89

па колко

преди 2 години

жени се опитеват да изкарат пари от романтика, не е истина. А до журналистите от днес - ползвайте тълковен речник , там е обяснено коя дума какво означава, например -хакер

88

Анонимна

преди 2 години

На една позната се случи.Добре,че ми се похвали,та да усетя,че неко не е ок.Как и пожелавал добро утро,как мина деня ти, какво яде и т.н.Представил се за вдовец, американец,в Сирия.Нещо не ми се връзваше.Тя ми изпрати негова снимка. Аз кликнах върху нея,и натиснах -търсене на изображението в гугле..И като излязоха 100 фалшиви профила и имена..Отделно,има сайт за измамни профили.Това е нигерийската схема.Те са много,и са организирани и опасни.Пазете се.

87

Анонимен

преди 2 години

Дълбок сън спът от Днес, явно требва да ги обиждаме......хахахаха :))) Да питам модчето кадъна, защо требва да ползвам ВПН, на мен никой нищо не може да ми направи в БГ, понеже немам пари......хахахахаха :)))

86

IT-спец

преди 2 години

точната дума е измамник .... а не хакер, щот на хакера не му е до парите на някакви безпомощни моми в депресивно състояние при положение че кинти се правят в пъти повече от други неща/връткания които са поне х10 пъти по доходоносни от това да мамиш момите..

85

Сюлейман паша

преди 2 години

Светьт страшно оглупя и опростя.Настана златна жьтва за мошениците.Виж ги как доволно потриват рьце!

84

Анонимен

преди 2 години

До Анонимна 97-Ама всичките ли сте бре ганке?

83

Анонимен

преди 2 години

Ганките масово НЕЗАДОВОЛЕНИ бееее.......

82

Анонимен

преди 2 години

Капа се купува ама акъл не може! (Хитър Петър)

81

Анонимен

преди 2 години

Има жени които са отчаяни, имаше една, дето щях да е поканя на среща, тоест да пием по една биричка, обаче не стана работата :))) Още преди да съм е видял, дали е читав човек, взе да ми звъни през 5 минути, искаше пари, щото имала деца и т.н.....сещате се, че е отсвирих, дори не е видех на живо истеричката.......хахахаха :)))

80

Анонимен

преди 2 години

Ха,ха това новите либерали ли го измислиха, ами то всеки ДЕН, стотици хиляди български мъже са излъгани да изпращат пари на некви. .уРви.Тези кифли какви се водят?

79

?!?!?!

преди 2 години

"Акъл наливен не се продава"

78

Анонимен

преди 2 години

Ами щом 12 години една мутра ни лъже всеки ден, защо на 10 дни да няма измамена жена?! То и сега има хора, които все още вярват на мутрата

77

мъниграм

преди 2 години

Имали- дали! Простият ВИНАГИ е бил беден и прецакан. И за тях ли да мисля.

76

Красавица без звяра

преди 2 години

До анонименМежду Толупа и Кирето Петков, предпочитам да ме краде Кирето.

75

Анонимен

преди 2 години

а на Слафчо Учиндолски колко народ се закачи на голата му кука. Шарани бол.

74

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо се учудвате, когато се подвизавах по сайтовете за запознанства, дори омъжени жени са ми предлагали, ама аз ги отрязвах, щото се поставям на мястото на съпруга им, кофти ми става да ши бам некоя чужда жена :))) Ако е разведена окей, ама да има деца и е все още омъжена, това не е окей за мен, не че не съм перверзен и т.н....ама имам некаква спирачка за тез неща........хахахаха :)))

73

анонимен

преди 2 години

Ами жените ги успяват да омаят не само интернет мошеници,но и политически такива.Като гледам колко е харесван Кирето Петков и то не само от жени,но и от мъже,направо си мисля,че някои хора явно имат някакъв специален ген предразполагащ към поддатливост да бъдат мамени и да вярват на измамници.

72

Анонимен

преди 2 години

то българките големи любовчийки се извъдиха

71

Анонимен

преди 2 години

Нали имаше една дебелана от Варна, дето работила в банка и един е зарибил по нета да му праща пари :)) Поне си походи на екскурзии момето, тъй де, заплатата не й стига......хахахахаха :)))

70

Анонимен

преди 2 години

А женските заблуди за подаръци, пари и какво ли не, защо не се смятат за престъпления.?!