимен

преди 2 години

Госпожата с охрана ли движи?

35

Анонимен

преди 2 години

Бойкот...Турците дори са взели така правта на християните,но не са подложили целя народа на Баташкото клане,както искат такива като тази патица долна.

34

Апокалипто

преди 2 години

Зеления сертификат ще даде зелена светлина на тези които ни го изискват,всяка година или през 2 да ни бодът с каквото си искат за каквото си поискат,целта е само да се огънем и да го приемем за нормално.

33

ууу

преди 2 години

До ПътешественикТи май си бил в тази поза, но си бил нанизан по-надолу и не в Германия, а в Близкия изток и си мръднал от кеф.

32

Брендо

преди 2 години

Допълнение към 31 коментар:Защо на хората,против ковид ваксините не се дава същата гласност,както на зомбитата,които постоянно пропагандират да се ваксинираме?Всичко,което преди време беше считано за конспирация и много хора му се смееха,вече става истина...горко ни

31

Анонимен

преди 2 години

Ами не точно, например мярката за 100% пълни заведения само с ваксинирани издиша на момента, защото е невъзможен контролът, нали не си мислите, че в 23 часа вечерта някой ще може да обиколи всички механи в Банско и да излови нарушителите... Предричам пълни и весели кръчми до зори, освен ако не сложат на всяка врата по един милиционер да дебне..

30

Мая

преди 2 години

"Извиване" на ръце е това...кой нормален се ваксинира в пик на пандемия...и дискриминация...

29

Анонимен

преди 2 години

Как точно зеленият сертификат ще спаси бизнеса на заведения, театри и т. н, след като имаме ваксинирани около 15%, и то предимно баби и разни поначало асоциални хорица? Може ли професорката да обясни мъдрата си мисъл?

28

Анонимен

преди 2 години

Нещо не разбирам?! Аз ли живея на друга планета?! Разсъждавам си логично. Нещо унищожава човечеството! Пандемия! Не е ли най-нормално, при първи респираторен симптом, да имаш достъп до БЕЗПЛАТЕН ТЕСТ(както е в САЩ)?! При положителен тест- БЕЗПЛАТНИ ЛЕКАРСТВА! Понеже това не е така, и заради безбройните абсурди в здравеопазването, хората търсят медицинска помощ, чак когато се влошат, а тогава някои от слабите не оцеляват!

27

Брендо

преди 2 години

Допреди малко говореха в тази събота относно ваксините...гостът казваше нещо от рода,че ние в момента се чудим какво да правим,да въвеждаме или не зелените сертификати,а водещата вика:"Еми да,при положение,че в цяла Европа ги въведоха и нямат нито мерки,нито нищо"...само дето без тоя сертификат,ти самият си ЕДНО НИЩО!НЕ НА ФАШИЗМА!!!А чудно ми е защо главните медии не го съобщават,а трябва да четем от трети такива за протестите в Италия и др.държави в тази цяла Европа..

26

Анонимен

преди 2 години

Е ТЕ ТОВА Е БЕЛЕГА НА ЗВЕРА АНТИХРИСТА КЪДЕТО Е ПИСАНО В БИБЛИЯТА В ОТКРОВЕНИЕ НА ЙОАН КОЙТО НЯМА ТОЗИ ПАСПОРТ ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ НЕ МОЖЕ ДА ПАЗАРУВА СЛЕДОВАТЕЛНО ТРЯБВА ДА ГЛАДУВА ТОГАВА ЩЕ ГЛАДУВАМ НО НИКОГА ПЕЧАТ НА ДЯВОЛА

25

...

преди 2 години

Зелен сертификат!Това което отдавна трябваше да се приеме и в България.Привилегии за тези,които се чувстват отговорни пред обществото...

24

Анонимен

преди 2 години

Аз така и не разбрах от бръщолевенията на професорката, защо сартификата за преболедували е 6 месеца а за ваксинирани 12 м., мрънкя там, шикалкави ама обяснение нема, просто така решили, само от това на мен ми светва лампата

23

Анонимен

преди 2 години

сетрификатът трябва да включва уеднаквяване на срока за преболедували и ваксинирани! Иначе е ясно, че няма здравно основание между едното и другото, а само бизнес интереси за фармацевтичната компания на ваксините!

22

Продажни професори

преди 2 години

Зелен сертификат или свобода

21

ууу

преди 2 години

Две съседни статии ясно показващи, че послушните кученца джафкат по брюкселско нареждане .

20

ИСТИНАТА

преди 2 години

Вчера до 1ч. ГЛЕДАХ НА LIVE КАКВО СЕ СЛУЧВА В ИТАЛИЯ ТУКА ЩЕ Е ПО ЗЛЕ ЗАЩОТО 80%СА НЕВАКСИНИРАНИ.А ПОЧНАТ ЛИ РАЗМИРИЦИТЕ ЩЕ СЕ СТИГНЕ И ДО КОЙ КРАДНА ПАРИТЕ КОЙ СИ КУПИ КЪЩИ ЗА МИЛИОНИ КОЙ ПЕРЕ ПРЕЗ ОФШОРКИ КОЙ ИМА ПО 9 АПАРТАМЕНТА С ЧИНОВНИЧЕСКА ЗАПЛАТА.ТА ТАКА.

19

Анонимна

преди 2 години

Ивче, защо ти трепереше гласа, докато говореше? Нещо да не те мъчи? Никой не повярва ни на дума от нещата, които каза. При това се запъваше по време на отговор. Лъжите ти бяха прозрачни.