202

Берлин

преди 2 години

По немското радио тъкмо казаха, че Германия е световен шампион по инфлация в развитите държави. Защо така след като сички се ваксинирахме насила????

201

Берлин

преди 2 години

"..ковид-19 е единственото нещо което могат да направят за да държат плебса си в подчинение ..." на Запад.Така е. Целта е да вземат парите на УК, УСА, немските, холандските.... пенсинери натрупани с милиони по сметките. Тия трилиони дългове от едната страна, са натрупани пачки и кюлчета от друга. Българите повечето сме колатерални жертви без пари. Никой не му дреме за нас.

200

Анонимен

преди 2 години

В Италия от вчера въведоха задължителна ваксинация за работещите въпреки че 80% от населението над 12 години е ваксинирано. Можеш да работиш само с ковид сертификат, или с тест на всеки 48 часа.

199

Луки Лучияно

преди 2 години

Първо се почна с баровете и кръчмите, после обществените мероприятия ..концерти..., нататък ти забраняват да работиш и да изкарваш честно пари, ако не си ваксиниран... Също като при Прохибицията развъждат организираната престъпност отгоре.

198

Дико Сашев

преди 2 години

Всички лекари и преподаватели на високо ниво отдавна са се ваксинирали. При епидемия училищата се затварят първи. Очевидно политическите аргументи да се угоди на хората на ниско ниво ще струва живота на много хора. Някой после ще трябва да поеме отговорност за това.

197

Анонимен

преди 2 години

Големи запаси от първична енергия останаха само в Русия. Икономика със вятърни мелници и соларни панели не се прави. Кризата ще бъде унищожителна за всички на Запад. Населението трябва да се съкрати поне с 80%, иначе ще започнат граждански войни и мародерства за храни и продукти.

196

Анонимен

преди 2 години

Напоследък в Русия в медиите все по-често се отбелязва проблема с населението на Русия. За да се развива оптимално икономиката, производствтото, стокообмен и потребление в Русия, за тази територия и тези приридни ресурси на Русия са необходими поне 1.5 милиарда население.

195

Анонимен

преди 2 години

Денков, разбери: учителите не искат да се ваксинират, лекарите не искат да се ваксинират. А щом интелигенцията не иска да се ваксинира, какво остава за простия народ. Явно има причина за това, Денков. Седни и помисли защо, вместо да предлагаш фашистки похвати!

194

Анонимен

преди 2 години

Да не стигнем към летящи камъни по главите ви само.

193

Анонимен

преди 2 години

След 2017 година дойде 2018 година, кризисната 2019 и се разбра, че глобалистите са фалирали и трябва спешно да направят нещо, да не им се разпадне светът. Ами какво да направят, какво? След като Путин им прожектира 30 секунди анимационно филмче, стана ясно, че ковид-19 е единственото нещо което могат да направят за да държат плебса си в подчинение. Задължителното ваксиниране ще бъде наложено навсякъде на Запад.

192

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните сме втора категория хора!Нещо подобно на еврреите по времето на Хитлер - как ги е маркирал със звездата на Давид.Нас ни маркират със зелени сертификати - който го няма, не може да пътува, да ходи на кино, на кръчма. Фашистка дискриминация!

191

Зелен свят 2050

преди 2 години

В сценариите за спасяване на земята най-голяма роля играе броя на човеците. Също цената на храна, енергия, вода... с други думи инфлацията и безработицата оказват също ограничаващо влияние на демографския фактор. Но ако се намали директно броя на хората е най-добрата прогноза за спасението ни в следващите години. Ха ха ха ха

190

Анонимен

преди 2 години

Напълно очаквано. Бил Гейтс пусна официално новата версия на Windows 11 и световният натиск за ваксиниране се усили. Без ваксина няма да може да изпълни заветната си мечта от детските си години, да знае какво прави Кольо от Негован и да го контролира.

189

Анонимен

преди 2 години

Европейската комисия реши да преминем на слънчева и вятърна енергии. "Единственото дългосрочно решение на енергийната криза е ускоряването на прехода към слънчева и вятърна енергия в цяла Европа", заяви в сряда комисарят по енергетиката на ЕС Кадри Симсон: "За да се отървете от зависимостта от газа, трябва да спрете да го използвате."

188

Хъмлер

преди 2 години

А предлодението да се изолират неваксинираните в концлагери? Това функционира.

187

Анонимен

преди 2 години

Ще има преход към "зелена" енергия, тя ще замести въглеродната. Ще бъдат наложени ограничения върху потреблението на вода, електричество, някои "екологично опасни" видове продукти (например месо) или индустриални продукти (например автомобили). И най-радикалното средство за намаляване на тежестта върху природната среда ще бъде намаляване на демографския растеж или дори намаляване на населението: "Колкото по-голям е демографският растеж, толкова по-голям е рискът от нови пандемии".

186

АнонимеН

преди 2 години

До До green hell/ АБСОЛЮТНО ВЯРНО! КРАЛИЦАТА ОТ КАКТО СИ НАБИ ВАКСИНАТА Е ВСЕ ПО-СЛАБА И ПО-СЛАБА! 6 МЕСЕЦА ОТКАКТО СИ ТУРИ И ВТОРАТА ДОЗА ВЕЧЕ ЕДВАМ ХОДИ И ТО С БАС ТУН! А ПРЕДИ ВАКСИНАТА ПРИПКАШЕ КАТО МЛАДА! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ВАКСИНИРАНИ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ БОЛНИ ЩЕ ИМА! :D

185

АнонимеН

преди 2 години

До До green hell/ АБСОЛЮТНО ВЯРНО! КРАЛИЦАТА ОТ КАКТО СИ НАБИ ВАКСИНАТА Е ВСЕ ПО-СЛАБА И ПО-СЛАБА! 6 МЕСЕЦА ОТКАКТО СИ ТУРИ И ВТОРАТА ДОЗА ВЕЧЕ ЕДВАМ ХОДИ И ТО С ***! А ПРЕДИ ВАКСИНАТА ПРИПКАШЕ КАТО МЛАДА! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ВАКСИНИРАНИ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ БОЛНИ ЩЕ ИМА! :D

184

Анонимен

преди 2 години

Май вървим към безредици и хаос по-страшни от падането на ГЕРБ и бай Тошо.

183

мак

преди 2 години

Не вярвам всички лекари, продавачи или чиновници да са ваксинирани, тях как ще принудят? Ще уволнят опърничавите? Направете ваксината зъдължителна (не че искам това) и тогава изисквайте каквото си искате, разделяйте хората на добри и лоши, давайте привилегии и ограничения. Това сегашното е изнудване.