251

Владимир

преди 2 години

САЩ. Нали САЩ , гонят и санкционират Русия . Диверсификация и т. н. САЩ щяха газ да ни доставят. А сега Русия пак Русия виновна ! Е по голяма наглост , само щатското правителство го може !!!!

250

Вътю Т.Панчев

преди 2 години

А хамериканските централи как изведнъж сатанаха губещи и изреваха на умряло заради дългосрочните си договори ?? А тая с гъста да я плащат тия , дето са на гас , главно шопи .. А КОЛКО ГУШКА ТОПЛОФИКАЦИЯТА ОТ ТОКА , ДЕТО Й Е БАДЯВА ???

249

тя

преди 2 години

Тази "омразна" Русия има газ и ние/запъдняците/сега к,во прайм ,требе да ги молим !

248

тя

преди 2 години

До никаква степен !

247

Кико

преди 2 години

Каква радост за русофилите,каква гордост че и от тях зависят хора!Иначе 40 починали от менте алкохол!

246

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен/256"Тимерманс ще се провали със "зеления" ток" - дреме му на Тимерманс. Нали получава пари от Со'рос!

245

Христо Христов

преди 2 години

До напред към Зеленото/275"Преди строяхме Комунизма, сега строим Зеления преход" - при това със зелена боя върху новия асфалт и бетон.

244

Христо Христов

преди 2 години

А според мене "САЩ трябва да отговори на изискванията на пазара за увеличени доставки на енергия за Европа". Все пак САЩ караха Европа да башва Русия и да намалява вноса на газ от там.

243

ааа

преди 2 години

За т.нар.запад нещо закучи ли се, виновни са руснаците.Няма никакво значение дали става дума за газ,ток,замърсяване на въздуха и т.н.

242

Русия

преди 2 години

Двойку бюрЮсуф слугата на Турция и пръф турчин пудари АЕЦ на Туркия и Южен на същата и ся ши идем бананити на Костуф. И шитуф газ от ФАЩ.Банани банани банани банани банани банани банани

241

Анонимен

преди 2 години

Не е виновна Русия, а интелигентните индивиди (хора не ги наричаме поради много причини), които не искаха руски газ, нали не искахте, бе? Нали нека тръбата на Южен поток да не минава през милата ви държава, която голяма част напуснахме от невероятна обич и така. Няма какво да се пита някой, от къде идват проблемите, достатъчно е да се почете малко и, о чудо. Смешнici

240

Гошо

преди 2 години

До Българин европеецМного ми хареса това с португалската газ Естонците може и да излъжат да пробутат руска пък да кажат че е естонска ,ама виж Португалия няма как ,тяхна газ ще ни продаде

239

Анонимен

преди 2 години

ЕС съвета излезе със становище че Русия НЕ е виновна и не надува цените. Продажната пропагандиска медия завладяна от ГЕРБ продължава да плюе всеки ден.

238

напред към Зеленото

преди 2 години

Преди строяхме Комунизма, сега строим Зеления преход! Халюцинации!

237

Анонимен

преди 2 години

Германия спира 3 АЕЦа до края на годината, които ще се компенсират с газ. Това се премълчава дискретно статията. И въглищата намаляват също и се компенсират с газ. Затова трябва много повече газ, а няма....

236

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 263 - Изключително инфалнтилен въпрос.

235

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 266 - Това беше 30 години. Днес имат достатъчно финансов речерв и инвестиции, че ако им секнеш търговията с газ, ще повлияеш на плановете им за 2068-а или нео такова.

234

Анонимен

преди 2 години

Фактът, че Русия не иска процент от БВП или някква огромна сума, кеото е по-високо, е енвероятен.

233

Алекс

преди 2 години

Русия няма вина за газовата криза.ЕС замени дългосрочните договори с Газпром с покупки на газ от борсата.Борсовите измамници се възползваха и вдигнаха цената.В случая важи поговорката:каквото сам си направиш,никой друг не може да ти го причини.

232

Анонимен

преди 2 години

"А знеш,ли че от продажбата на ток и енергийни източници,НИТО един евроцент не влиза в държавният бюджет.?!Цялата пЕчалба отива за повишаване на заплати,пенсии,детски добавки,за ученици и студенти.." - Тоест Норвегия с високите цени на газта дере кожата на гражданите на ЕС за да си вдига заплатите и да дава детски надбавки!