27

удължете

преди 2 години

договора максимум. С тези изказвания ЕС няма да стигне далече. Ще ускорят революционните ситуации!

26

Анонимен

преди 2 години

Зелена перестройка на Евросъветския съюз. Союз нерушимой ще се разпадне.

25

А дотогава

преди 2 години

Дали ще я има Еврапа и ЕС. *** на n-та степен. Май ще излезе вярна приказката на Ленин за електричеството. Тези ще ни вкарат в 16 век. Предлагам на всички комисари да им инсталират на гърба по един вятърен генератор и поне да заработват електричество за себе си и да видят колко е ефективна!

24

Анонимен

преди 2 години

Зелена перестройка ще има....................Ние трябва да се снишиме, да видиме, па тогава, ако трябва, да се преустройваме............Да видиме как Евросъветският съюз се преустройва......Да почерпим опит.

23

Анонимен

преди 2 години

Защото промяната на човешкото съзнание управляващите винаги се стремят да го направят насилствено. Защо е така?-това е друг въпрос.

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - при комунизма никога не са обещавали коминизъм от еди коя си година, както зелените бълнувания на богоизбраните в Брюксел коити обявават 2035та без бензинови коли. Нека по естествен начин си отидат ненужните енергии, но защо насила налага нещо което е пълна утопия.

21

Анонимен

преди 2 години

ЕК предлага съвместни покупки на газ от страните от ЕС вместо от Русия. Комисарката по енергетиката на Европейския съюз Кадри Симсон подчерта, че съвместните покупки на газ от страните от ЕС са възможни на доброволни начала и при спазване на всички норми на ЕС. За нас това означава, че вместо да сключваме непазарни дългосрочни договори с Русия както ни изнудва Митрофанова, можем да купувам газ на пазарни цени от Португалия или от Естония.

20

Чета и...съм спокоен

преди 2 години

Щом РАДЕВ Е взел за ПРЕДИЗБОРНИЯ си ЩАБ гербаджията Борислав Велков а Янев е взел баща му Славчо Велков за съветник---значи "ЗЕЛЕНАТА СДЕЛКА" ни е в кърпа вързана и щее ЗЛАТНА ЗА РАДЕВ И ЯНЕВ!!!

19

Анонимен

преди 2 години

Европейската комисия в лицето на комисаря по енергетика на ЕС Кадри Симсон предложи да се въведе глобален мораториум върху добива на газ и нефт от Арктика за да се ускори прехода към вятърни мелници и соларни панели. Въглищата, петролът и газът трябва да останат под земята в Арктика, а Европейската комисия подкрепя глобален мораториум върху тяхното производство каза тя. Европа трябва възможно най-скоро да премине изцяло на вятърни мелници и соларни панели.

18

Анонимен

преди 2 години

"Единственото дългосрочно решение на енергийната криза е ускоряването на прехода към слънчева и вятърна енергия в цяла Европа", заяви в сряда комисарят по енергетиката на ЕС Кадри Симсон: "За да се отървете от зависимостта от газа, трябва да спрете да го използвате."

17

Анонимен

преди 2 години

Цените на енергията ще растат, всичко ще мине на тротинетки и на колела, само избрани от елита ще имат ел. коли. Вятърните перки и соланите панели могат да произведат едва 7-10% от необходимат енергия която потребляваме сега, а и без това електричестките коли са скъпи. Производството ще се свие с 80%, останалите без работа ще е са на базов доход, ако дотогава еврокомисарите не ги прочистат с ваксините, ако останат много хора ще има доброволна евтаназия. Става въпрос на Запад, в Русия и Китай не смятат да играят тая игра.

16

Анонимен

преди 2 години

Зелените енергии могат да доведат до ужасяващи планетарни катастрофи. Вятърър и слънцето - това са енергии в действие, не са като газта, водата, атома и въглищата които трябва да се приведат в действие. Никой не знае Силите които управляват вятъра и слънцето с каква цел ги насочват. Известен е ефекът на пеперудата, а какво остава да отклониш потоците на вятъра или енергията на слънцето от предназначението им.

15

Анонимен

преди 2 години

Зелена сделка = доубиване на средната класа и масово обедняване. Приказките за екологията са за наивниците, каквито има много.

14

Анонимен

преди 2 години

Франц Тимерманс : "Газът няма място в Европа и трябва да се изключи от списъка на енергийните източици".

13

Анонимен

преди 2 години

С вятър и мъгла ток не става! Нема как! Но сега очевидното е лъжа, а фантасмагориите и уйдурмите- истина! 1984, като утопия се реализира сега, а не при комунизма! На комунизма му се смеехме къде тайно, къде накрая и явно, а на тия зелени глупости що народ се връзва!

12

Анонимен

преди 2 години

ЯДРЕНИТЕ ЧАЙНИЦИ КЮТАТ ПОД НАЙЛОНА, А НИЕ ПЛАЩАМЕ НА КЮМЮРДЖИИ, ДЕТО НИ ИЗВИВАТ РЪЦЕТЕ ВЧЕРА И СТАЧКУВАТ. И ТЕ КАТ ТУРЦИТЕ БИЛИ МНОГО ВАЖНИ. ТЮТЮНЪТ ИМ ПЪК БИЛ НА ТЯХ СТРАТЕГИЧЕСКАТА СУРОВИНА! ТУ ЛУПИ СЪР!

11

Анонимен

преди 2 години

А ГЬОЛА В БЕЛЕНЕ КВО ГО ПРАИМ, ТУ ЛУПИ? ИЛИ ЩЕ РАЗВИВАМЕ КЮМЮРА, ДЕТО ВЧЕРА ПРОТЕСТИРАХА ПО ЗАПОВЕД НА ТУ ЛУПА? ЩЕЛИ ДА ЗАКЪСАТ КЮМЮРДЖИИТЕ. ДА, ЩЕ ЗАКЪСАТ, НО ЩЕ СЕ РАЗВИЕ ПЛЕВЕНСКИЯ РЕГИОН С ЯДРЕНИ ФИЗИЦИ!

10

СМЕХ....

преди 2 години

Янев е готов вече за "зелената сделка"....остава да се уточнят банковите преводи.

9

Анонимен

преди 2 години

ту лупи, нали искате мерки бе? сега пък що се месел янеев...накрая кво искате - отзад или отпред...

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Тоа Тимерманс е мека гривна с лява резка, нали знаете? --------------- имат нещо общо с шапкарина :)