47

Анонимен

преди 2 години

Цимерманс ..айдее още един евреин. Където има много пари ...

46

Анонимен

преди 2 години

Да живее зеленокрацията! Идва изкуственото месо и ще ни забранят фермите за животни. Изкуствените яйца, изкуствено мляко. Животните отделят парникови газове..........Ще живеем във веганокрация...............ВЕ-ГА-НО-КРА-ЦИ-Я !!

45

въпрос

преди 2 години

Нямате ли чувството, че начело на ЕС има само ***? Или пък че всички нас ни правят на пълни ***?

44

Анонимен

преди 2 години

Тези от ЕК се изтарикатиха и поставиха като задължително условие за получаването на паричната помощ от ЕС писменно потвърждаване на Зелената сделка - няма такова потвърждение на Зеления преход - йок мъни по Плана за потвърждаване и устойчивост. Добре че ген.лейт.о.р. д-р инж. ББ беше по уважителни причини в неплатена почивка т.г., та ген.Янев се оправда с извънредната обстановка в България и поиска спирането на централите Марица 1,2,3 да се отложи за 2038-40 г. За това пледират и Полша и Гърция.

43

Анонимен

преди 2 години

6 милиарда евро от Планът за развитите да се използват за построяване на държавни 7 и 8 блок на Козлодуй........

42

Анонимен

преди 2 години

Янев, чуй ме ясно, първо Европата ни построява АЕЦ Белене и тогава може да говорим за зелен гешефт. Иначе си предател и на твоязадник ще се пише.

41

Анонимен

преди 2 години

Кас може човек като Тимерманс да ръководи скапаната зелена сделка? Че тя е абсолютна глупост ще се разбере по време което той вече ще е мъртвец и няма да има кой да му търси отговорност! Трябва да сложат един 30 годишен специалист и да видим тогава ще има ли смелост да брани тия простотии

40

Ами,да...."Мнен

преди 2 години

ФИГУРАНТА ШЕ ТИ ДАДЕ СВЕЩИ БЕПЛАТНО----КАТО БОНУС ОТ "ЗЕЛЕНАТА СДЕЛКА".....ЗА НЕГО КОМИСИОННАТА ПО СДЕЛКАТА, А ЗА ТЕБЕ СВЕЩИТЕ ....ЗА ПОГРЕБЕНИЕТО ТИ.

39

Анонимен

преди 2 години

До МНЕНИЕ Не, лъжецо, на свещи, гладни и болни бяхме в началото на 90-те години през Лукановата зима, после през 96-97 години България отново заприлича на дискотека при Виденовата зима, глад, студ, мрак, а великия "икономист" Румен Гечев докара 1 долар да стане 3 000 лева. Не лъжи, троляко, има хора,които преживяхме и Лукановата и Виденовата зими, помним и "щастието" да живеем в концлагер при Т. Живков, когато само ДС агентите, БСП лидерите и партийните секретари бяха щастливи....

38

Анонимен

преди 2 години

Когато двама, стар комунист от ДС и неокомунист със съмнителни дейности, си шушукат за "благото на народа"...значи ще изядат някого, в случая жертвата е България.... Българи????

37

Браво Радев

преди 2 години

СДЕЛКАТА С ГРИПЕНИТЕ НЕ СТАНА.....АМА, "ЗЕЛЕНАТА СДЕЛКА"... ЩЕ Е ФАКТ....ХАХАХА... За 10-15-г. Ще съкратиш всичките"МАРИЦИ"....МАШАЛЛЛАААА....

36

нн

преди 2 години

ЕС трябва да ни даде пари за АЕЦ Белене, защото са виновни, те го спряха, по-точно САЩ спряха проекта, ЕС покорно ги послуша. АЕЦ Белене трябва незабавно да се дострой.

35

До 42

преди 2 години

Ами копай. Никой не ти пречи. На мен не ми се копае, купувам от хора като теб. Така се завърта кръга.

34

МНЕНИЕ

преди 2 години

Тази година ще сме на свещи - като в зората на Демокрацията по времето на СДС .

33

Анонимен

преди 2 години

От статията става ясно, че Дядо Мраз нищо не е казал.

32

Анонимен

преди 2 години

Ако си копахме градинките и нивичките на село, както нашите предци са го правили, сега щяхме да сме като Швейцария. Да, но тук у нас цивилизацията е криво разбрана. България е земята, която газим и ако не я стопанисваме, сме като тръни на вятъра. Има нещо гнило в българската народопсихология.

31

Зелените

преди 2 години

Не говорят за спасяване на горите и водите. Че изсичането на горите е по-голям фактор за изменение на климата, отколкото въглищата и атомната енергия. Именно горите са белия дроб на планетата, а не газта и атома!

30

Анонимен

преди 2 години

Евробългаринът лятото ще се топли за зимата, а зимата ще се охлажда за лятото................Евробългаринът ще бъде един хиперинверторен климатик.

29

Анонимен

преди 2 години

Ще студуваме и гладуваме в името на Великия Евросъветски съюз. Долу Русия, горе Украйна. Горе Брендо, долу Путин.

28

Анонимен

преди 2 години

Първи ще избягат Полша, Унгария и Чехия.................България ще избяга от Евросъветския съюз последна, както винаги. Защото такава ще е модата и такова ще е времето и всички така правят, и ние правим така.