49

един

преди 2 години

До до 3 - показва, че и на нашенските мъже им е толкова акълът, че да ги дои някоя, дето сам казвате, не много умна. Жените поне ги оправдавам за тъъъпотията с вековете нискоинтелигентна работа като пране и чистене, а мъжете - поне имат повече възможности?

48

Анонимен

преди 2 години

кви пари, кви 5 лева, някоя красавица, бръсната и една яка хубава бурна нощ

47

МНЕНИЕ

преди 2 години

Тази новина е стара - тази атака беше от САЩ хакери .Сега няма Мущерии вече за американци - Руските Хакери спряха Измамата за ЕС Жени .

46

Стоян

преди 2 години

Простотията цъфти и се шири със страшна сила във всички сфери на живота.

45

Анонимен

преди 2 години

всяка българка казва: "мъжете в българия много изневеряват" - въпроса е, с кого изневеряват с германките ли?

44

Анонимен

преди 2 години

аз даже ги и лижа мацките, да им е гот

43

Анонимен

преди 2 години

Поне им напишете възрастта на измамените моми млади ли са стари ли са,грозни ли са красиви ли са..снимки нещо,да знам дали е дошло време аз да си сложа дозата на тромба зенека..

42

Анонимен

преди 2 години

гдбоп май не правят разлика между нигерийски измамник и хакер учил до незабрава

41

Waffen SS

преди 2 години

Тъй като съм възрастен,жените ,които аз познавам са високо образовани,прекрасно възпитани,културни,интелигентни,прекрасни събеседнички.Някои от тях са прекарали част от ученическите си години при родителите си в чужбина/периода преди 32г/.На други пък бащите им са трудови хора,на някоя генерал,на друга зам.министър,на трета ген.директор,на четвърта професор.Таке,че коментиращите тук няма как да се приближат до тях,защото те се движат в различни социални орбити,които нямат пресечни точки

40

Анонимен

преди 2 години

Няма само нас мъжете да ни използват! Нека и те да са прекарани!Искам баба скандинавка, да ми плаща, да ме издържа и да ходим по круизи за нейна сметка! :) Готин съм, красив съм и съм умен! Освен това живеем във века на подмяна на сексуалните роли. Тъй че аз ще съм жената. Обичам да ми плащат!

39

Анонимен

преди 2 години

най добре да си живеят кат нас мъжете, секс всеки ден, по малко алкохол за отпускане, не да се наливат, че на жените не им отива, тва си е само за мъже, бачкане в което да изтрезнееш и екскурзийки. а те седнали, принца търсят на белия кон да им вземе всичко което са събрали от предните любовници

38

Анонимен

преди 2 години

ВИЕ ВИЖДАЛИ ЛИ СТЕ БЪЛГАРКА ОМЪЖЕНА ЗА ЗАПАДНЯК(ГЕРМАНЕЦ,АНГЛИЧАНИН,ФРАНЦУЗИН И Т.Н)...НЯМА ПО НАДУТО И ВИСОКОМЕРНО СЪЩЕСТВО ОТ ТАКАВА БЪЛГАРКА,ПРОСТО НЕ СЕ ТРАЕ-ГЛЕДА ТЕ ОТ ВИСОКО,С ОГРОМНИ ПРЕТЕНЦИИ(НИЩО,ЧЕ Е ОМЪЖЕНА ЗА ФЕРМЕР) И РАЗБИРА СЕ ОТ ГАНКА ПЕТКОВА ВЕЧЕ Е ГАНКА ДЖАКСЪН ОТ МАНЧЕСТЪР.

37

Алекс

преди 2 години

Пространството между ушите на тези дами е подобно на това в родопска гайда.

36

Анонимен

преди 2 години

хакер? да не е хакнал компа и да е свалил снимки с които я изнудва, че в новината не виждам, намесата на хакери

35

Програмист

преди 2 години

Е няма ли кой да й се обади на тази една българка и да й каже да спре да праща пари на този хакер?

34

Анонимен

преди 2 години

взимат от един мъж, за да дадат на друг, по хитър

33

Анонимен

преди 2 години

Има ли мъж, на когото да не му шарят очите?

32

Анонимен

преди 2 години

га и сакеш кекс оня на баиро

31

До

преди 2 години

До 19 дам, много романтична сватба вдихнаха, вече и детенце си имат. Да са живи и здрави и все така да се обичат младите капитан и капитанка.

30

Селянинът с колелото

преди 2 години

Aко си българин или селянин с колело като мен, не те поглеждат. Обаче много харесват американски генерали, германски бизнесмени или евврейски агенти от МОСАД. Изобщо големци! Родният куурва*лък знае накъде да се ориентира. Ама да не мислите, че са меркантилни? Няма такъв филм. При нашите жееноря всичко е само от чиста и истинска любов! :)