233

Анонимен

преди 2 години

Ееее, доживях да прочета, че Кацаров произнася думи на благодарност към медици. Да вземе да се извини и на Балтов. Ще направи добро впечатление. Може да дочакаме и Рашков да се извини на когото трябва.

232

Много ясно

преди 2 години

Че защо сложихма антиваксър за министър бе Каца. Нали за да не ваксинира. Като стана министър България беше на 48 място по умрели на милион, за четири месеца я докара до 4-то място. И продължаваш да дерзаеш.

231

КАЦА

преди 2 години

теб лично бай СТАВРИ ще те ваксинира и щели да го дават по БНТ

230

Н

преди 2 години

Трябва да се ваксинират всички, които искат, що мислите, че като ваксинирате и преболедувалите ще постигнете много. Имам някакви антитела , примерно 300, и искат допълнително да ме ваксинират , щото ваксините им ще залежат.

229

Анонимен

преди 2 години

Ами най вече трябва да се тестват ваксинираните. Те са опасни заразяват всички около тях и трябва да са изолирани.

228

Анонимен

преди 2 години

Не може и да има задължителна вакса .!!!. Това,че имам гражданство това НЕ ме прави автоматично собственост на държавата !!!!!!

227

Комуниста

преди 2 години

е безсмъртен

226

Неваксиниран

преди 2 години

До Столипиново (226) и Един от Митинга (227) - Не е хубаво да се кълне, че тия неща обикновено се връщат... Мен не ме мислете - в прилично здраве съм, по лекари не ходя. Каквото ми е писано, това ще стане. Едно е сигурно - нямам намерение да живея мишкарски живот.

225

Анонимен

преди 2 години

Стойчо,засрами се,сам не си вярваш на лъжите.Махай се,докато е време,народът ви ненавижда-и теб и другите платени глашатаи,една шепа кукувица с психическо разстройство вярват,че тази истерия с ковид е чиста монета

224

до 216

преди 2 години

"....Вчера получих сертификата си. Свободен съм да ходя навсякъде, влизам където и колкото поискам, ограниченията не важат за мен...."...................................................................................................И как по- точно си по- свободен? М? Пак носиш маска, пак ще стоиш затворен, ако си контактен, пак ще чакаш отвън на студа пред магазина, щото вътре има един човек... А и всички си ходим навсякъде, където и ти!

223

Анонимен

преди 2 години

Ако някой ми покаже състава на коя да е ваксина си забивам 3 дози наведнъж . И утре 2 бустерни ...

222

Анонимен

преди 2 години

до #226 Един празен буркан , колкото по-често се жтваря , толкова повече се вижда че е празен ... ;)

221

Анонимен

преди 2 години

До: 226 СтолипиновоАми като гледаме смъртността в болниците, ако отидат при ходжи, врачки, баячки и др. шанса им ще е значително по- голям!

220

Анонимен

преди 2 години

до# 226. Иска ли ти се бе , палячооо ? Хахаха Така като гледам злобата и ненавистта са най-често срещания страничен ефект от "бозата" :

219

хаха

преди 2 години

Начиии, туй ваксинираните сте, като онез, с еднополовите бракове. Никой не ги закача, пък те се гневят и поучават:)))

218

...

преди 2 години

до 226 След като цял ден псуваш и кълнеш хората , значи IQ 50 за теб е мираж ... Както казва един приятел : " По-добре да си мълчиш и хората да си мислят че си т.ъ.п. , отколкото да се обаждаш и вече да са сигурни ... сещаш се налЕ ...

217

Истукан

преди 2 години

За какво задължителна ваксинация? Да си го завре в задния. Не съм ваксиниран, досега не съм прекарвал covid-19 и се чувствам много по-добре от онези дето са ваксинирани и прекарват за 2-ри и 3-ти път вируса.

216

чшш

преди 2 години

До Столипиново------------------Ти не се пени толкоз, че да не се окаже, че след някое време, ще ходиш от доктор на доктор, докато се споминеш. Все още/ за твое съжаление/ никой нищо не знае със сигурност. Даже и производителите. Тъй че- шшштт.

215

Един от митинга

преди 2 години

До НеваксиниранТотален пълен неадекватен към пандемията индивид!Жалко че те има , по добре ковид да те отнесе в отвъдното!

214

Столипиново

преди 2 години

Всеки НЕВАКСИНИРАН е с IQ около 50 и на същото ниво като *** в Столипиново.Продължавайте да дълбаете дъното, обаче нека всеки НЕВАКСИНИРАН да му бъде отказвана каквато и да е медицинска помощ.Край.Да ги препращат към ходжи, врачки, баячки и билкови аптеки лъжци да ги лекуват, нали е грипче и не е страшно? Пригответе си парички за ковчези.