30

Анонимен

преди 2 години

В началото на осемдесетте години. Т. Живков / най големия артист който съм виждал/ напълно изпусна управлението. За тоя период съжалявам , че некрадех повече.

29

Шаши

преди 2 години

А, големите сметки за парно, къде отиват. ТЕЦ вечно си ревът, че са на загуба. Къде са левчетата?

28

ОЩЕ ЛЕНИН ГО КАЗВА:

преди 2 години

"Комунизъм --плюс електрификация на цялата СТРАНА"---ЗА ДА ИМА КОЙ ДА ПЛАЩА ЗА ТОЯКОМУНИЗЪМ!!!

27

Ами,да....

преди 2 години

ТОКА ВОДАТА И ПАРНОТО----СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ХРАНИЛКИ НА ЧЕРВЕНАТА КОРУПЦИЯ И ПАРТИЙНИТЕ КО ПИЛЕНЦА....

26

Румен

преди 2 години

До 14 румба толумба. Лъжеш че не се крадеше. / ти може да си изключение/ Ние в службата си крадехме най много от работното време/ аз гледах какво прави ревизора или партииния/ и то яко. И как ще знаеш като си бил малък. Та нашия вожд Т. Живков казваше Народа ни е добре взима средно 200 харчи двойно. Как го прави незнам А отоплението се плащаше от ЦЕЛОКУПНИЯ НАРОД / От селата и от градовете / тогава бе на ДОТАЦИЯ.

25

Ами,да....

преди 2 години

ТОКА ВОДАТА И ПАРНОТО----СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ХРАНИЛКИ НА ЧЕРВЕНАТА КОРУПЦИЯ И ПАРТИЙНИТЕ КО ПИЛЕНЦА....

24

нищо подобно

преди 2 години

До ман За почти без пари никой нищо не дава.ЕНЕРГЕТИКАТА ВИНАГИ е печеливша,стига ПРАВИЛНО да се стопанисва.И вода и ток ли ни даваше СССР без пари,или домати и краставици?Да,МОЖЕ да е имало някакви отстъпки в НЯКОИ цени.Абе,ами сега като сме с друга орбита,що не ни дадат като на верен сателит някаква прИмоция,по твойта логика?

23

Анонимен

преди 2 години

Парното си го плащам редовно, къде са парите ? А, безумните ремонти ,бариери и паркинзи дето ги направихте лятото в централата. За да има къде да спират скъпите джипове на меринджеите

22

Руското лоби

преди 2 години

Руското лоби в България винаги е вдигало цените на енергоносителите и е предизвиквало криза. От както се помня е така.

21

Анонимен

преди 2 години

Спокойно бе. 400 000 абонати, по 300 лева сметка за тоя месец и ето ви ги 120 000 000... за един месец са си избили дълговете за цяла година, хахах. Еееех, дайте ми и на мен такъв бизнес, ама не съм от герберушките или децата на бившите партийни величия.

20

София без парно!

преди 2 години

Радев се погрижи и тока да ви поскъпне та да не можете да се топлите и на ток. Скоро и без метро и осветление.

19

Анонимен

преди 2 години

Трябва да фалират. Има много хора дето не ги ползват, а плащат луди пари за сградна инсталация и топла вода. Ако бяха на ток щяха да плащат много по малко. Стига с това социалистическо предприятие. Да не говорим, че загубите при преноса им са големи. Както при водата и тн . Никой ни е длъжен да плаща за такава остарели структури. Дори в новите сгради начисляват доста суми при изравняване на сметките. Всичко това е даване пари на вятъра. Отгоре на това и дотации. Безплатната далавера Трябва да сп

18

...

преди 2 години

Добре бе мааму стара. Седя и си мисля. В София има 615 000 отопляеми апартамента СПОРЕД статистиката на НСИ! Средната такса на парното според статистика на 24 часа( не е ясно колко коректна) е 90лв на месец (вижда ми се ниска). Това са 55 350 000 на месец по време на отоплителния сезон. 200 милиона за отоплителен сезон = 4 месеца. Парното го пускат от Октомври та чак до Април = 7 месеца. Простата сметка прави почти 390млн приходи. Пита се при 1300 служителя къде ОТИВАТ тия 190 млн. лв ПРИХОД?

17

Анонимен

преди 2 години

До ман . . .Точно така в момента по същия начин газта за Беларус е няколко пъти по евтина от тази която е продават на нас

16

ман

преди 2 години

До румба тулумбаНе е до краби а дотации. СССР даваше газ за почти без пари, само за да сме в орбитата им.

15

СМЕХ....

преди 2 години

Щом Топлофикация има дългове ----ШЕ ИМА СКОРО " ПРОФИЛАКТИКА" ...и на парното , като на ЧЕЗ...

14

мак

преди 2 години

Няма да спрат нищо на софиянците. По-скоро държавата ще подпомогне скъпата им топлофикация, за да не се стигне до спиране.

13

румба тулумба

преди 2 години

До РуменПРИ СОЦА,не се крадеше в такива мащаби,и парното беше буквално сторинки,както тока и водата..Максимум парно съм плащал грубо 11 лева,при минус 20 и нагоре градуса.И нямаше джакузите в стаите на шефовете.Имаше КОНТРОЛ и ДЪРЖАВНИ ревизори.Сега НЯМА контрол и има ЧАСТНИ одитори,дето им дреме.

12

Анонимен

преди 2 години

До Реалист . . .Не знам кое къде потъва, но знам, че аз не съм с парно към топлофикация, а си имам собствено газово котле с радиатори и топла вода. За миналата зима при 27 лева цена за газа , плащах около 120-150 лева на месец. Сега обаче погледнах, че от първи ноември вдигат за пореден месец газта и става 125 лева. , Което в моя случай ще означава около 500 лева сметка на месец. Вече оглеждам за два инверторни климатика, но хубавите и по-икономични са по 2 хиляди лева, а и тока колко ще стане

11

Румен

преди 2 години

Коментар 11 е Прав.