10

Анонимен

преди 2 години

Аз ако не платя газта, ми я спират. Отоплявам се на газ. Б3 трябвало същото да се отнася и за топлофикация. Да не говорим, че там винаги ги написват сметките. Ако те са на дотация,искам и аз. Не съм с нещо по различна.

9

Румен

преди 2 години

Това не е дружество, както се приема в ЕС. Това е просто социалистическо предприятие остатък от онова време. Оцелява , че е монопол. Краде си абонатите спокойно, а те с чиста съвест крадат от къде падне за да си покриват задълженията към него. В по тежко положение са тези , които са на работа на Запад. Те си заработва парите и си плащат сградната с мъка

8

До 2 Лудко

преди 2 години

Е, аз имам 4 климатика и 8 радиатора. Изобщо не мога да стопля с всичките климатици така, както стоплям с 4 от осемте радиатора - това пак го видях сега преди и след като пуснаха парното. Сметката за ток ми е между 120 и 150 лева при топла вода от теца, като сега сметката за тока ще скочи доста.

7

Анонимен

преди 2 години

Как монополист може да задлъжнее? Значи парите които взима от клиентите се харчат за друго и е редно да се провери за какво точно! Това е общинско предприятие, значи община София трябва да го управлява и следи!

6

Анонимен

преди 2 години

Точно тец софия е, защото топлофикацията дължи още повече, а, ще ги платим цяла България с фактурите за тока!

5

Реалист

преди 2 години

Преди 1989 плащах през зимата по 12 лева за топла вода и парно, а сега плащам по 180 лева без да е пуснато винаги и навсякъде парното. Само дето от тези 180 лева поне 170 лева потъват в джобовете на мафията ГЕРБ. После Топлофикация била задлъжняла.

4

Лудко

преди 2 години

Добре де, как да стане??? Цяла Бг да плаща борчовете за топлото на София ли? От къде идва дългът? Някой нещо не е платил ли? Нормално е, който не плаща да му спират газа. Аз съм с два климатика и плащам 200 - 250 през зимата. Кое е толкова страшно?

3

???

преди 2 години

ТЕЦ София или Топлофикация София. Поредното заглавие неотговарящо на съдържанието.

2

scott

преди 2 години

А ГА НИ ИЗПРАЩА СКЪПИТЕ СМЕТКИ МИНАЛАТА ГОДИНА - не отразявахте това, *** долни. Айде фалит на топлонещоситам изнудване и рекет, спиране на парното и кой откъде е. ТОПЛОФИКАЦИЯ Е ТАКЪВ ГРАБЕЖ че никой нема си позволи да махне хранилката. пуснах сълза от статии кат таз.

1

Анонимен

преди 2 години

Ще има фалити, глад, протести - мизерията се завръща.