220

Жотев

преди 2 години

Чезвай !!!

219

ББ

преди 2 години

Президента на Народа ми!Подкрепа г-н Президент!Бог да пази България!

218

П.К. инк.

преди 2 години

ТОВА Е ДОБРА НОВИНА.

217

Говори преди да

преди 2 години

мисли,а и приказките му са популистки клишета(все така прави,защото е ретранслатор на чужди мисли и идеи).Всичко възможно?Ще ти треснат такива задължения за парниковите емисии на ТЕЦовете на въглища,че голяма част от получаваните средства от ЕС ще отиват за погасяването им.По-добре съветниците му да измислят план за конверсия,за осъществяване на друга заетост на работещите във въгледобива и в ТЕЦовете и да търсят средства от ЕС за осъществяването му.Иначе ще търпим огромни загуби.

216

От народа

преди 2 години

Браво на президента ето един човек, който мисли за хората, който има мнение и не се води по какво казва и в какво настроение е запада. Запада го интересува само запада...Боко тиквата, Тома Биков, Пеевски, Костов, Доган, Октай са за народ съд и в затвора. Има още списъка е дълъг ...

215

Царя е гол

преди 2 години

Време е, някой най-накрая да каже, Царя е гол - по дяволите! Това, неадекватно изказване на президента, преведено на народен език Означава: Нашия план за възстановяване и развитие е бок.л.ук и ще бъде отхвърлен от европа и пари няма да видим, затова "УЖ" защитаваме въглищните централи и с това ще оправдаем поредната си некадърност. Нашия Президент е подходящ да си разчиства сметките с всеки, но абсолютно не става да управлява нищо, особенно в благото на народа. Ама как лъжат и баламосват хората!

214

да ама не

преди 2 години

Радев не разбра, че от този вятър завет няма и пак иска да ни кара да пикаем срещу вятъра та да плащаме глоби за въглеродно замърсяване. Но какво да искаме от решетниковска кукла на конци.

213

Анонимен

преди 2 години

Не повярвах на очите си като видях как в Германия сринаха великолепна средновековна катедрала, за да копаят там въглища. За каква изобщо зелена сделка става въпрос?

212

Анонимен

преди 2 години

На първо време да се направи инсталация за добив на газ и течни горива от въглищата (крекинг). След време инсталация ще се ползва за обработка на стари автомобилни гуми.

211

печки

преди 2 години

Печките на въглища също не са лоши.Може и тях да върнем.

210

SOS

преди 2 години

Това решава Европейския Съюз.а не руските лакеи.

209

Анонимен

преди 2 години

Празни приказки и клишета в стил Радев. Като че ли него ще питат, като тръгнат да затварят.

208

Анонимен

преди 2 години

За 5 години това е единственото хубаво нещо, което чух от този...

207

Анонимен

преди 2 години

Има какво да се прави в президентството, но ще го прави следващият президент- проф. Герджиков!

206

Анонимен

преди 2 години

Тия обърнаха с главата на долу управлението на ГЕРБ- не намериха нищо, обаче те така забатачиха държавата и така се оплетоха с елементарни грешки, че вече са подсъдими. ПП ГЕРБ пак ще бъде първа политическа сила защото вярваме в нея и не ни предаде. Не вярваме на нахилтаците. СЛЕД ТВ УЧАСТИЕТО НА КАЛИНА КОНСТАНТИНОВА И НЕЙНИЯТ БУЕН, СТРАНЕН И НЕУМЕСТЕН СМЯХ, СЛЕД КАТО ГЛЕДАХ МИСТЪР МУСКУЛ И СТРАННИЯТ НАЧИН ПО КОЙТО ОТГОВОРИ ЗА ПРОДАДЕНАТА ФИРМА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ ОТ НАД 1 500 000ЛВ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ НАП

205

тенис

преди 2 години

Напишете едно изречение за победата на Гришо защо ни натрапвате този ***.

204

Къш

преди 2 години

Айде, да се маха този, че да се успокои народа! С неговите юмруци и разделяне на народа на непонасящи се групи, ни докара до кривата круша!

203

хаха

преди 2 години

- Първа стъпка - не затваряме въглищните централи НИКОГА- Втора стъпка - връщаме парните локомотиви- Трета стъпка - вкарваме отново печките на дърва в апартаментите- Четвърта стъпка - одържевявваме ТЗСТ-тата и връщаме хранителните купони - Пета стъпка - забраняваме всички демократични партии и се прегръщаме с Русия и Китай- Шеста стъпка - вкарваме социален рейтинг, така че никой нищо да не може да каже против партиятаи се въщаме 100 години назад - където старите комунисти са си у дома

202

анонимен

преди 2 години

Ще направим всичко възможно, за да защитим въглищните си централи... С врътка на лоста няма как да стане.

201

Къш

преди 2 години

До Анонимен Толупов 215. Що си плашиш електорато бре? Дали ще си ги боцкате или не все едно-анархията свърши. Народът се нагледа на некадърни крес'льовци. Два пъти взехте аванта, докато се освести електорато и разбере за какво иде реч. Танцувахте едно лято, ама идва Радева зима. Хайде къш в казармата да си доучите строевата подготовка, че за управници и на децата е ясно, че не ставате. Не ни губете времето, нали се на'врекахте. Да си вземем държавата от узурпаторите и да възстановим щетите.