213

Неваксиниран

преди 2 години

До Анонимен (218) - Според официалната статистика, всяка година от пневмония умират средно по 4 млн. души в световен мащаб. Някога проявявал ли си такава загриженост за всички тези хора? А за милионите, умиращи от инфаркт, рак, диабет? Че гледам някакси си взел "ковид"-а присърце... сякаш някой починал "от ковид" е по-специален от някой, починал от нещо друго. Апропо, кой е починал "от ковид" може да покаже само аутопсия, а такива не се правят.

212

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 221Не може да не си гербераст. Звучиш умно като тях.

211

Red pill

преди 2 години

До "Аз съм фокусиран върху проблема - ти СИ проблема." --- Ако това е позицията ти, това доказва единствено, че си фашист и нищо повече. Всички проблеми на този свят са произведени от хора, които си мислят, че знаят по-добре от останалите. Бленувай си, че си спасител на света. Арогантността е с отложено плащане, но има мнооого голяма лихва.

210

Анонимен

преди 2 години

Малоумнициии! Ако 10% от випуск е доказано заразен с КОВИД, за да преминат на ДО, това означава че всички ще бъдат за заразени, следвайки модела един заразява десет човека! Всъщност те си излизат в карантина, но неофициално, или в болничен, ако са се заразили. Това не е стратегия за противоепидемични мерки, а умишлено заразяване на учениците!

209

Анонимен

преди 2 години

Кацата замислял ли се е? Кой ще носи отговорността и негативите за несправяне с корона кризата, защото и такъв момент идва с пълна сила. А има и закони за опазване на общественото здраве!

208

Анонимен

преди 2 години

Нещо не разбирам?! Аз ли живея на друга планета?! Разсъждавам си логично. Нещо унищожава човечеството! Пандемия! Не е ли най-нормално, при първи респираторен симптом, да имаш достъп до БЕЗПЛАТЕН ТЕСТ(както е в САЩ)?! При положителен тест- БЕЗПЛАТНИ ЛЕКАРСТВА! Понеже това не е така, и заради безбройните абсурди в здравеопазването, повечето създадени от Кацаров, докато беше в СДС хората търсят медицинска помощ, чак когато се влошат, а тогава някои от слабите не оцеляват!

207

Анонимен

преди 2 години

Докато Кацаров управлява Пандемичната ситуация само ще се влошаваме и удряме дъното.Трябва нов МЗ и съд за този човек донесъл смърт на хиляди българи.

206

Анонимен

преди 2 години

Всичко му е на хартия на тоя министър-и мерките, и контрола, и статистиката. Умират по 100 човека на ден. Явно те са просто числа и по неговия аршин се е справил успешно.

205

Анонимен

преди 2 години

Например мярката за 100% пълни заведения само с ваксинирани издиша на момента, защото е невъзможен контролът, нали не си мислите, че в 23 часа вечерта някой ще може да обиколи всички механи в Банско и да излови нарушителите... Предричам пълни и весели кръчми до зори, освен ако не сложат на всяка врата по един милиционер да дебне..

204

Вчера получих

преди 2 години

сертификата си. Свободен съм да ходя навсякъде, влизам където и колкото поискам, ограниченията не важат за мен. Преди година и половина прекарах болестта сравнително леко. Не ме е страх от ново заразяване.

203

Анонимен

преди 2 години

Чакай сега, нали мерките Ви бяха ясно разписани в прословутият ви план за справяне с ковид, изготвен от най-добрите експерти и с участието на представители от бизнеса. Казвахте, че така само ще се следват и прилагат, но нито ги прилагате, нито следите. С нищо не сте по-различни от предишнитемислите само как да захапете управленският кокал.

202

Анонимен

преди 2 години

Да, тя няма да е задължителна, просто ще забранят всичко на не ваксинираните, за да ги принудят. Пълен бойкот на всички места, които искат сертификат. Можем да спечелим, само, ако сме единни.

201

Анонимен

преди 2 години

Не се страхувайте, стойте здраво и не се подавайте на рекета, всичките тия юди ше плачат горко, това е за тях, затова са им изпили акъла с човка, за да си го получат. Вие стойте на страна и си помагайте един друг.

200

ъъъ

преди 2 години

Хора, заведенията и театрите не са основният проблем, и те го знаят много добре. Натискът ще е много по-брутален, огледайте се какво става в Европа, а и в съседните страни. Няма да стане с бойкот на заведенията и театрите.

199

Прогноза

преди 2 години

Ако въведат зелени сертификати, всички артисти ще работят в озеленяването след няколко месеца. После и други ще трябва да преквалифицират.

198

Анонимен

преди 2 години

Сертификати?!!!! Айде, шапкаря да си взима шапката и да опразва дондуков на 14-ти.

197

Анонимен

преди 2 години

Пределно ясно е, че опцията със сертификатите ще бъде избрана. Тогава започва фалит на бизнеси. Пълен бойкот на такива места! Давам им най-много 6 месеца и те самите ще ревнат против сертификатите. При 20% ваксинирани нямат шанс да оцелеят.

196

ъъъ

преди 2 години

То е ясно, че няма да се въведе задължителна ваксинация. Щото ако се въведе, министърът ще трябва да ни подпише информираните съгласия. По-лоша от задължителната е постъпателната доброзорна ваксинация, която ще набере сила след изборите. Единственото ни спасение е да се поддържаме в предизборна обстановка, докато "началниците" си прихванат.

195

Анонимен

преди 2 години

Коментарите в сайта излизат вън от представите за нормален изказ. Моля коментарите с израза" ***" да се премахват,защото не се знае след време за кого ще се отнасят.

194

Тук и там...

преди 2 години

Няма задължение, защото идват изборите и Радев ще загуби.Това е целта-еднолична власт.