160

Анонимен

преди 2 години

Зеленият чорап щял дори да развива въглищата.

159

питам

преди 2 години

Ти другарю Радев как ще защитиш въглищтите централи. Остават ти няколко месеца и ще си НИКОЙ.

158

Анонимен

преди 2 години

Добре ве мен, май брадър Радев, к'во ще стане без въвглищата, потоп ли ? :))) Да питам още, к'во стана с това Белене, че само за мръсните въглища се говори, питам само :)))

157

Анонимен

преди 2 години

Радев, питай хората, които живеят около въглищните централи дали им е хубаво.

156

Krom

преди 2 години

До хе хе хе - човека е тук за да дразни! Или е на 12 годинки. Не му обръщай много внимание.

155

Чоко

преди 2 години

Т.н. зелена сделка е най-голямата кражба на света.

154

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта обвини предишните че не са затворили ТЕЦ-овете и обеща и той да не ги затваря ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

153

Robi

преди 2 години

Хората си затвориха въглещните централи още през 70 години а ние тогава па ги откривахме.Или 50 години назад сме.

152

Анонимен

преди 2 години

Въглищата нямат алтернатива в следващите 20 години. Всяка една инвестиция в други мощности ще бъде много скъпа и неименуемо ще рефлектира върху цената на тока в пъти... докато се избият вложените средства...

151

Krom

преди 2 години

До Анонимен 134 - айде да не говориш глупости, моля! В най добрите си години дела на АЕЦ бе около 40% от произведената електроенергия. И работеха всички блокове. Сега е доста по малък. АЕЦ в този момент не може да покрие необходимостите. Затова не отписвайте въглищата предсрочно. Ще страдате!

150

Мебели от картон

преди 2 години

В др. държави се отказват от въглищата, но нашият ,,президент" си живее в 1970гд. Какво да го правиш такъв?Застой , с изоставане поне 70години от другите.После ще каже, че Борисов е виновен.Болшевишка му работа.

149

Зелен

преди 2 години

Да затворим заводите и промишлеността и да ядем зелена храна и да дишаме чист въздух! Здравето на хората е най-важно. ДА МИНАВАМЕ НА СОЛАРНИ ПАНЕЛИ И ВЯТЪРНИ ПЕРКИ! Иначе ще се разболеете от замърсения въздух и замърсената храна!

148

минаваме на вятър

преди 2 години

За справятне с енергийната криза ЕК препоръча на страните членки сами да предоставят финансова подкрепа на своите граждани които са най-много засегнати от високите цени на тока и газта. Другите мярки на ЕК за справяне с кризата изискват отказ изцяло от газ и да преминем към слънчева и вятърна енергия в цяла Европа възможно най-скоро". Това съобщи европейският комисар по енергетиката Кадри Симсон, представяйки този пакет от мерки на брифинг в Брюксел.

147

Анонимен

преди 2 години

Наред с останалите мерки за справяне с енергийната криза, ЕК предлага съвместни покупки на газ от страните от ЕС вместо от Русия. Комисарката по енергетиката на Европейския съюз Кадри Симсон подчерта, че съвместните покупки на газ от страните от ЕС са възможни на доброволни начала и при спазване на всички норми на ЕС. За нас това означава, че вместо да сключваме непазарни дългосрочни договори с Русия както ни изнудва Митрофанова, можем да купувам газ на пазарни цени от Португалия или от Естония.

146

Анонимен

преди 2 години

Радев го е страх да даде едно нормално интервю по телевизията и се крие зад полата на вицето 5 г. Пък щял да направи всичко възможно , смеха

145

1000 лева МРЗ

преди 2 години

Защо защитавате преимуществено икономиката и работните места, а не здравето на хората? Както е важно какво ядем и пием, така също е важно и какво дишаме. Мръсният въздух е основна причина за преждевременна смърт, ракови и тежки хорнични заболявания.Защо трябва да се борим за запазване на остаряла и замърсяваща технология вместо да насочим услия към развитие на неемисийна енергетика? Популизъм ...

144

Предложение

преди 2 години

Прдлагам да си сложим на покривите соларни панели и вятърни пекри.

143

Анонимен

преди 2 години

Ще успеете, г-н Президент!

142

Анонимен

преди 2 години

Зелената сделка е всъщност тотална ислямизация с цвета на Мохамед.Измислили са го хитро.Уж природата,уж чистотата,а то ислям.

141

Анонимен

преди 2 години

Комисарят по енергетика на ЕС Кадри Симсон подчерта, че Европейската комисия счита, че единственият дългосрочен начин за преодоляване на енергийната криза на ЕС е ускореният преход към алтернативни източници на енергия. "Единственото дългосрочно решение на енергийната криза е ускоряването на прехода към слънчева и вятърна енергия в цяла Европа", каза тя. "За да се отървете от зависимостта от газа, трябва да спрете да го използвате."