109

Анонимен

преди 2 години

Вижте какво се случва в Италия и Франция при ваксинирани напълно 85%! Ще си върнем стария живот, ама някой друг път!

108

До 114

преди 2 години

Абсолютна глупост. Фалшиви новини и дезинформация от скалъпени сайтчета. Огледайте се около близки и познати и посочете един увреден от ваксини. И вижте колко са минали тежко през ковид илинса загинали. И спрете да пълните форумите с лъжи, защото заради такива като Вас се губят човешки животи.

107

До 111

преди 2 години

Няма страшно. Всички напреднали нации вече са над 80% ваксинирани, защото разчитат на науката, а не на дезинформацията, вървяща в нашите жълти медии. Ваксинирайте се, за да запазим себе си и хората около нас. Всички неваксинирани ще го изкарат вируса, за съжаление руската ролетка понякога завършва трагично, но решението е поне осъзнато.

106

Анонимен

преди 2 години

Справедливо е да пуснат ваксите да поживеят, не им остава много на хората.

105

Ния

преди 2 години

Аз се ваксинирах от страх, сега ме сърби между веждите. Дали е възможно да ми расте трето око? Кажете ми, защото чета и гледам филми от Турция с мутации и чувам, че ваксинираните *** като мухи, да се притеснявам ли?

104

22

преди 2 години

Тази глупост се опитаха да я прокарат през юли в Москва. Обаче стана друго - и неваксинирани, и ваксинирани направиха тотален бойкот на заведенията и моловете. А това доведе до невиждани загуби за бизнеса, и до отмяна на сертификатите за вход. За съжаление ние не сме обединени срещу отнемането на свободи, а сме бавно варящи се жаби...

103

Ваксиниран с 3 игли

преди 2 години

Сертификатът не е мярка за борба с Ковид. Никой не е казвал такова нещо. Това е привилегия и награда за нас ваксинираните, която ни беше обещана още лятото. Нека сега байганювците и маргиналите да философстват вкъщи под ключ, а ние умните, красивите и интелигентните да си живеем нормално.

102

Net

преди 2 години

Всъщност може!В цяла Европа има такива пунктове, пред заведения, на рецепцията на хотели, частни лекарски кабинети, пред концертни зали, в училищата! Много хора сами си правят тестове когато си ходят на гости .... Може Каца, може ... ти обаче нищо не можеш!

101

Ха ха ха

преди 2 години

Както върви, до изборите шансовете на старшината ще станат отрицателно число.

100

Анонимен

преди 2 години

Не се тествай бе, стой си вкъщи. Имаш избор.

99

Анонимен

преди 2 години

кое гарантира, че тестовете са безопасни /клечките са без зараза и отрови/. ? никакво тестване! не сме пилета, на които ветеринаря бърка по дупките когато и както му хрумне! кога ще увисне този продажник?

98

Честно казано

преди 2 години

Бях около 20 дни на протестите срещу ГЕРБ, гласувах срещу тях после. Сега на новите избори ще гласувам за тях. Не мислех наистина, че има по-големи неандерталци от тях. Впечатлен съм от тези образи които сега взимат важни решения, признавам си.

97

Вече не разбирам

преди 2 години

Ваксинираните току що набодени и вкаран насила вируса в тях , получават привилегии за ходят свободно сред неваксинирани , с ясната цел да ги заразят ?! Неваксинираните са престъпници един вид ....то бива наглост ама пак пък толкова !!! ...............П.С -" търся си жена ...чиста неваксинирана "

96

Анонимен

преди 2 години

Абе вие сте ненеромлани. Как можете да ни внушавате не всички са невежи незнаещи нечетящи немислещи и неосъзнати - за вирус който е обикновен.Винаги е имало вируси и ще има най големият е невежеството ви и това че несе развивате.Душата си избира живота!Човек може да е иболен и от няколко болести и да премине през тях може да е здрав и да го вземат отгоре ако му е дошло времето т.е си е свършил работата на земята в тоя живот инкарнация.Всичко е ЛЮБОВ

95

Диджей Дамян

преди 2 години

Това значи ли че като съм с 39 градуса температура, но съм ваксан и снабден със сертификат, мога да си вляза като цар в клуб Магнито и да кашлям там цяла нощ? Еваларка Кацарка!

94

Анонимен

преди 2 години

пак ли антиваксара се изказа неподготвен???

93

Смях

преди 2 години

Направих си два антигенни и един PCR в един ден - двата антигенни бяха положителни, а PCR-a отрицателен. На кое да вярвам ???

92

Тест

преди 2 години

За заведения и ресторанти тестове ще има, за децата и училищата - не! Аман от тъпотии.

91

K.Коцев

преди 2 години

Кацаров,защо да не може,бе ?! Или това не можене се отнася само за България ?! В други държави как е възможно ?!Нещо повече - тези тестове ги раздават БЕЗПЛАТНО по градо-вете ,а само вие ламтите за пари,пари,пари...Срам сте за цяла България!!!

90

Анонимен

преди 2 години

Както винаги, при нас цялата работа отива към трагикомедия... Дето се вика - да се чуди човек да се смее ли, да плаче ли...